Bir hafta gecikmeye göre betahcg düşük gibi geldi.İnşallah hayırlı ve güzel haberler alırsınızCnm gecmis olsun benmde dun 21.58 cikti gitmedim daha bana gec dollenme dedi simdi sizi bu sekilde goru ce korktum ama benim adetim 1 hafta gecikti
Insallah cnm gec dollenme dedi doktor annemde her zaman boyle olmus bakalim hayirlisiBir hafta gecikmeye göre betahcg düşük gibi geldi.İnşallah hayırlı ve güzel haberler alırsınız
Bende öyle her ay bile bile adetten bile önce test yapiyodum ilk pozitif görünce tüm vücudumu ateş basmıştı bakalim kanamam halen yok ama olacak agrim var ne diyim hayirlisi senin içinde çok çok geçmiş olsun tez zamanda yeniden saglikla hamile olup kucagina alman dilegiyleCanım merhaba bende geçen ay kimyasal geçirdim. Bende üZüldüm ama kimyasal geçirmekte sağlıklı olduğuna işaretmiş. kimyasaldan sonra hamile kalanlar varmış inşallah bizede basip olur bende çok istiyorum ve çok sabırsızım
Bende sanırım olursa ikincisi temkinli olurumMoralinizi bozmak istemem banada bu şekilde demişlerdi.bu yüzden insan umutlanıyor ve sonra üzülüyor.Gerçi artık hamileliklerimde umutlanmak yerine endişeleniyorum
Ben de şubat ayında yaşadım insan o kadar hevesleniyor seviniyor ki sonuç bu olunca doğal olarak çok üzülüp kendimizi hırpalıyoruz ben de ilk zamanlar çok kötüydüm yalan değil hatta doktora çok kızmıştım bu normal bişey bunu 10 kadından 8 i yaşıyor regl olmuşsun gibi düşün yoluna devam et dediği için nasıl bu kadar umursamaz olur diye ama okudukça araştırdık gerçekten doğal seleksiyon bi parçası olduğunu öğrendim kafamda oturunca üzüntüm azaldı. Bunu yaşayıp sağlıklı gebelik yaşayan çooook insan var bu bi hastalık ya da yeni gebeliğe engel olacak bişey değil korkma hiç Ben de bu ay denemeye başladım tekrar. Topiğimize uğrarsan bu durumu yaşayan gebelik elde eden bir çok arkadaşımız var bize katılabilirsinherkese merhaba bugun öğrendim ki kimyasal gebelik yaşıyormuşum zaten gebeliği ilk öğrendiğimde 24.4 tu 1 gun sonra 37.75 cikti 1 gun sonra 79.75 cikti takibe alindim 1 gub sonra 66.15 cikti zaten kasik ve bel agrim coktu doktor bayramdan sonra carsamba tekrar çağırdı fakat dusuk olacak üzme kendini dedi üzmemek elde değil ama tabiki verende alanda Allah bir yerde bu durumda olup ardından yeniden sağlıklı gebelik yaşayıp doğum yapan varmi nasil bir yol izledi yardim edermisiniz deneyimlerinizle
Cok teşekkürler bende kızdım evet bir anda çok rahat söylüyorlar alışmışlar artık bende alışmaya çalışıyorum kanama hala yok olmadıkça içten içe hevesleniyorum ama tutmayacak içimden de oyle geciyo herseyin hayirlisi hepimiz için umarım birdahaki konumuz saglikli gebeliklerimiz hakkında olurBen de şubat ayında yaşadım insan o kadar hevesleniyor seviniyor ki sonuç bu olunca doğal olarak çok üzülüp kendimizi hırpalıyoruz ben de ilk zamanlar çok kötüydüm yalan değil hatta doktora çok kızmıştım bu normal bişey bunu 10 kadından 8 i yaşıyor regl olmuşsun gibi düşün yoluna devam et dediği için nasıl bu kadar umursamaz olur diye ama okudukça araştırdık gerçekten doğal seleksiyon bi parçası olduğunu öğrendim kafamda oturunca üzüntüm azaldı. Bunu yaşayıp sağlıklı gebelik yaşayan çooook insan var bu bi hastalık ya da yeni gebeliğe engel olacak bişey değil korkma hiç Ben de bu ay denemeye başladım tekrar. Topiğimize uğrarsan bu durumu yaşayan gebelik elde eden bir çok arkadaşımız var bize katılabilirsin
Gebeliğe hazırlık sayfasında-Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar hamile kalmak isteyenler başlığı altında
Çok geçmiş olsun en kısa sürede sağlıklı şekilde güzel haberlerini alırız inşallahTabiki üzülmemek elde değil bnde 1 hafta önce öğrendim dün kimyasal gebelikte sonuçlandı Allah bol bol sabır versin
Amin canımÇok geçmiş olsun en kısa sürede sağlıklı şekilde güzel haberlerini alırız inşallah
Sıkma canını bende ekim ayında kimyasal geçirdim hamile olduğumu öğrendiğim gün kanama başladı 2 ay ara verdik şimdi çok şükür 5 aylık kızıma hamileyim rabbim sanada sağlıklı sihatli evlatlar nasip etsin kuzumTebrik ederim güzel anne insallah saglik sıhhat ve huzurla kucagina alirsin evladını okuduklarima gore kimyasaldan sonra gebelik daha kolaymış üst üste yaşayana varmış hersey nasip kısmet diyorum bakalim
Geçmiş olsun umarım bundan sonraki denemelerimizde başarılı olur sonuç başa gelmeden anlamiyo alınmıyor insan ama atlattım bakalim ilerleyen donemlere bakicamArkadaşlar kimyasal gebelik hiç üzmesin.Bardağın dolu tarafından bakmak lazım...Mol gebelik dış gebelik vb..gebelikler kürtaj yada ameliyatla sonuçlanıyor.ilk bebeğimde de kürtaj olmak zorunda kalmıştım. 2.bebeğimde 3,5 aylıktı trizomi 18 çıktığı için tıbbi tahliye ile sonlandırmak zorunda kaldık(suni sancı verdiler normal doğum yaptım resmen ve yinede kürtaj yapıldı.)Bu durumda doktorlara kızmamak gerekiyor.En masumu bence kimyasal gebelik hele ki kürtaja gerek kalmadan sonlanan kimyasal gebelikler gözünüzü korkutmasın.Sadece biraz daha sabırlı olmak lazım.Benim 4 hamileliğimde olumsuz sonuçlandı ama biliyorum ki bunda da bir hayır vardır.
KesinlikleGecmis olsun enn yakinnzamanda hayırlı haberler gelir Ins herseyde bi hayır vardır ole düşünün
Dememek gerekir olacaktı arkadaşlat.yanlış yazmışımHayat görecelidir.Herkesin bakış açısı, inancı, kültürü ve duygu durumu farklı olduğu için hepimiz kendimizce değerlendirip yazıyoruz.Burası güzel bir platform , duymadığımız bir çok şeyi buradan duyuyoruz.Yorum yazarken ve okurken mümkün oldukça kendimizi olumlu ve olumsuz etkilenmemeye dikkat edelim.sadece aklımızın bir köşesinde '' aaa bak böylede olabiliyormuş bu olayı yaşayan sadece ben değilmişim.''Diyebilmeliyiz.Yaşadıpım sıkıntılardan dolayı şunu öğrendim.kimseye kesinlikle şunu yap bunu yap dememek gerekir.herkes kendi duygu durumunca değerlendiriyor olayları,bu da bizleri yanıltmasın.bizlerde yorum yaparken dikkat edelim kimseyi gereksiz yere strese sokup üzmeyelim
Üzülmeyin kimyasal gebelik yaşamayan yok neredeyse. Ben de geçen yıl yaşadım. İnsan ilk benim başıma geldi sanıyor ama kaidnlar hemen test yapmadığı için çoğu kadın yaşar ama bilmez dedi doktor. Benim size önerim bir dahaki sefere adetiniz üzerinden en az 2hafta geçince test yapın. Doktora da biraz geç gidin. Sağlıksız gebelik kendiliğinden sonlanıyor adet kanaması gibi. Ben bu sefer öyle yaptım.cok çok yaygın kimyasal gebelik sadece kadınlar hemen test yapmıyor geç regli oldum sanıp geçiyor. Şu an Türkiye'de yaşamıyorum burada doktor 10.haftadan önce seni çağırmiyor bile muayeneye.herkese merhaba bugun öğrendim ki kimyasal gebelik yaşıyormuşum zaten gebeliği ilk öğrendiğimde 24.4 tu 1 gun sonra 37.75 cikti 1 gun sonra 79.75 cikti takibe alindim 1 gub sonra 66.15 cikti zaten kasik ve bel agrim coktu doktor bayramdan sonra carsamba tekrar çağırdı fakat dusuk olacak üzme kendini dedi üzmemek elde değil ama tabiki verende alanda Allah bir yerde bu durumda olup ardından yeniden sağlıklı gebelik yaşayıp doğum yapan varmi nasil bir yol izledi yardim edermisiniz deneyimlerinizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?