Kimyasal gebelik yaşayıp tekrar hamile kalanlar var mı lütfen yorumlarınızı bekliyorum

allah hayırla kucağına almayı nasip etsin canım :) darısı bizlere :)

Kızlar merhaba;
Ben de maalesef 2 ay ard arda kimyasal gebelik yaşanyanlardanım.En sonuda dün oldu maalesef. Çok üzücü bi durum maalesef Ben kendim dahiliye ass. dr olduğum ve test yaptırmaya ulaşımım kolay olduğu için ikisini bat gelmeden ovulasyon sonrası bazı belirtilerin olması ile erken beta hcg testi yaptırarak anladım. Maalesef daha sonra değerlerim düştü. Normal adet tarihimde adet oldum. Bir daha heyecanıma , merakıma yenilmeden adet tarihim gecikmeden test yapmama kararı aldım. Bu arada 7 aydır evliyim ve son 3 aydır deniyoruz.. daha önceden yine merakımdan hormon tesleri ve basit trombofili testlerini yaptırmıştım. Bir sorun çıkmadı. Zaten kimyasal gebelik yaşabiliyorsak yumurta ve sperm döllenene kadar bir sorun yok, ancak bölünme ve implantasyon sürecinde bir sıkıntı yaşanıyor olması lazım diye düşünüyorum.. Maalesef hem bu konuya kafayı birazcık taktığım için hem mesleğim nedeni ile çok stresliyim. sigara kullanmıyorum ama kafein tüketimim fazla sayılabilir. Bu ay soğan kürü denemiyi düşünüyorum.. Kimyasal gebelikten sonra kullanıp gebe kalan var mı acaba ???

inşallah bize de nasip olur ne kadarlık şu anda doğum yaptın mı bize de dua et hamişlerin duası kabul olurmus :)
Doğum yaptım canım 13 mayısta aldım oğlumu kucağıma şuanda kucağımda uyuyor Rabbim sizede tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah çifter çifter :)

Kızlar evlendikten 6 ay sonra kimyasal gebelik yaşadım. çok üzücüydü hastane hastane dolaşıp her hastanede kan testi yaptırıp doktorlara hemşirelere önüme gelene test sonuçlarını gösterip ağlamıştım hiç unutmuyorum yollarda da ağladım düştüğünü öğrendiğim gün, böyle baya aylarca perişan oldum. kimyasaldan 10 ay sonra da tamamen doğal yollarla tekrar hamile olduğumu öğrendim şu an 13 hafta 4 günlük hamileyim. Kısmetse Rabbim yazdıysa aralıkta doğacak. Size tavsiyem; çok doktor gezdim ve aralarından bazıları toxoplasma(özellikle kedi besliyorsanız) ve pıhtılaşma testi yaptırıp yaptırmadığımı sordu. bu testleri bir yaptırın. (pıhtılaşma hamileyken yapılmıyormuş) içiniz daha rahat eder. tiroid sorununuz falan da yoksa eğer gönül rahatlığıyla devam edin, kimyasal gebelik herkesin başına gelebilecek doğal bir şey. inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsınız

Öncelikle gecmiş olsun Bende daha yeni kimyasal gebelik gecirdim suan tekrar korkuyorum aynu seyleri yasıyacağım diye allahım isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…