kimyasal gebelik sonrası?

hayır yarına randevu aldım tekrardan, sadece cumartesi kan vermiştim onu da doktora göstermedim evde gördüm negatif sonucu
Genel olarak okuduğum yazılardan kimyasal gebelik geçirenler de birkaç gün gecikme olmuş sizin durum biraz farklı gibi

Kahverengi akıntıdan 2 gün sonra benim kanamam geldi çok ağrılı ve pihtiliydi
benimde iki gündür kahverengiydi bugü pembeleşti ağrım biraz ama daha yoğun kanamam başlamadı çok mu zor geçti benim kimyasaldan farklıydı bi deminin bir kese de görünmüştü daha mı zor geçer ki? çok korkuyorum

Benim beta yüksekti bir anda düştü normal adet gibi dediler ama benim çok ağrılı geçti sonradan ağrı azaldı 10 gün sürdü kanama

Benim beta yüksekti bir anda düştü normal adet gibi dediler ama benim çok ağrılı geçti sonradan ağrı azaldı 10 gün sürdü kanama
beta ne kadar yükseldi benim 640 olmuş en son erte4si gün lekelenme ve kanama başladı

Benim de adetime dört gün kala 25.6 ydı değerim
Üç gün sonra 9.5 oldu ,yani bugün . Bekliyorum ne olacak . Benim de kimyasal gebelik olmuş oldu öyle mi
İlk defa böyle bir şey yaşadım

Benim de adetime dört gün kala 25.6 ydı değerim
Üç gün sonra 9.5 oldu ,yani bugün . Bekliyorum ne olacak . Benim de kimyasal gebelik olmuş oldu öyle mi
İlk defa böyle bir şey yaşadım
evet. öyle gözüküyor. aslında dört gün kala öğrenmiş olmasaydınız muhtemelen farkında bile olmayacaktınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…