Öyle dusunme lütfen bunlar hep bir imtihan çift çizgiyi görünce çok umutlaniyo hayal kuruyo insan benim de ilk gebeliğimdi ne olduğunu anlayamadım demek ki doğru zaman değilmiş kendini suçlama lütfen daha güzeli seni bulsunO kadar çabaladım ama basaramadim
Beta 131 iken nasıl dış gebelik diyebiliyorlar ki. Dış gebelik dedikleri şey kesenin yanlış yete yerleşmesi. Kese gözükecek bir boyutta değil daha138 i başka bi hastanede verdim acil de kadın doğum hastanesinde 131 olan değerim hep gittiğim hastanede ama şimdi geldim doktordan dış gebelik olabilir diyor doktor
Anladım canım çok geçmiş olsun rabbim hayırlısını versinŞimdi doktordan geldim dış gebelik olabilir kimyasal gibi değil dedi sabah kan vereceğim tekrar
Şuan dış gebelik demeye döndü olayBeta hcg dalgalanmaları kafa karıştırıcı olabiliyor tatlım . Kimyasal hamilelik diyorlar ama her beden farklı tepki verir. Doktorun takibi çok önemli.
Benim de ultrasonda sıvı gözüktü dış gebelik de olabilir kimyasal da kan vermeye devam et dedi Allah'ım bizi kurtarsin sagliklaŞuan dış gebelik demeye döndü olay
Yeni mi oldu bu sonucBenim de ultrasonda sıvı gözüktü dış gebelik de olabilir kimyasal da kan vermeye devam et dedi Allah'ım bizi kurtarsin saglikla
Evet az önce gittimYeni mi oldu bu sonuc
Bana ultrason ile bakmadilarEvet az önce gittim
Zaten kese görünmüyormus bu değerlerle rahmim kalınlaşmış bebek tutunsun diye icerde sıvı olması beni korkuttu daha cokBana ultrason ile bakmadilar
Lekelenme yok ağrı yok kan verdim bekliyorumNe yaptınız nasıl oldunuz bugün
Hayırlısı olsun inşallahLekelenme yok ağrı yok kan verdim bekliyorum
Siz nasılsınız pekiHayırlısı olsun inşallah
Ben de bugün gittim dış gebelik şüphesi oldu yarın degerime bakip kürtaj yapacakSiz nasılsınız peki
Nasıl oldunuz aklım sizde kaldıSiz nasılsınız peki
Benim de şuanEvet canım bu değerleri hepsini aynı yerde iki gün arayla mı verdin ? Eğer öyleyse değerin düşmüş
Dış gebelikte bildiğim kadarıyla değerler yüksek olup kese görünmezse teşhis konuluyor ama yine doktora danışınBenim de şuan
56
60
84
60 çıktı sizce kimyasal mı yoksa dış gebelik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?