Geçmiş olsun canım bende 2 ay önce geçirmiştim benim aşırı ağrılı ve aşırı kanamalı geçmişti yaklaşık 6 gün sürdü ama kişiden kişiye değişiyormuş belki sen hafif atlatıyorsundurKızlar bende bu ay kimyasal gebelik yaşadım. Ancak adetim 2 gün yoğun sürdü sanki bugün bitti gibi çok az. Normalmi bu durum. Kimyasalda daha uzun sürer diyorlar ama.
İnşallah öyledir. Yeniden gebelik oluştumu peki sende. Sonrasında hamile kalmak kolaylaşıyo diyolarda. Bende pco var. Zor olmuştu baya.Geçmiş olsun canım bende 2 ay önce geçirmiştim benim aşırı ağrılı ve aşırı kanamalı geçmişti yaklaşık 6 gün sürdü ama kişiden kişiye değişiyormuş belki sen hafif atlatıyorsundur
Bir sonraki ay hamile kaldım canım inşallah bu sorunsuz bir gebelik olur umarım sende hemen hamile kalırsınİnşallah öyledir. Yeniden gebelik oluştumu peki sende. Sonrasında hamile kalmak kolaylaşıyo diyolarda. Bende pco var. Zor olmuştu baya.
Bu ay dediğin ne zamandı canım?ben 21 nisanda Kimyasal yaşadım sonra regl olmadım hiç,ne Zaman gelir bilemedim.senin ne kadar Zaman sonra oldu regl?Kızlar bende bu ay kimyasal gebelik yaşadım. Ancak adetim 2 gün yoğun sürdü sanki bugün bitti gibi çok az. Normalmi bu durum. Kimyasalda daha uzun sürer diyorlar ama.
Mrb gebeliginiz kimyasal gebelikmiymis bende ayni durumu yasiyorum..Kimyasal yaşadığınızda hcg değeriniz direkt düşmüş müydü benim 240tan 130a düştü üç gün sonra 197ye çıktı dr iki gün sonra tekrar yaptır dedi ben kimyasal gebelik mi yaşıyorum anlayamadımki
Sen o salak doktoru bırak git baikasına.Kızlar ben yaklaşık iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Yalnoz benim şöyle bir durumum var. Çocukken geçirdiğim bir rahatsızlık ve ameliyat sonrasında yumurtalıklarımda yapışıklık olmuş. O zaman doktor çocuğu olmaz demiş. Büyük ihtimalle yapıiıklığım var ama şimdiki doktorom film çekmeden bilemeyiz dedi. Kimyasal gebelik geçirince hem üzüldüm hem sevindim. Döllenme oluyor, demek hamile kalabiliyorum diye. Ama doktorum hamile kalıp düşürmüş de olabilirsin ya da beynin sana oyun oynadı hiç hamile kalmadın değerlerin yükselip düştü dedi. Şok oldum. Hiç böyle birşey duydunuz mu? Kimyasal gebelikte kesin olarak döllenme oluyor değil mi?
Canım sen kanla birlikte atmadın mı kimyasal gebelikte bebeği. Cunku benim iki gündür geliyor ara ara az az kan. Sanırım kimyasal gebelik düşüğü yaşıyorum.bi de Kimyasaldan kaç ay sonra hamile kaldınRahim temizlenmemiştir mi diyorsun?bunu bi araştırayım o halde,riske atmayayım
Canım düşükler neden olmuş sende. Geçmişte ki düşüklerCanm kimyasaldan br sene sonra boş gebelik ondan dort ay sonra 3.kez hamile kaldm çok şükür suan bu gebeliğim iyi durumda. Bnm esimde sperm hareketliliği sorunu vardı epey uğraştık burdan duydugm kadarıyla iki tarafta sağlıklı olursa bir kaç aya ger hamile kalıp sağlıklı gebelik yaşamışlar :) büyüklerin de br sözü var hani dusugun br kıçı içerde kalirmis diye onun gbi hemen oluyor genelde geri :) gecms olsn sna
Canım mayısta hamileyimdir inşallah demişsin ama şimdi 4aylık hamile oldugun yazıyor nasıl olduBende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım canım doktorum korunmanıza gerek yok çalışmalara devam dedi. Bu ay adetim 3 gün geçikti umarım hamileyimdir :)
Evet operasyonsuz oldu neyse ki canım,1 kere regl oldum ondan sonraki ay hamile kaldım.Canım sen kanla birlikte atmadın mı kimyasal gebelikte bebeği. Cunku benim iki gündür geliyor ara ara az az kan. Sanırım kimyasal gebelik düşüğü yaşıyorum.bi de Kimyasaldan kaç ay sonra hamile kaldın
Kan pıhtılaşmasından canm bu kez iğne kullandm ve coraspin suan 31.haftadaymCanım düşükler neden olmuş sende. Geçmişte ki düşükler
Canm hcg degerlerin nasil duzenli artisin varsa eger verirler progestani doktorunla gorusmeni tavsiye ederim...Kızlar 4 haftalık gebelik koyu kahve akıntım var bugün ve karnım agrıyor. Acile gidip progestan mı istesem acaba. Tutunmayı sağlıyormuş. Ama herkes progestan kullansa kimyasal gebelik diye birşey olmaz. Sağlıksız bebek düşer diyorlar. Sağlıksız bebeğin progestan la tutunmasını sağlamak doğru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?