Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik tecrübe önerisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sukrannn29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2025
16
3
1
26
Merhaba geçen hafta beta HCG yüksek çıkması üzerine takip edildim ve kimyasal gebelik geçirdim. İlk defa oldu çocuğum yok.. başına böyle birşey gelen varmı? Ne kadar süre beklediniz ? Tiroid ve pco problemim var. Takviye vs bsyler kullandınız mı? Sizde kanama süresi ne kadar sürdü hemen adet gordunuzmu? tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim

Zararlı bir şey değil çoğu kadın fark etmeden yaşıyordur kimyasal gebeliği. Beklemenize hiç gerek yok benim gebeliklerim hep kimyasal gebelikleri takip eden ayların peşinden geldi. Normal adet kanaması gibi gördüm çoğunda sadece bu gebeliğimden iki ay önce yine kimyasal oldum. Onda kanamam uzun sürmüştü 12 gün kadardı sanırım. Sonra normal bi adet gördüm bir dahaki ay da gebeliğimi öğrendim. Folik asit kullanıyordum gebelik istediğimden beri doktor önerisiyle

Merhaba, geçmiş olsun. Ben de nisanda geçirdim. Benim de ilk gebeliğimdi. Geç döllenme olmuştu. Gecikmenin 11. günü pozitif çıktı, 4-5 gün sonra ise kanama başladı ve değer düştü. Toplam 9 gün kadar sürdü, ilk günler ağrılı geçti. Folikasit zaten kullanıyordum, onu kullanmaya devam ettim. Tiroid problemi varmış, onun için de ilaç başlandı. Kesinlikle onu tedavi ettirin, gebe kalmayı da zorlaştırıyormuş, hamilelikte de bebeğe zararı varmış. Pco hakkında bilgim yok maalesef

Bende bir kez yaşadım. Adetim iki üç gün gecikmeyle oldu ve sanciliydi maalesef hastanelik olacaktım iki tane ağrı kesici ile rahatladım. Bide aşırı yoğundu kanamam. Her zamanki regl gibi değildi iki gün pıhtı attım sonrası kanamaydi toplamda 7 günü buldu normalde 4 gün sürerdi adetim... Bunun üzerinden beş ay geçti henüz baska bir gebeliğim olmadı bakalım hayırlısı

Düzenli tiroid baktiriyorum ilaçların vs düzgün kullanıyorum folik asit dışında başka vitamin kullandinizmi

Düzenli tiroid baktiriyorum ilaçların vs düzgün kullanıyorum folik asit dışında başka vitamin kullandinizmi
Benim folikasitin için B6 ve B12 de vardı. LetPlus diye bir marka, eczanelerden temin edebilirsiniz. Kadın doğum doktorum önermişti. Onun dışında düzenli başka bir şey kullanmadım. Sadece kafeinden, bitki çaylarından, ağrı kesici vb. ilaçlardan uzak durmaya gayret ediyorum

Na
Nasıl yüksek çıktı? Kimyasalda düşük olmuyor mu genelde hcg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…