kimyasal gebelik sonrasıı..?

idil07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
1.822
9
156
44
Antalya
merhaba arkadaşlarr,
bi çoğunuz bilir benim hikayemi.. yakın zamanda kimyasal gebelik geçirdim değerlerim 400 lere kadar çıkıp düşmeye başladı.. düşük yapacağım söylendi ama uzun süre kanamam olmadı.. derken 3 gündür az az ama ağrısız kanama başladı ama olldukça az..bi ara kesilir gibi oldu bugün yeniden devam ediyo..ben normalden fazla bi kanama olucak sanmıştım ama ; yaşayan arkadaşlar sizin nasıl olmuştu. ?

idilcim ben iki düşük yaşadım. ilkinde çok kanama oldu ve ağrılı geçti. ikincisinde aynı şuanda senin yaşadığın şekilde geçti. hiç ağrım olmadı. diğerinde bir saat içerisinde 10-15 tane pıhtı düşürmüştüm. bunda üç günde 3 kere düştü. ne zaman düşük yaptım onu bile anlamadım. dört beş gün daha kanamam oldu. sonra bir hafta durdu. bir haftadan sonra tekrar başladı ve halen devam ediyor. yani yaklaşık 16 gündür azar azar kanamam var. bu arada ilk bebeğimi 5 haftalıkken ikincisini 7,5 haftalıkken düşürdüm.

Son düzenleme:
saol canım.. bi gariplik var diye düşünmüştüm ama olabiliyo demek ki ama parça falan düşşürmedim ben.. yaklaşık 7. haftadayım ben de şimdi ama beta düşmeye başladığında 5,5 haftalardaydım.. hayırlısı bakalım.. belki bu şekilde atıcak..

slm canım eger kimyasal gebelik yasadıysan bunlar normal
ben iki kere kimyasal gebelik gecirdim ve hic agrım olmadı
cok az oldu ara ara oldu ve cok kanamayla degil aksine cok az kanamayla geciyor kimyasal gebelik bir veya iki gun kanama oluyor sonra bir ay falan kanama olmuyor hatta bir ayıda gecebiliyor
hakkımızda hayırlısı olsun canım
:Saruboceq:

Canım ki yasal dgildir snınki Dr ne diyor ?kimyasal düşük diye bisey yok aslında adet kanıyla atılması gerek bence mauy falan olmalısın

benim değer 20 olmuş ama seninki gibi yukselmemiş hemen düşmüştü. kanamam da normalden fazla olmuştu. bu herkese göre değişebilirmiş. sadece dış gebelik olmadığını garantilemek için doktorlar değerin 5 in altına düşmesini istiyorlar. seninki 5 in altına düştüyse sorun yoktur. ilaçlardan bir süre adet düzeni ve miktarı bozulabiliyormuş yine de doktoruna sorarsın

kızlar benim de değerim 42 ile başlayıp 7ye kadar düştü 18. günde transferdn sonra, ama aşırı kanama oldu 10 gün falan... şimdi bitti, ama dün değerim yine 17ye yükseldi.. sizce bu ne?
bir sorum daha var kimyasal gebelik kanamasından sonraki dönem adet normal oluyor mu??

kimyasal gebelik döneminde kanama oldu zaten bende.. ama sonraki normal rutin olan adet her zamanki zamanında mı oluyor, gecikiyor mu? şiddetli mi oluyor?

kimyasal gebelik döneminde kanama oldu zaten bende.. ama sonraki normal rutin olan adet her zamanki zamanında mı oluyor, gecikiyor mu? şiddetli mi oluyor?

değişiyor. benimki normale göre 2-3 gün geçikti. normal olan da var çok çok geciken de

kızlar değerim 31e yükseldi tekrar...
12. gün: 42,3 14. gün: 43,8 15. gün:20,5 18. gün:7 22. gün:17,5 24. gün :31
yardımlarınızı, fikirlerinizi bekliyorum,artık kan verecek halim kalmadı ve sinirlerim bozuldu.. bekleyeceğiz diyen doktoruma bile kızgınım artık ooof ooff

dervis doktorun ne diyor canım allah korusun dış gebelik falan olmasın muayene etti mi?

ben de bundan korkuyorum işte, ultrasonla karından baktı sadece, büyük ihtimal değildir diyor

mikro yaptırdığımız merkezden başka şehirdeyim, onları da aradım değildir diyorlar ama ben çok korkuyorum

hakkında hayırlısı dervişcim ne diyelim.. merak da ediyorum seni.. haberlerini bekliyorum ah bir gün şöyle normal sağlıklı gebelikler geçirsek bi :) benim kanamam az az ama devam ediyo galiba böyle olucak biticek.. azaldı zaten. inşallah sonradan düzenimi bozmaz..

Canım ki yasal dgildir snınki Dr ne diyor ?kimyasal düşük diye bisey yok aslında adet kanıyla atılması gerek bence mauy falan olmalısın

ne biliyim ki tatlım buradaki doktorum kimyasal dedi.. değerim de 2,5 lara düştü..giden gitti zaten..ne olduğu önemli değil de aslında ben korkuyorum ki düzenim bozulur kördük bi de topal kalmayalım :) erkek infertilitesi bizimkisi bi de bende sorun kalır da o zaman rüyalarımda görürüm diye korkuyorum. allahtan hayırlısı artık.. öpüyorum

Allahım bize inşallah sağlıklı gebelikler gösterir.. benim durumumun şu an sağlıksız olduğunu düşünüyorum ben de biran önce sıfırı görmek istiyorum.. ne ilginç sıfırı görmek istemezken şimdi sıfır olsa diye bekliyorum

idil senin bence düzenin bozulmaz,çünkü 2,5a indi değer diyorsun.. doktora sormuştum ben değer düştükten sonra zamanında büyük ihtimal adet olursun demişti

çok haklısın önce arttı sevinçten ağladık, sonra azaldı üzüntüden ağladuk sonra biran önce 0 olsun da bitsin bu işkence dedik. çok şükür ben 2 lere düştüm ama içimin yangını sönmedi.. sonradan daha çok koyuyor insana.. sen bi de farklı bi durum yaşıyorsun o daha da zor.. hayırlısıyla iyi ya da kötü artık sonuçlanır da inşallah iyi olursa yüzün güler kötü olursa da biran önce atlatmaya çalışırsın en aznında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…