Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik sonrası ovulasyonla takip edenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Spagetti bolonez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
2.643
3.323
53
Ne yazık ki ilk gebelik haberim kimyasal ile sonuçlandı, ovulasyon ile takip edip gebe kalmıştım, iki olumsuz aşılama geçmişim var. Temmuz adetinde tekrardan gonalf ovitrelle bakarız dedi doktorum ama bu ayda ovulasyonla takip etmek istiyorum. Kanamam bitince başlayacağım, var mı benim gibi? Olumlu olumsuz kimyasal sonrasi gebelik haberi alan, ovulasyonla takip eden?

Ne yazık ki ilk gebelik haberim kimyasal ile sonuçlandı, ovulasyon ile takip edip gebe kalmıştım, iki olumsuz aşılama geçmişim var. Temmuz adetinde tekrardan gonalf ovitrelle bakarız dedi doktorum ama bu ayda ovulasyonla takip etmek istiyorum. Kanamam bitince başlayacağım, var mı benim gibi? Olumlu olumsuz kimyasal sonrasi gebelik haberi alan, ovulasyonla takip eden
Aynı ilk gebelik kimyasal oldu takip ediyorum ben de ovulasyonla ama 1 ay geçti maalesef olmadı. Ekstra bir test yaptırmak lazım mi acaba dr bir şey yok dedi ama insanın içi rahat etmiyor

Aynı ilk gebelik kimyasal oldu takip ediyorum ben de ovulasyonla ama 1 ay geçti maalesef olmadı. Ekstra bir test yaptırmak lazım mi acaba dr bir şey yok dedi ama insanın içi rahat etmiyor
Ben folikasit kullanmaya başladığım ay kimyasal oldu, doktor devam dedi. Ozellikle pcos icin cok iyi bu takviye dedi ona devam ediyorum bi tek. Birde ovulasyon iste canim

Ben de bu ay kimyasal geçirdim su an kanamamin ilk günü
Bitince ovulasyona başlayacağım sizler ne durumdasınız

Ben de bu ay kimyasal geçirdim su an kanamamin ilk günü
Bitince ovulasyona başlayacağım sizler ne durumdasınız
10 haziran kanama başladı 16 sinda bitti hemen ovulasyonla takibe başladım ancak göremedim daha yumurtlamayi. Bir ay oldu doktoruma yazdim bayrama kadar bekleyelim adeti dedi. Bakalim

10 haziran kanama başladı 16 sinda bitti hemen ovulasyonla takibe başladım ancak göremedim daha yumurtlamayi. Bir ay oldu doktoruma yazdim bayrama kadar bekleyelim adeti dedi. Bakalim
Allah Allah
Çok ilginç ne oldu ki acaba. Gerçi her ay yumurtlama olmaz diyorlar belki ondandır

Bize de haber verirsen çok sevinirim canım
Kuzum öğlen ovulasyon yaptım ustteki gibi çıktı, mayista gebe kaldigimda da boyle olmuş hemen doktoruma gitmiştim, bugunde yazdim yarin oglen gel bakalim bi dedi. İnşallah bu sefer sağlıklı bir sekilde nasip olur🙏 yarin doktordan sonra yazarim son durumu ne dicek bakalim. Gecen gittigimde catlamisti yunurtayi gorememisti. Bu sefer ne durumdayim bakalım

Eklentiler

• IMG20210711161412.webp
    IMG20210711161412.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 173
Kuzum öğlen ovulasyon yaptım ustteki gibi çıktı, mayista gebe kaldigimda da boyle olmuş hemen doktoruma gitmiştim, bugunde yazdim yarin oglen gel bakalim bi dedi. İnşallah bu sefer sağlıklı bir sekilde nasip olur🙏 yarin doktordan sonra yazarim son durumu ne dicek bakalim. Gecen gittigimde catlamisti yunurtayi gorememisti. Bu sefer ne durumdayim bakalım
Ay hadi inşallah canım benim de bugün pik oldu. İnşallah güzel sonuçlar alırız.

merhaba
bende şuan kimyasal gebelik geçiriyorum 6 temmuzda başladı kanamam hala devam ediyor ama az olarak bu normal mi acaba sizin 16 sın da tamamen bitmiş miydi ben tam bitti diyorum sonra yine geliyor kanamam yarın doktor kontrolüm var ama endişeliyim biraz :(

merhaba
bende şuan kimyasal gebelik geçiriyorum 6 temmuzda başladı kanamam hala devam ediyor ama az olarak bu normal mi acaba sizin 16 sın da tamamen bitmiş miydi ben tam bitti diyorum sonra yine geliyor kanamam yarın doktor kontrolüm var ama endişeliyim biraz :KK43:
Evet evet yaklasik 6 gün sürdü ancak kanama bittikten cok sonra beta değerim sıfırlandı. Belki sizinki sıfır olana kadar kanama olacaktir. İcinizi ferah tutun, insan ne yapacağını bilemiyor illa da kotu dusunuyor ama geciyor. Bi daha yasatmasin rabbim insallah.

Yumurtlamamin 12. Gunu gebelik testi bu sekilde çıktı. İnşallah bu sefer sağlıklı ilerler 🙏

Eklentiler

• IMG20210723113453.webp
    IMG20210723113453.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 144
Ayyy inşallah kuzum, doktorumda gayet olumlu konuştu bakalim 15 gun sonra gorcez🙏
Yumurtlama gunune kadar ilişki yasamayıp sadece yumurtlama günü mü birliktelik oluyor o sekilde mi hamile kalıosunuz bnmdr bu ay 3.denemem ama bundan once hergun iliski olmstu tutmadı

Yumurtlama gunune kadar ilişki yasamayıp sadece yumurtlama günü mü birliktelik oluyor o sekilde mi hamile kalıosunuz bnmdr bu ay 3.denemem ama bundan once hergun iliski olmstu tutmadı
Hayir hayir yumurtlama gorene kadar tamamen serbest, kısıtlama yapmıyoruz. Yumurtlama gördüğüm gün ki genelde 3 gun sürüyor sonra catlama, yani 4 gunde iki kere, iki gunde bir seklinde oluyor. Tamamen doktorumun da dedigi gibi. Ki o her zaman iki gunde bir olsun diyor yumurtlama gor yada görme diye. Her gün iliskide benimde tutmadi iki aydir ust uste tutuyor ama bence bende en etkilisi kilo verme ve folikasit oldu. Pcosum ona gore folikasit veriyorum demişti doktorum, nisanda kullanmaya basladim mayis gebe kaldim haziran kimyasal oldu temmuz yine gebeyim inşallah nasip olursa🙏

Hayir hayir yumurtlama gorene kadar tamamen serbest, kısıtlama yapmıyoruz. Yumurtlama gördüğüm gün ki genelde 3 gun sürüyor sonra catlama, yani 4 gunde iki kere, iki gunde bir seklinde oluyor. Tamamen doktorumun da dedigi gibi. Ki o her zaman iki gunde bir olsun diyor yumurtlama gor yada görme diye. Her gün iliskide benimde tutmadi iki aydir ust uste tutuyor ama bence bende en etkilisi kilo verme ve folikasit oldu. Pcosum ona gore folikasit veriyorum demişti doktorum, nisanda kullanmaya basladim mayis gebe kaldim haziran kimyasal oldu temmuz yine gebeyim inşallah nasip olursa🙏
Bende folik asite basladm 2.ayım yumurtlama benim 1bucuk gün sürüyor ilişki yumurtlama ve catlama gunu mu olmalı yani sadece mesela 14 ü yumurtlama 16 sı catlama 14 ve 16 mı olmalı

Bende folik asite basladm 2.ayım yumurtlama benim 1bucuk gün sürüyor ilişki yumurtlama ve catlama gunu mu olmalı yani sadece mesela 14 ü yumurtlama 16 sı catlama 14 ve 16 mı olmalı
Ben öyle yaptım kuzum, evet yumurtlama gördüm ilişki, ertesi gün yine yumurtlama ama boş, ertesi gün yumurtlama dolu, yine boş ertesi gun, sonra çatlama ilişki. Birde instagramda bir gebenin günlüğü diye bi sayfa var bi göz at istersen bi kac tane tavsiye ve pozisyon da öneriyor, uygulayip gebe kalanlardanim. Sana da nasip olsun inşallah

Back
X