- 12 Ocak 2016
- 92
- 75
- 18
Allah analaı babalı buyutsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin canmm amiinn hayırlısı ile inşallahMerhaba canım hiç üzülme 2 ay önce aynı şey başıma geldi ve bugün test yaptim hamileyim darısı başına :)
İki günde böyle yüksek çıkması sanki kimyasal değil gibi geliyo çünkü kimyasalda iki günde bi yapılan tahlilde iki kat artış olmuyo çoğunlukla ve düşük olduğunda hemen düşüşe geçiyo umarım düşük yapmazsın canımKızlar bende 6 aylık evliyken kimyasal gebelik geçirdim. Sonra yumurtalık kisti var dendi tedavi oldum iki gün önce hamile olduğumu öğrendim dün sabah yine biraz kanama oldu dra gittim tahlil verdim 600 çıktı bi gün öncede 300 çıkmıştı dr gebeliğin devam ediyor pazartesiye kadar yat progestanı düzenli at dedi ama kanamam hiç kesilmedi Rabbim'den ümit kesilmez korudu mu korur tabiki ama düştüyse bide boşuna umutlanıyorsam diyede düşünmüyor değilimdüşükden sonra beta hcg hemen düşmeye başlıyor mu kızlar ?
İnşAllah canım kanamam artınca korktum pazartesiye kadar bi daha tahlil olmayacak hatta pazartesi de gelme telefonla durumunu bildir dedi dr. Bakalım hayırlısıİki günde böyle yüksek çıkması sanki kimyasal değil gibi geliyo çünkü kimyasalda iki günde bi yapılan tahlilde iki kat artış olmuyo çoğunlukla ve düşük olduğunda hemen düşüşe geçiyo umarım düşük yapmazsın canım
Hayırlısı Can'ım herşeyden önce eğerki sağlıklı olmayacaksa hayırlı olmayacaksa zaten Rabbim nasip etmiyo herşeyde bi hayır vardır umarım hayırlı sağlıklı olurİnşAllah canım kanamam artınca korktum pazartesiye kadar bi daha tahlil olmayacak hatta pazartesi de gelme telefonla durumunu bildir dedi dr. Bakalım hayırlısı
Canmm başka bi doktora da muayene olabılırsın bence anlamadm ne demek gelme telefonda durumunu bıldır.. Normalde kanama baslar baslamaz bi ipne bi serum bıseyler olması lazm bende 6 haftalık kımyasal sonucu dusuk yaptm bana da hap verip eve gonderdi sonra kanamam coğaldı dedim hastaneye cağırıp iğne yaptı.. Pazartesiye kadar üzülüp ağlama sıtres yapma kendıne bebeğinin rızkı varsa inşallah kucağına alırsın sağ salimm ama pazartesi de git kesn doktora kanamana baksınlar damdan düşenin halini damdan düşen anlar üzme kendını nasip bu Rabbim bizide nasip gördüğü kullardan eylesınİnşAllah canım kanamam artınca korktum pazartesiye kadar bi daha tahlil olmayacak hatta pazartesi de gelme telefonla durumunu bildir dedi dr. Bakalım hayırlısı
Amin inşaAllah canım öyle tabi koruyacakda Rabbim, alacakda Rabbim. Tedbirden, duadan başka bişey gelmez elimizden..Hayırlısı Can'ım herşeyden önce eğerki sağlıklı olmayacaksa hayırlı olmayacaksa zaten Rabbim nasip etmiyo herşeyde bi hayır vardır umarım hayırlı sağlıklı olur
Düşünmüyor değilim canım çünkü önceki düşüğümde de aynı şeyi yaşadım bu dr git yat sonucun iyi dedi o zaman kanamamçok artınca durmadım başka doktora gitmiştim o takip etti düşük dedi o zaman. Buda bi daha takip etmedi kesinlikle kalkma dedi ona canım sıkıldı çünkü kanamam normal değil farkındayım pıhtı şeklinde yani bunada normal sürer biraz dedi hayret ettimCanmm başka bi doktora da muayene olabılırsın bence anlamadm ne demek gelme telefonda durumunu bıldır.. Normalde kanama baslar baslamaz bi ipne bi serum bıseyler olması lazm bende 6 haftalık kımyasal sonucu dusuk yaptm bana da hap verip eve gonderdi sonra kanamam coğaldı dedim hastaneye cağırıp iğne yaptı.. Pazartesiye kadar üzülüp ağlama sıtres yapma kendıne bebeğinin rızkı varsa inşallah kucağına alırsın sağ salimm ama pazartesi de git kesn doktora kanamana baksınlar damdan düşenin halini damdan düşen anlar üzme kendını nasip bu Rabbim bizide nasip gördüğü kullardan eylesın
Bebeğimm en ufak bı kanama bıle cok onemlı normalı mı var bunun bence araştır bul iyi bi doktora git kaybetmenın ne kadar acı olduğunu bıldığım ıcın halınden anlıyorum benm ablamda kızında aynı seyı yasadı onu hemen hastaneye yatırmıslardı benım dpktorum da beni eve göndermıstı hap vererek ve kanamam coğalmıstı ablam şükür kızını doğurdu ama benm düşükle sonuclandı tabı bu bırazda nasip Allah nasıl uygun görduyse o oluyo ama aynı sorunları bı daha yaşama okudum yazdıklarını inan üzüldüm dualarm senınle Rabbım o acıyı bı daha yasatmasn sana ınsallahAmin inşaAllah canım öyle tabi koruyacakda Rabbim, alacakda Rabbim. Tedbirden, duadan başka bişey gelmez elimizden..
Düşünmüyor değilim canım çünkü önceki düşüğümde de aynı şeyi yaşadım bu dr git yat sonucun iyi dedi o zaman kanamamçok artınca durmadım başka doktora gitmiştim o takip etti düşük dedi o zaman. Buda bi daha takip etmedi kesinlikle kalkma dedi ona canım sıkıldı çünkü kanamam normal değil farkındayım pıhtı şeklinde yani bunada normal sürer biraz dedi hayret ettim
Öyle canım bi defa daha yaşadım çünkü lekeyi görür görmez o psikolojiye geri dönmüştüm zaten. Tahlilin iyi çıktı dedi sonuçtan iki üç saat sonra aradım kanamam arttı dedim normal dedi hadi sonra düşük olduysa çok sorumsuzca bi cevap oldu ama bide ümit heralde işte ya kalkınca bişey olursa diye eşimde bende korktuk açıkcası ama bi yandan boşuna da ümitlenmek daha zor Rabbim kimseye yaşatmasın iki hamileliğimde de ertesi gün kanamam oldu . Haftasonu olunca bi yere de gidemedik yarın olsun inşaAllah başka doktora gidecez bu böyle gitmez yani Rabbim korudu korur elbette ama bu kadar kanamayla duracağından da emin değilim yani...Bebeğimm en ufak bı kanama bıle cok onemlı normalı mı var bunun bence araştır bul iyi bi doktora git kaybetmenın ne kadar acı olduğunu bıldığım ıcın halınden anlıyorum benm ablamda kızında aynı seyı yasadı onu hemen hastaneye yatırmıslardı benım dpktorum da beni eve göndermıstı hap vererek ve kanamam coğalmıstı ablam şükür kızını doğurdu ama benm düşükle sonuclandı tabı bu bırazda nasip Allah nasıl uygun görduyse o oluyo ama aynı sorunları bı daha yaşama okudum yazdıklarını inan üzüldüm dualarm senınle Rabbım o acıyı bı daha yasatmasn sana ınsallah
Düşük yaptım canım hastaneye yatırdılar. Hayırlısı yapacak bişey yok tabi...
İnşaAllah hayırlısı öyle üzülmemeye çalışıyorum daha vakti değilmiş demek ki... ilk düşüğümde daha kötü olmuştum nedense şimdi o kadar değilim yada daha farkında değilimÇoook üzüldüm rabbim bidaha yaşatmasın bu son olur inşallah üzmeyin kendiniz herşeyde bi hayr vardır
Kesinlikle daha vakti değil Rabbim ne eylerse güzel eyler herşeyin hayırlısını nasip eder o yüzden kendinizi üzmekte çözüm değil daha önünüzde koca Zaman'lar olacakİnşaAllah hayırlısı öyle üzülmemeye çalışıyorum daha vakti değilmiş demek ki... ilk düşüğümde daha kötü olmuştum nedense şimdi o kadar değilim yada daha farkında değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?