Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik sonrasi..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

catterflym

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
2.153
2.304
658
Selam kizlar benim basimdan bu ay kinyasal gebelik gecti.once beta hcg degerim 12
2gun sonra beta 28
2 gun sonra 92 cikti
2 3 gun sinra da regli gibi kanamam oldu 2 gun yogun 7 8 gun suren ve sonra tekrar beta hcg olcturdum dun beta <1,2 cikti.doktorumda negatife donmus dedi test sonucuma gore whatsaptan attin sonucumu.
Ama icimde bir kusku kaldi tam sifirlaninca 0 yazmasi gerekmez mi? Tekrar haftaya doktora gideyim mi sizce? Bir de yeniden calismalara bu durumda baslamak dogru mudur?
Tecrubeli arkadaslarimdan tavsiyelerini istiyorum.

Geçmiş olsun inşallah sağlıklı gebelikler yaşarsınız bundan sonra.
Hamile kalmadan önce kimyasal gebelik geçirdim bende beta 200 e kadar yükseldi aynı tarif ettiğiniz gibi Bi gün kanamam oldu beta düşmeye başladı takip ettim sıfırlanınca da zaten adet gördüm normalden biraz yoğun ve pıhtılı.
1.2 negatif Bi sonuç bence takibi gerektirmiyo
Korunmanızı gerektiren hiçbir durum yok ben devam ettim doktorlarda öyle diyo zaten

Geçmiş olsun öncelikle. Ben de 2.5 ay önce kimyasal geçirdim. 3+1de erken gebelik testiyle çift çizgiyi gördüm. 5+3de ill kontrolüme gitmeyi planlıyordum ama 5+1de kanamam başlayınca hemen hastaneye koştum. Vajinal muayene oldum kese vs hiçbir şey yoktu. Beta hcg 46ydı. 2 gün sonra 34e düştü. 1 hafta sonra 0.591di. Doktorum sıfırlanmış sıkıntı yok dedi. 1.2 çok küçük bi değer ondan sıfırlanmış demiş olabilir doktorun. İçin rahat değilse haftaya tekrar git tabi ki. Kimyasalı düşükten saymıyorlar. Doktorun da aksini söylemediyse hemen hamile kalmanda sakınca yok. :)

Merhaba
Kimyasaldan ne kadar sonra gebelik oluştu
Kimyasal gebelikten sonra doktora gözükmek gerekiyor mu

Merhaba
Kimyasaldan ne kadar sonra gebelik oluştu
Kimyasal gebelikten sonra doktora gözükmek gerekiyor mu
Merabalar ben zaten tedavi sürecinde yaşadım kimsayal gebelik o yüzden doktor kontrolleri devam ediyordu ayriyeten gitmedim muayeneye 2 ay sonra tekrar hamile kaldım

Merabalar ben zaten tedavi sürecinde yaşadım kimsayal gebelik o yüzden doktor kontrolleri devam ediyordu ayriyeten gitmedim muayeneye 2 ay sonra tekrar hamile kaldım
Çok teşekkür ederim cevabınız için
Sağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza

Merhabalar kimyasaldan sonra ne kadar zamanda gebelik elde ettiniz? Haziranda kimyasal yasadim bende, onerebilceginiz birsey var mi?

Merhabalar kimyasaldan sonra ne kadar zamanda gebelik elde ettiniz? Haziranda kimyasal yasadim bende, onerebilceginiz birsey var mi?
Bi kan tahlili yaptırın derim. Kimyasaldan sonra 2 adet döngüsü geçirdim. 3.döngümde yine kimyasal oldu. O hafta kan tahlili yaptırdım d vitaminim düşüktü. Takviye aldım ertesi ay da hamile kaldım. Dilerim tez zamanda siz de sağlıklı bi gebelik geçirirsiniz.

Cok teşekkür ederim, adet olmayi bekliyorum kan için baktıracağım. Cok sagolun insallah olur

Cok teşekkür ederim, adet olmayi bekliyorum kan için baktıracağım. Cok sagolun insallah olur
İnşallahh bir de folik asit canım mutlaka iç. Ben hamile kalana kadar eşime bile içirdim. Mümkün olduğu kadar ilaç almadım ağrı kesici vs. Eşim de çok zorda kalmadıkça kullanmadı bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…