Kimyasal Gebelik Yaşayanlar Burda Toplanalım...

Aaaa ndn öylee oldu azaldı??? Doktorun n dedi?
Hormonlarla alakalı her zaman aynı olmayabilir dedi. Rahmin ve vücudun kendini toparlaması da zaman alıyormuş.
Stres de etkili olabiliyor bence. Gel de bu kadar uğraşırken çıkar aklından çocuk mevzusunu da rahatla stres yapma kolaysa tabi

Ben hiç kanama da yaşamadım ne zaman olur bilemiyorum

Canim olursun yakın zamanda. Stres yaparsan geciktirirsin adetini.Sonuçta vücut illaki atacak onu. Insallah atarsin en yakin zamanda. Parca kalması da olabiliyormuş bazen. Benim doktorum düşük sonrası mutlaka muayene ol demişti. Aklında bulunsun.

Insallah canim. Geç olsun guc olmasin bekleyecegiz yapacak birsey yok

Kizlar bugun kanamamin 12. Günü
Sabahtan beri her zamanki adet sancisi basladi ve kanamam adet kanamasi gibi kırmızı renge donustu. Bugune kadar siyah çamur gibiydi. Su an normal adet mi oluyorum ben ?

Merabalar.. bende kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim.
10.gun değerim 55 di.
14. Gun 22 ye düştü .
Ve iki gün sonra adet oldum. Bizimkisi ilk denemeydi ve sebepsiz infetiliteyiz. Kimyasal gebelik neden olur hiç bilmiyorum. 12 hücreli 1.kalite embriyo olmasına rağmen tutunamadı. Şimdi ise ikinci transferimin 6. Günündeyim. Ve çok.korkuyorum aynısını yaşarım diye..

Rabbimmmm tez zamanda hepimize bebiş versin güzel haberlerle gel cnm...

Kızlar geçen ay kimyasal gebelik gecirdim bu ay 5 gün geciktim hala olmadım sizde de böyle olmuş muydu

Merhaba,ben geçen ay (mayıs)kimyasal gebelik yaşadım ama reglime 2 gün kala aceleci davranıp test yapıp öğrenmiştim ,ardından normal regl günümde adet oldum (2 gün kala betahcg:27 çıkmıştı ama zaten adetimle 4 puana düştü)
Ardından hemen yani bir sonraki ay (Haziran) hamile kaldığımı öğrendim şuan 7.haftama girdim kesemizi gördük bu hafta inşallah kalp atışlarını da duyacağız. Sizlere moral ve bilgi olsun diye yazmak istedim çünkü bende çok endişelenmiştim ama doktor sonuçlarımda hiç bir problem olmadığını bunu bir çok kadının yaşadığınıve fark etmediğini söyledi. Umarım sizlerd sağlıkla bebeklerinize ve güzel habere en kısa sürede ulaşırsınız.

Bende seninle aynı durumu yaşadım canım kimyasaldan bir ay sonra tekrar hamile kaldım darısı diğer tüm isteyenlere olsun

Merhaba hanımlar ben de size durumumu anlatmak istiyorum ben 6.5 ay önce ilk gebeliğimi dış gebelik olarak yaşadım ve metexlendim 1 ay içinde değerim sıfırlandı ve 6 ay korunma verildi korunmayı bıraktığım ay yani bu ay adete 12 13 kala belirtiler yaşadım ama günümde adet oldum fakat içimde bi şüphe vardı dr bana vitamin verecekti ben gene bi kan testi vermek istedim oda adetin 4.günüydü değerim 13.5 çıktı iki gün sonra 57.2 oldu ertesi gün 100 oldu iki gün sonra tekrar 193 oldu dr progesterona baktı 0.1 çıktı büyük ihtimalle sağlıksız gebelik dedi ama belli de olmaZ diyerek progestan verdi 200 mglık neyse kullanmaya başladım 2 gün sonra tam kahve olmayan akıntım oldu ilk sarıydı sonra koyulaştı dr a gittim beta değerim 246 çıktı beni üniversiteye yönlendirdi orda acilden kan verdiğim de değerim 238 çıktı ve benim ilacı bırakmamla kanamam çamura dönüştü ve dün yarım saat cok sancılı bi süreç geçirdim sonrasında kanamam arttı ama kan değildi siyah çamur gibiydi hala devam ediyo ufak ufak pıhtılar da gelmiş sizce kimyasal mi ???

Bnde kimyasal gebelikte yogun sancı çektim, ama tam kanama yaşadım yoğun bide parçalar geldi, sonra böle kocaman yuvarlak beyaz kese gibi pıhtılaşmış kan torbası düştü işte o bebekti öule tahmin ediorum o düştükten sonra vücudum rahatladı cnm..

Canım hala kana tam dönüşmedi ama çamur şeklinde devam ediyo ben ilaçta kullandığım için bu şekil gecikmeli olabilir diye düşünüyorum dün yarım saatlik bayağı bi sancı cektim sonra sıcak şerbet içtim gecti hala camurumsu kanamam devam ediyo yani bu kimyasala giriyo değil mi yarında dr a randevum var

Cnm çok erken düşükte diyorlar buna seninkide bnm gbi kimyasal degilde dedi doktor çok erken düşük dedi saglıklı bir gebelik olmayınca kndiliginden sonlanıo vücut dışarı atıo hayırlısı olsun hepimizin adına, bnm hep duam hayırlı ise olsun yoksa hiç olmasın..

Hmm kimyasal değil mi yani bizimki canım bide öyle düşünme hayırlı değilse hayra çevir Rabbim diye dua et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…