• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimyasal gebelik sonrası?

Herkese merhaba, ben geçen ay reglime 4 gün kala erken gebelik testi yaparak pozitif çıktığını gördüm. aynı gece bir hastanede kan verdim ve kan değerim de beşin üzerindeydi. (12) Daha sonra beklenen adet günümde regl oldum. Kimyasal gebelik geçirdim. reglim normal olması gerektiği gibi bir hafta sürdü sadece ilk gün çok yoğundu sonra yoğunluk normalden farklı olarak çok hızlı bir şekilde azaldı ve tamamlandı dönemim.
Normalde döngüm 26 27 gün. bugün 27 güne göre adet olmam gerekiyor. hafif karın ağrım var ama ikisini ayırt edemiyorum. Normalde gecikme yaşamıyorum kimyasal gebelikten sonra böyle oluyormuş sanırım. benimle aynı durumu yaşayanlar var mı
Çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah. Kimyasal gebelik mi değil mi bilmiyorum ama benim de bu ayki adetim böyle oldu. 1 hafta kadar aşırı derece koku hassasiyeti ve mide bulantım vardı kasık ağrısı göğüs ağrısı falan bildiğiniz bütün belirtiler vardı sadece adetimin geçmesini bekledim test için. Sonra 1 gün erken adet oldum ve dediğin gibi ilk gün aşırı yoğun ve pıhtılı geldi diğer günlerde ise yok gibi sadece siyahımsı şekilde geldi. Sen adet olmazsan bikaç gün sonra tekrardan kan ver güzel haberler alırsın inşallah 🌸

Kimyasal gebelik gecikme yapar diyorlar ama tam bilemedim
Çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah. Kimyasal gebelik mi değil mi bilmiyorum ama benim de bu ayki adetim böyle oldu. 1 hafta kadar aşırı derece koku hassasiyeti ve mide bulantım vardı kasık ağrısı göğüs ağrısı falan bildiğiniz bütün belirtiler vardı sadece adetimin geçmesini bekledim test için. Sonra 1 gün erken adet oldum ve dediğin gibi ilk gün aşırı yoğun ve pıhtılı geldi diğer günlerde ise yok gibi sadece siyahımsı şekilde geldi. Sen adet olmazsan bikaç gün sonra tekrardan kan ver güzel haberler alırsın inşallah 🌸
merhaba canım, çok teşekkür ederim. keşke ben de öğrenmeseydim senin bilmemen çok daha iyi olmuş cidden, normalde pazartesi veya salı regl olmam gerekiyordu hala tık yok bugün kan verdim zaten negatif çıktı artık kimyasal geçirdiğim için böyle olduğunu düşünüyorum…

Back
X