Böyle panik olanlara rastlayınca dayanamıyorumve yazmak istiyorum. Birçok kadın aktif cinsel hayatı boyunca adeti gecikmiş sanirken kimyasal gebelik geçirmiş olabilir. Hamileliğini erken tespit edenler, stresle iki günde bir kan verip beta HCG takibi yaparak bu süreci daha zor yaşıyorlar. Bende ağrısız bir kanamayla sonlanmisti kimyasal gebelik.. ilk yakaladigimda beta HCG 33 idi ve sonra tahlildedengesiz çıkışlar inisler,bir sürü şimdi gereksiz görünen kaygı.. kimyasal gebelikten sonraki adet kanaması ise normalden çok daha uzun olarak on güne uzamıştı. Doktorun " vucut toparlansin" önerisi yüzünden iki ay korundum,üçüncü ay tekrar hamile kaldım. Bu süreçte psikolojik olarak toparlanmak en önemlisi.. Aslında doğal bir kayıp diye nitelendiriliyor, doğa kromozom anomalisi olan embriyoyu şükür ki başında ekliyor. Tabii ilk defa başa gelince böyle soğukkanli bakmak çok zor. Bence bol yürüyüş ve duyguları ifade ile atlatılmali bu süreç.. Başında ya da sonunda kayıp,kayıptır. Ağlamak da ağlamak.. Her türlü içinizden gelen tepkiyi yaşayıp sonra yola devam edin. Halk arasında düşüğün arkası gelir derlermiş,ben de buna örneğim.. Paylaşmak istedimm. Sevgiler,geçmiş olsun.