Kimyasal gebelik

Tugba0089

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2020
20
5
1
35
herkese merhaba bugun öğrendim ki kimyasal gebelik yaşıyormuşum zaten gebeliği ilk öğrendiğimde 24.4 tu 1 gun sonra 37.75 cikti 1 gun sonra 79.75 cikti takibe alindim 1 gub sonra 66.15 cikti zaten kasik ve bel agrim coktu doktor bayramdan sonra carsamba tekrar çağırdı fakat dusuk olacak üzme kendini dedi üzmemek elde değil ama tabiki verende alanda Allah bir yerde bu durumda olup ardından yeniden sağlıklı gebelik yaşayıp doğum yapan varmi nasil bir yol izledi yardim edermisiniz deneyimlerinizle

Cnm gecmis olsun benmde dun 21.58 cikti gitmedim daha bana gec dollenme dedi simdi sizi bu sekilde goru ce korktum ama benim adetim 1 hafta gecikti

Teşekkür ederim canım tebrik ederim seni umarım sağlıkla kucağına alırsın bende adetim 4 gün gecikince test yaptirmistim 24 çıkmıştı adete göre hesapladiklari icin gebeliği 5 haftalik diye adlandirdilar bunun için degeri az gördüler ama hergun 2 katına çıkınca sorun yok yinede takip edelim dendi bugun bir anda deger düşünce böyle oldu nasip kısmet insallah sen sağlıklı gebelik yaşarsın kucagina alirsin hiç stres yapma benzetme yapma önemli olan değerinin surekli yükselmesi takip et iki günde bir sevgiler

Saol cnm sende sakin üzülme isyan etme allah ins saglikli bir gebelik nasip eder

Amin tatlım başta epey ağladım şaşırdım ilk gebelik başıma daha önce gelmeyen deneyimler ama sonra kalktım dua okudum falan bakalim bir dahakine müjde veririm insallah sende dikkat et kendine ve bebise

Ah bu beta degerleri aslinda hic doğru olduğunu dusunmuyorum ben ilk yaptirdigimda 13000di en yuksekle ilerliyordu sagliksiz bir gebelik olacağı dusunulmezdi ama malesef

Canım hiç üzülme bende aralıkta kimyasal geçirdim bu ay yeniden hamileyim

Tebrik ederim güzel anne insallah saglik sıhhat ve huzurla kucagina alirsin evladını okuduklarima gore kimyasaldan sonra gebelik daha kolaymış üst üste yaşayana varmış hersey nasip kısmet diyorum bakalim

Tebrik ederim güzel anne insallah saglik sıhhat ve huzurla kucagina alirsin evladını okuduklarima gore kimyasaldan sonra gebelik daha kolaymış üst üste yaşayana varmış hersey nasip kısmet diyorum bakalim
Aynen öyle nasipten öte hiçbirşey yok. Ben aylarca tedavi gördüm olmadı hiç ummadığım anda oldu çok şükür allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu

Ah bu beta degerleri aslinda hic doğru olduğunu dusunmuyorum ben ilk yaptirdigimda 13000di en yuksekle ilerliyordu sagliksiz bir gebelik olacağı dusunulmezdi ama malesef
Bir başka formda okumuştum birisine yine böyle denmiş fakat kanama görmemiş daha sonra kan testinden yeniden yükselme olmuş kese görünmüş kalp atışı duyulmuş zorlu hamilelik olmuş ama doğum yapmış çarşambaya kadar bekliycem bakalim ama adet olacakmışım gibi agrim var zaten idrar testinde kan göründü henuz dışarı atilmadi

Her sey olabilir canim nasip iste düşük betayla çocuğunu kucagina alan cok

Kesinlikle zaten folk asit kullanmayı bırakmadım oyle dedi diye kanama olana kadar elimden geleni yapicam
InsaAllah saglikli olur olmasada uzulme çok
Inanki devam edipte alininca daha kotu ben yaşadım bunu iki defa ilkinde hamileligimi bilmeden düşük yapmistim sonrakı 10haftalik kurtajla alindi

InsaAllah saglikli olur olmasada uzulme çok
Inanki devam edipte alininca daha kotu ben yaşadım bunu iki defa ilkinde hamileligimi bilmeden düşük yapmistim sonrakı 10haftalik kurtajla alindi
Cok geçmiş olsun benim annemde 5 aylıkken dusuk yapmış kesinlikle bu olmaz baska zaman olur en azından doğurganlık özelliğim var destek için tesekkurler

ben subatta kimyasal gebelik gecirdim su an yine hamileyim. Kimyasaldan sonra rahim temizlendigi icin daha kolay hamile kalindigini soyluyorlar sanirim dogru da

Canım merhaba bende geçen ay kimyasal geçirdim. Bende üZüldüm ama kimyasal geçirmekte sağlıklı olduğuna işaretmiş. kimyasaldan sonra hamile kalanlar varmış inşallah bizede basip olur bende çok istiyorum ve çok sabırsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…