kimyasal gebelik

teşekkürler canım rabbim dualarımızı kabul eder inşallah...

bu ay korunmayı bıraktık. eğer bebeğim düşmeseydi şimdi 3-4 aylık falan olacaktı. belki cinsiyeti bile belli olacaktı. her neyse Allah böyle takdir etmiş. umarım bir daha böyle şeyler yaşamayız. ama tekrar hamile kalmadan bu acıyı unutmayacağım gibi geliyor. Allah daha büyük acılar göstermesin.

bende kimyasal gebelik yasadım adet günümde 18.27ydin beta hcg degerim. aksam acilde ögrendik esimle cok mutlu olmustuk sabah doktoruma gittik degerin sınırda dedi tekrar yaptırdık 13.1 cıktı 3 gun sonra 155.8 olmustu cok havalara uctuk tabı bız ama bunu ögrendikten 2 gun sonra düşük oldu kese görünmemişti o yüzden kimyasal gebellik.. ama gördüm ki sen simdi hamilesin canım. insallah Rabbim sag saglım saglıklı bi sekilde kucagına almayı nasıp etsin darısı bize. kimyasal gebelikten kac ay sonra hamile kaldın canım ben düşük yapalı 2bucuk ay oldu

güzel dileklerin için çok teşekkürler canım evet şu an hamileyim. ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim. doktor 2 ay korunun dedi. 2 ay korunduk nisanda başladık eylülde hamile kaldın. 6 ay sonra yani. ama herkes öyle olacak diye bir şey yok. bazı kadınlar hemen hamile kalabiliyorlar. İnşallah sende hemen hamile kalırsında bize yetişirsin. AMİİİİİNNNN.

Son düzenleme:
yazdıklarınızı okuyunca anladım ki benimde gidişat kimyasal gebelik..nette araştırdıkça dış gebelikten korkmaya başladım inşallah değildir..
benim sat 16 aralık..13 ocakta reglim geçtikten 1 gün sonra bhcg 20 çıktı..36 saat sonra başka hastanede 30 çıktı..bugün yani ilk ölçümden tam 3 gün sonra ilk ölçtürdüğüm hastanede 29 çıktı..şimdi bekliyorum..kanamam ne zaman başlayacak acaba..iki gün sonra doktora gidicem..off off nasıl da mutlu olmuştuk eşimle..ama kısmet değilmiş..embriyomuz kusurlu oluşmuş ne yapalım..bundan beterini yaşatmasın rabbimm kimseye...

benim hcg degerimde 1409 dan düşmeye başladı ve düşük yapıyorum şuan kanamamın 5.günü buğün ve çok zor bi süreç.aklıma geldikçe gözlerim doluyo çok üzülüyorum.ama bi problem oldugu için vücut atıyo dediği için doktor kendimi biraz sakinleştiriyorum ama yinede çok zor.önce hissediyosun bebişini.mutluluktan uçuyosun ve bi anda bomboş kalıyosun gibi oluyo.
Allah yaşayan herkese sağlıklı bebişler verir inşallah.

Arkadaşlar kimyasal gebelik sonrasında adet düzeniniz değişti mi? Ben Ocak ayından sonra kimyasal gebelik yaşadım Şubatta hiç regl olmadım mart 5 te de malesef tutunamadan düştü adetim başladı normalde 33-34 günde bir olurum nisan da ne zaman beklemeliyim bilemedim kimyasal gebelikten sonra adet hemen olunuyor mu yoksa bir aksaklık mı oluşuyor?

Bende 14 Mart'da kimyasal gebelik geçirdim kanama 5 gün sürdü. Normalde 28 günde regl olurdum. Bugün 31. Gün kanama yok!
Gebelik testi yaptım bu akşam. O da yok!

artık sorumu kendim yanıtlayabilirim çünkü şu anda adet olduğum için uyandım ve yaşadığım kimyasal gebelikten 40 gün sonra adet görmüş oldum düzenim bozulmuş oldu

merhaba malesef bendede aynı durum oldu( çook kötüyüm (( geçen hafta BHCG BAKTIM 37 ÇIKTI DUN BAKTIM 15E DÜŞMÜŞ DAHA KANAMAM OLMADI BEKLEMEDEYİM .. DOKTORUMA DAHA GİTMEDİN AMA İNTERNETTEN ARAŞTIRDIM KİMYASAL GEBELİKTEN SONRA DAHA KOLAY GEBE KALINABİLECEĞİ VE KORUNMAYA GEREK OLMADIĞI YAZIYORDU PAYLAŞMAK İSTEDİMMM ALLAH HEPİMİZE HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞ.

geçmiş olsun. ben de geçen ay yaşadım değerim 35ti. 3 gün sonra adet gördüm. üzülmüştüm çok ağlamıştım ama fayda yok. doktora gittim. doktor korunmanıza gerek yok aynen devam edin bebek için çalışmalara dedi :) bakalım bu ay çalışmalara devam ediyoruz inş tutar :)

inşallah canım ALLAHIM BÜTÜN İSTEYENLERE NASİP ETSİN İNŞ...

merhaba canım bende 1 hafta önce kimyasal gebelik geçirdim seni çok iyi anlayabiliyorum geçmiş olsun.benim bir tane oğlum var 8 sene aradan sonra 2. bebeği düşündük yaş 33 her hangi bir riskim de yoktu oğlumda da hiç bir problem yaşamadım hamileliğim boyunca. ama bu hamileliğimde bebeği göremedikçe içim de kuruntular başlamıştı ama adetim geçtiği için sorun etmedim 1 hafta sonra kanamayla beraber hasteneye gitttim ve şok oldum hamile değilsin dedi doktor nasıl olur dedim ve inanamadım ordan sinirlenip çıktım ve ikinci bir hasteneye gittim orda da aynı cevabı alınca kan testi yapıldı 78.5 çıktı ve bu değerlere göre hamileydim ama sonuç düşüktü doktor ümitlenme ama bir test daha yap dedi ama gerek kalmadı parça parça kan gelmeye başladı. ben kontrol amaçlı kendi doktoruma gittim ve kimyasal düşük yaşamışsın ama hiç sorun etme hiç düşük yaşamamış gibi adet olmuşsun gibi aynen devam et dedi doktorum korun demedi bana çünkü daha çok küçükken düştü ve rahim zaten eskisinden daha hazır artık dedi. benim sana tavsiyem başka bir doktora git korunmanıza gerek bile yok düşükten hemen sonra hamile kalanlar var ve sağlıkla dünyaya geliyor. biz çalışmalara devam ediyoruz düşünmemeye ve hayatıma devam etmeye çalışıyorum.

geçen ay ben de kimyasal gebelik yaşadım doktorum bana da korunmana gerek yok devam edin bebek çalışmalarına dedi. biz de devam ediyorum bakalıma rtık adetime bir hafta kaldı.

Kizlar mayis ayinda adetimden 3 gun once test yaptirdim 5.3 cikti pozitif 5 den basliyordu.Sonra regl gunum tekrar test yaptirdim 3 cikti.Daha once de kan testiyaptirmitim diger regl donemlerimde yani 0 cikmisti.Sizcebu kjimyasal gebelik mi? doktorum birsey demedi.Yani eger kimyasal ise sevinicem en azindan tuplerimfalan tikali degil:)5 aydir istiyoruz olmadi daha

cnm kimyasala benziyor

cnm kimyasala benziyor

Sagol canim.Eksin dua etmeyin kizlar.Tamdileyinherseyi biz 5 6 aydiristiyoruz bebek.Aslinda cok zaman gecmedi zaten bir iki ay yumurtlama falan anlamakla geciyor sonra zaman denkgelmiyor falan neyse cokolmai iste.Bende duaettim o ay.Allahim dedim kimyasal falan da olsa hamile kalabildigimi anlasam ozaman anliycam uygun zamandaver dedim.Boyle de dua olur mu ama iste salaklik ettim
Neyse insallah oyledirde gerisi takdir i ilahi artik ne zamanuygun gorurse./Kendi doktorumauda sorucam ama en azindan sorunumun olmadigini anlarim.Gercihormon mormon hepsine bakildi

geçen ay ben de kimyasal gebelik yaşadım doktorum bana da korunmana gerek yok devam edin bebek çalışmalarına dedi. biz de devam ediyorum bakalıma rtık adetime bir hafta kaldı.

inşallah canım bende korunmuyorum hayırlı haberlerle buraya tekrar yazarız inşallah kimyasal gebelik geçirenlere de bir ümit olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…