• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik yaşayanlar yardım

gecen ayda kimyasal olduğu için 26 ekim olması gerekirken 5 gün gecti 1kasım olmustu,bu ay da 1aralıjta oldum şuan bitmek üzere
Normalde 35_36 günde bir oluyorum geçen ay yani kimyasaldan sonraki aydi 42.gun oldum Eylül'de kimyasal geçirmiştim ekimin ,27 di adet oldum yarın 41.gun demek yine 42 de gelecek düzene girmesi gitti

serebna benim 32,33 günde bir olurdu şuan hala 32,33 günde bi oluyom sadece gunu değişti.Senin biraz süresi değişmiş ,sen kac yasındasın cocugun varmı baska.Ben üst üste 2kere kimyasal olduğum için hormonlarım yumurtlama gunlerim hep değişti o yuzden korunuyorum bu ay

serebna benim 32,33 günde bir olurdu şuan hala 32,33 günde bi oluyom sadece gunu değişti.Senin biraz süresi değişmiş ,sen kac yasındasın cocugun varmı baska.Ben üst üste 2kere kimyasal olduğum için hormonlarım yumurtlama gunlerim hep değişti o yuzden korunuyorum bu ay
İki ay üst üste kimyasal olduysan korun 35 yaşındayım bir kızım var

Bnde pcos da var bir iki kilo aldım ondan da olabilir onu vermem lazım o yüzden merak ettim kimyasaldan sandm

Bnde pcos da var bir iki kilo aldım ondan da olabilir onu vermem lazım o yüzden merak ettim kimyasaldan sandm
Allah bağışlasın sağlıkla buyusun🌸🙏Yok bence hem kimyasal hem kilo aldıysan pcos ile birlikte muhtemelen hormonlar etkilendi ,1,2 aya duzene girer 🤍eveet korunuyorum bende 🌸

Back
X