kimyasal gebelik ve sonrası

cansubb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
38
18
8
arkadaşlar merhaba.
kimyasal gebelik geçirdikten sonra hamile kalan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa memnun oluruz. tekrar çift çizgi görmek için ne kadar süre beklediniz? hemen tedavi yöntemleri denediniz mi? test yaptırdınız mı? bu konularda bilgi paylaşırsanız bizler de yararlanmış olacağız.

Ben 7 ay once yasadim kimyasal ama sonrasinda dha bsey olmadi hala beklemedeym

Bende 3 ay öncesi yaşadım ondan sonra düzenim bozuldu ilaçla normale bindi şimdi de günüm geçiyor hamilemiyim bilmiyorum daha :)

Merhaba. . Ben ekim ayında kimyasal geçirdim 1 at korunduk sonrasında dahiliye Dr gidip tüm kontrollerimi yaptırdım çünkü yogun kan kaybı yaşandığı için denge bozuluyor. 2 ay Dr un verdiği ilaçları kullandım tabi aynı zamanda folik içmeye düzenli devam ettim. Tekrar yeni yılda bebis kararı verdik. Ocak ayında ovulasyon testi de kullanmama rağmen olmadı ancak 2 günde 1 düzenli ilişkiye girdik çok şükür şuanda 13 haftalik hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu süreç psikolojik olarak sıkıntı li geçiyor biliyorum ama inanın herşey yoluna giriyor. Size tek tavsiyem dahiliye Dr unada gidip kontrollerinizi yaptırın ki en azından kafanıza rahat olsun. Tabi bir de folik asit. .

kan ilacı mı kullandınız acaba? cevapladığınız için teşekkür ederim :)

2016 temmuz ayinda kimyasal gebelik gecirdim. Sat şubattı şuan 9+1 gunluk hamileyim. Allaha sukurler olsun. Ilac vs kullanmadik ama kafama cok takmistim vucut kendini kitleyecek dereceye gelmisti her ay kendimi hamile zannediyordum umudumu kestigim an hamile oldugumu ogrendim. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin arkadaslar.. hepinizin hayirli haberleri gelir insallah

Ben de 15 gun once atlattim insallah dengemiz bozulmaz ve yeniden hamile kaliriz

maşallah rabbim kucağınıza almayı fa nasip etsin inşallah :)

Kimyasalın hemen peşinden tekrar hamile kaldım. Adet ne zaman olacağım diye beklerken bir türlü olmayınca test yaptırdım yeniden hamileydim.

Arka arkaya iki kimyasal gebelik yaşadım ikinci kimyasal sonrası hemen hamile kaldım şimdi 35.haftam bitti tedavi yöntemi vs denemedim folik asite başlayın hemen başlamadıysanız birde hiç korunmayın Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah

Ben de kimyasal bir gebelik geçirmişim kimyasal olduğunu bile bilmiyordum doktora anlatınca o dedi o kimyasaldır diye.
6 ay sonra da tekrar hamile kaldım.

Hastalandım canım maalesef bu ayda olmadı
stres yapmayın hiç. sonuçta olabiliyor bunu biliyoruz en azından. sanırım stres en kötü düşmanı bu dönemlerin. hayırlı zamanda sağlıkla olsun inşallah. kimisi hemen kimyasaldan donra tekrar sevinirken kimi arkadaşlar da beş altı ay sonrasında sevinçli haberi almış. neticede olumsuz sonuçlanan yok bu da iyi tarafı. öyle düşünerek rahatlatmaya çalışıyorum ben de kendimi :)

Merhaba, bende sizin gibi ilk gebeliğim ve oda kimyasal gebelik oldu kimyasal gebelikten sonra gebelik elde ettiniz mi test vs yaptırdınızmı eşinize yada kendinize yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…