Kimyasal gebelik...

scarlet82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2011
1.269
414
123
Hanımlar şimdi ben 1 hafta önce kimyasal gebelik geçirmeye başladım ve dün beta hcg 9 a kadar düştü?vee kanamam bir anda bitti,beta düşüşü de durur mu sizce kanama olmazsa?bu durumu yaşayan olduysa beni bir aydınlatsın

Durmaz canm beta sıfırlanır. Kanama gebeliği dışarı atmk için zaten gebelikmateryali atılıyor beta sıfırlanır. Bnde yasadm ama bnde beta sifirlaninca başladı kanama :) her vücut yapısı farklı

Durmaz canm beta sıfırlanır. Kanama gebeliği dışarı atmk için zaten gebelikmateryali atılıyor beta sıfırlanır. Bnde yasadm ama bnde beta sifirlaninca başladı kanama :) her vücut yapısı farklı
Beta sıfırlayınca adet başlıyor galiba canım,içimi rahatlattın vallahi umarım bir an önce sıfırlanır da parça kaldı vs olayı yaşamam,sen kimyasal gebelikten ne kadar Zaman sonra hamile kaldın?

Beta sıfırlayınca adet başlıyor galiba canım,içimi rahatlattın vallahi umarım bir an önce sıfırlanır da parça kaldı vs olayı yaşamam,sen kimyasal gebelikten ne kadar Zaman sonra hamile kaldın?
Canm kimyasaldan br sene sonra boş gebelik ondan dort ay sonra 3.kez hamile kaldm çok şükür suan bu gebeliğim iyi durumda. Bnm esimde sperm hareketliliği sorunu vardı epey uğraştık burdan duydugm kadarıyla iki tarafta sağlıklı olursa bir kaç aya ger hamile kalıp sağlıklı gebelik yaşamışlar :) büyüklerin de br sözü var hani dusugun br kıçı içerde kalirmis diye onun gbi hemen oluyor genelde geri :) gecms olsn sna

İnşallah bir an önce sağlıkla gelir yaş Kemale ermeden,sen de yavrunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

Cnm geçmiş olsun inşallah bir an önce adet olursun ve çalışmara başlarsın bende geçen ay kimyasal yaşadım bu ay Allahıma bin şükür hamileyim önümüzdeki ayı kesin değerlendir

Cnm geçmiş olsun inşallah bir an önce adet olursun ve çalışmara başlarsın bende geçen ay kimyasal yaşadım bu ay Allahıma bin şükür hamileyim önümüzdeki ayı kesin değerlendir
Sağol Canım güzel bi konuya değindin bir şey sorucam :) şimdi Dr. 30-35 gün sonra regl olursun dedi,ben regl olmadan korunmasam sıkıntı olur mu

Sağol Canım güzel bi konuya değindin bir şey sorucam :) şimdi Dr. 30-35 gün sonra regl olursun dedi,ben regl olmadan korunmasam sıkıntı olur mu

Regl ol canım içinden at ondan sonra başla derim için temizlensin önce

Bu konuyu yabancı sitelerde de araştırdım kızlar,regl olmadan hamile kalan çok var,o Zaman beta düşünce "durmak yok yola devam"gerisi kısmet artık...

Merhaba bayanlar bende bişey sorucaktım ben en son 29 martta adet gördüm klomen kullandım ve 1mayısta beta hcg 61 çıktı 3mayısta 99 5mayısta 240 çıktı bugün 11 Mayıs'ta 130a düştü çok üzülüyorum dr kimyasal gebelik dedi şimdi ne yapmam gerekiyo şuana kadar hiç kanamam olmadı

Değerin düşene kadar takip edin canım 0 olunca adet kanaman başlıyacaktır. Geçmiş olsun

Canım 14 mayısta yaptırdığım bhcg 197 çıktı ve hala kanamam gelmedi dr Çarşamba tekrar yaptır dedi zaman nasıl geçecek Çarşamba ya kadar biliyorum

Canım 14 mayısta yaptırdığım bhcg 197 çıktı ve hala kanamam gelmedi dr Çarşamba tekrar yaptır dedi zaman nasıl geçecek Çarşamba ya kadar biliyorum

Canım dış gebelik için kontrol oldumu düşüp yükselme olmuş çünkü bence başka doktora gözük

Çarşamba aynı tekrar yaptır hcgni dedi sadece doktor gel görüşelim falan demedi bilemiyorum beklemeli miyim

Çarşamba aynı tekrar yaptır hcgni dedi sadece doktor gel görüşelim falan demedi bilemiyorum beklemeli miyim

Bence başka doktora daha gözük bu değerle evet kese gözükmez varsada ama değerlerin bir düşüp bir yükseliyor

Ben de kimyasal yasadim adet duzenim cok şükür bozulmadi ustunden 1 gebelik gecti bu ay bekliyoruz birseyler insallah herkes muradina erer kimyasal insan psikolojisini bozuyor ama ben su sekilde ayakta kalabildim demek ki hamile kalabiliyorum birseyler ters gitse de Rabbim elbet bir gun verecektir o nedenle kimyasal yaşayan arkadaslar üzülmeyin gelecegi hayal edin

Kimyasal yaşadığınızda hcg değeriniz direkt düşmüş müydü benim 240tan 130a düştü üç gün sonra 197ye çıktı dr iki gün sonra tekrar yaptır dedi ben kimyasal gebelik mi yaşıyorum anlayamadımki

Benim kimyasal gebelikte değerlerin sürekli düşmüştü Canım sen düzenli baktır kan değerlerine bakalım tekrar yükselme olacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…