Kimyasal gebelik...

Aynısı olmuş bizim tarihi bile aynı. Bi iki güne adetle atar kendini. Bekle biraz. Benim ağrılı oldu birax

Aynısı olmuş bizim tarihi bile aynı. Bi iki güne adetle atar kendini. Bekle biraz. Benim ağrılı oldu birax

Yaa Geçmiş olsun. Hamile olduğumu öğrenince çok sevinmiştim. Bir yıl önce dış gebelik geçirdim. Ameliyat oldum. Yılbaşından beri olmuyodu. Böyle olunca yıkıldım.

Benim beta hcg 20 çıktı iki gün sonra gel dedi doktor. 14gündür lekelenme oluyor. Yerleşme kanaması mı yoksa düşük mü. Sizce?

Benim beta hcg 20 çıktı iki gün sonra gel dedi doktor. 14gündür lekelenme oluyor. Yerleşme kanaması mı yoksa düşük mü. Sizce?
Son adet tarihin nedir? HCG oldukça düşük çıkmış. Ya çok yeni gebeliktir ya da benimki gibi kimyasal gebelik olabilir.

10 Kasım adet oldum. 12 Aralık adet gördüm 15 gündür de devam ediyor lekelenme. İlk hafta bildiğin adet gibi oldu. İkinci hafta sadece leke gördüm her gün kesintisiz. Normal gebelik olma ihtimali vat mı.

10 Kasım adet oldum. 12 Aralık adet gördüm 15 gündür de devam ediyor lekelenme. İlk hafta bildiğin adet gibi oldu. İkinci hafta sadece leke gördüm her gün kesintisiz. Normal gebelik olma ihtimali vat mı.
Yanlış birşey söylemek istemem, seni üzmekte istemem ama normal gibi gözükmüyor Tabiki en doğrusunu ve ne olduğunu doktorun söyleyecektir.

Umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsın Allah isteyen herkese nasip etsin..

Ben bekarım böyle.vi durumda hamilelik istemem ama iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Ama şu an için böyle bi şey düşünmüyorum. Yerleşme kanaması bu kadar uzun mu sürüyor bi bilginiz var mı

Bildiğim kadarıyla bu kadar uzun sürmüyor ve adet kanaması gibi de olmuyor.

I Ivysue çok teşekkür ederim inşallah kimyasal gebeliktir. Ama internetten okuduğum kadarıyla kimyasal gebelikte de 15 günü geçememesi gerekiyor. Niye böyle uzun sürdi

I Ivysue çok teşekkür ederim inşallah kimyasal gebeliktir. Ama internetten okuduğum kadarıyla kimyasal gebelikte de 15 günü geçememesi gerekiyor. Niye böyle uzun sürdi
Rica ederim. Benim kanamam bir hafta sürmüştü ve özellikle ilk iki gün çok kanamam vardı. 15 gün uzun gerçektende. Mutlaka doktora git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…