- Konu Sahibi cocukoloji
-
Hormonlarla alakalı her zaman aynı olmayabilir dedi. Rahmin ve vücudun kendini toparlaması da zaman alıyormuş.Aaaa ndn öylee oldu azaldı??? Doktorun n dedi?
Ben hiç kanama da yaşamadım ne zaman olur bilemiyorum
Ilaclari yeni biraktim yeni baslar belki kanama bekliyorum bakalimBenim kanama devam etti hep. Ilaclari bıraktıktan 3 gün sonra da beyaz et parçaları düşürdüm. Sonra kanama çamur kıvamında 1 hafta devam etti. Ama hcg çok geç sıfırlandı.
Sagol canim gececek insallah.Amin canım insallah.Çokkkk geçmiş olsun cnmmm zorrr günlerrr,, rabbim tez zamanda kucagını doldursn cnm
288 den 275 e dustu yavas yavas duserse gec olur herhaldeDeğerlerin düşmeye başladıysa kanamada başlar yakında canım
Insallah canim. Geç olsun guc olmasin bekleyecegiz yapacak birsey yokCanim olursun yakın zamanda. Stres yaparsan geciktirirsin adetini.Sonuçta vücut illaki atacak onu. Insallah atarsin en yakin zamanda. Parca kalması da olabiliyormuş bazen. Benim doktorum düşük sonrası mutlaka muayene ol demişti. Aklında bulunsun.
Cnmmm doktorunla mutlaka görüş derim...Kizlar bugun kanamamin 12. Günü
Sabahtan beri her zamanki adet sancisi basladi ve kanamam adet kanamasi gibi kırmızı renge donustu. Bugune kadar siyah çamur gibiydi. Su an normal adet mi oluyorum ben ?
Rabbimmmm tez zamanda hepimize bebiş versin güzel haberlerle gel cnm...Merabalar.. bende kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim.
10.gun değerim 55 di.
14. Gun 22 ye düştü .
Ve iki gün sonra adet oldum. Bizimkisi ilk denemeydi ve sebepsiz infetiliteyiz. Kimyasal gebelik neden olur hiç bilmiyorum. 12 hücreli 1.kalite embriyo olmasına rağmen tutunamadı. Şimdi ise ikinci transferimin 6. Günündeyim. Ve çok.korkuyorum aynısını yaşarım diye..
Merhaba,ben geçen ay (mayıs)kimyasal gebelik yaşadım ama reglime 2 gün kala aceleci davranıp test yapıp öğrenmiştim ,ardından normal regl günümde adet oldum (2 gün kala betahcg:27 çıkmıştı ama zaten adetimle 4 puana düştü)Merhaba Arkadaşlar...
Birbirimize destek olalım okadar büyük umutlarla sevinçle pozitifi aldıktan sonra hüsrana ugruyarak kimyasal oldugunu ögrenmek
Benim 3.denemem donmuşlarla denedik 2tane 6.gün embriyosu transfer edildi, herşey çok yolundaydı yerleşme kanamam oldu kahve rengi 12.gün sonra pozitif sonucumu aldım 12.gün degerim 84 15.gün ise 410 çıktı herşey yolundaydı keseye gidecegimiz günün önceki günü sancılarım başladı adet agrısı ama baya sancılı belim kasıklarım bir baktımki su geldi pembe ardından 2saat sonra kırmızı kanama sonra ertesi günü kesenin düştügünü gördük kanamam devam etti ve 3.günü kanamanın keseyi banyoda düşürdüm içinde beyaz görünüodu içim parçalandı okadar emeklerle zorlu bir süreç ne büyük umutlarla...
Kimyasal gebelikten sonra ne zaman tekrar hamile kaldınız paylaşalım lütfen arkadaşlr destekkk olalım....
Bende seninle aynı durumu yaşadım canım kimyasaldan bir ay sonra tekrar hamile kaldım darısı diğer tüm isteyenlere olsunMerhaba,ben geçen ay (mayıs)kimyasal gebelik yaşadım ama reglime 2 gün kala aceleci davranıp test yapıp öğrenmiştim ,ardından normal regl günümde adet oldum (2 gün kala betahcg:27 çıkmıştı ama zaten adetimle 4 puana düştü)
Ardından hemen yani bir sonraki ay (Haziran) hamile kaldığımı öğrendim şuan 7.haftama girdim kesemizi gördük bu hafta inşallah kalp atışlarını da duyacağız. Sizlere moral ve bilgi olsun diye yazmak istedim çünkü bende çok endişelenmiştim ama doktor sonuçlarımda hiç bir problem olmadığını bunu bir çok kadının yaşadığınıve fark etmediğini söyledi. Umarım sizlerd sağlıkla bebeklerinize ve güzel habere en kısa sürede ulaşırsınız.
Bnde kimyasal gebelikte yogun sancı çektim, ama tam kanama yaşadım yoğun bide parçalar geldi, sonra böle kocaman yuvarlak beyaz kese gibi pıhtılaşmış kan torbası düştü işte o bebekti öule tahmin ediorum o düştükten sonra vücudum rahatladı cnm..Merhaba hanımlar ben de size durumumu anlatmak istiyorum ben 6.5 ay önce ilk gebeliğimi dış gebelik olarak yaşadım ve metexlendim 1 ay içinde değerim sıfırlandı ve 6 ay korunma verildi korunmayı bıraktığım ay yani bu ay adete 12 13 kala belirtiler yaşadım ama günümde adet oldum fakat içimde bi şüphe vardı dr bana vitamin verecekti ben gene bi kan testi vermek istedim oda adetin 4.günüydü değerim 13.5 çıktı iki gün sonra 57.2 oldu ertesi gün 100 oldu iki gün sonra tekrar 193 oldu dr progesterona baktı 0.1 çıktı büyük ihtimalle sağlıksız gebelik dedi ama belli de olmaZ diyerek progestan verdi 200 mglık neyse kullanmaya başladım 2 gün sonra tam kahve olmayan akıntım oldu ilk sarıydı sonra koyulaştı dr a gittim beta değerim 246 çıktı beni üniversiteye yönlendirdi orda acilden kan verdiğim de değerim 238 çıktı ve benim ilacı bırakmamla kanamam çamura dönüştü ve dün yarım saat cok sancılı bi süreç geçirdim sonrasında kanamam arttı ama kan değildi siyah çamur gibiydi hala devam ediyo ufak ufak pıhtılar da gelmiş sizce kimyasal mi ???
Canım hala kana tam dönüşmedi ama çamur şeklinde devam ediyo ben ilaçta kullandığım için bu şekil gecikmeli olabilir diye düşünüyorum dün yarım saatlik bayağı bi sancı cektim sonra sıcak şerbet içtim gecti hala camurumsu kanamam devam ediyo yani bu kimyasala giriyo değil mi yarında dr a randevum varBnde kimyasal gebelikte yogun sancı çektim, ama tam kanama yaşadım yoğun bide parçalar geldi, sonra böle kocaman yuvarlak beyaz kese gibi pıhtılaşmış kan torbası düştü işte o bebekti öule tahmin ediorum o düştükten sonra vücudum rahatladı cnm..
Cnm çok erken düşükte diyorlar buna seninkide bnm gbi kimyasal degilde dedi doktor çok erken düşük dedi saglıklı bir gebelik olmayınca kndiliginden sonlanıo vücut dışarı atıo hayırlısı olsun hepimizin adına, bnm hep duam hayırlı ise olsun yoksa hiç olmasın..Canım hala kana tam dönüşmedi ama çamur şeklinde devam ediyo ben ilaçta kullandığım için bu şekil gecikmeli olabilir diye düşünüyorum dün yarım saatlik bayağı bi sancı cektim sonra sıcak şerbet içtim gecti hala camurumsu kanamam devam ediyo yani bu kimyasala giriyo değil mi yarında dr a randevum var
Hmm kimyasal değil mi yani bizimki canım bide öyle düşünme hayırlı değilse hayra çevir Rabbim diye dua et canımCnm çok erken düşükte diyorlar buna seninkide bnm gbi kimyasal degilde dedi doktor çok erken düşük dedi saglıklı bir gebelik olmayınca kndiliginden sonlanıo vücut dışarı atıo hayırlısı olsun hepimizin adına, bnm hep duam hayırlı ise olsun yoksa hiç olmasın..
Saol cnm bnm bide öle dua etcem...Hmm kimyasal değil mi yani bizimki canım bide öyle düşünme hayırlı değilse hayra çevir Rabbim diye dua et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?