Ben 2 kez kimyasal geçirdim kasım ve mayıs aylarında. Ekimde tekrar hamile kaldım çok şükür şu an 9+1 deyiz. Bence kimyasal gebelikle hem vücut kendini yeniliyor hem hamile kalacağımızın habercisi olduğunu anlamalıyız. Allah hiç bir şeyi sebepsiz vermez
Ben 2 kez kimyasal geçirdim kasım ve mayıs aylarında. Ekimde tekrar hamile kaldım çok şükür şu an 9+1 deyiz. Bence kimyasal gebelikle hem vücut kendini yeniliyor hem hamile kalacağımızın habercisi olduğunu anlamalıyız. Allah hiç bir şeyi sebepsiz vermez
Birde bende pco var. 2 ay adet olmadğmı bilirim. bir ara tarlusalla adet oluyordum. en son 40. gün adet oldum. yine 40 gün olunca kan verdim idrar testim hepsi negatif. eşimde tarlusal alalım dedi 53. gün biraz kan geldi ben adet oldum sandım devamı gelmedi. doktora gittim 57. gün beta hcg 409 çıktı. Geç döllenme ama düşünün ne kadar da geç döllenme olmuş. doktor 35. gün gibi yumurtlaman olmuş dedi. Allah verecek oldu mu bir şekilde veriyor. Mucize
Merhaba hanımlar.. yaklaşık 2 buçuk ay önce kimyasal gebelik geçirdim tam hamileyim derken maalesef olmadı. Vücudum sanki alt üst oldu.tekrar adet gördükten sonra denemeye basladik kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kalan var mı acaba? Bir de karnımın alt kısmında şişkinlik var ve aşırı gaz var. Karnım aç olmamasına rağmen bı anda midem kaziniyor sanki acaba hamilelik belirtisi olabilir mi.. biraz karışık oldu sorularım idare edin :)
Doktorum stres yapmazsam hemen olacağını söyledi, beklliyorum yüreğim ağzımda, bu hafta adet olmam lazım olmazsam inşallah hamileyimdir dua edelim birbirimize
Doktorum stres yapmazsam hemen olacağını söyledi, beklliyorum yüreğim ağzımda, bu hafta adet olmam lazım olmazsam inşallah hamileyimdir dua edelim birbirimize