- Konu Sahibi gocmenkuslar
-
çok çok geçmiş olsun canım. benimde kanam olduğunda dikkate almadılar olabilir dediler ama 2 gün sonra çoğaldı. dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor. Rabbim İnşallah sana nur topu gibi bebekler versin.
merhaba arkadaşlar. ben geçen ay 21 ocakta adet olacaktım ve olmadım 2 gün sonra idrar testinde pozitif çıktı. ve adetimi 5 gün geçmişti sağlık ocağında aile hekimim kan testi verdi. ve 2 gün sonra sonucu aldım. evet pozitifti ama bir aksilik vardı gibi geldi bana. sonuç 63.55 ti. doktor gebelik var dedi. ben değerim çok düşük değilmi sizce dedim. doktorum geç döllenme olabilir ama kadın doğuma görünmelisin dedi. bende kadın doğum doktoruna gittim.
doktor ultrasonla baktı. kese görünmez daha ama kan testi yapalım dedi. çünkü adet gününü 1 gün geçince normalde 100 ve üzeri olması gerekiyormuş. kan tahlilini aldım. 19.34tü. doktora göstermeden anladımki düşük yapacağım.dünya başıma yıkıldı sanki. 2 gün kar yağdığı için doktora gidemedim. ve 2 gün lekelenmem oldu 3.gün yoğun şekilde adet oldum ve 4 gün sürdü.kanamam olunca doktora geç gittim. doktor sonucu görünce kimyasal gebelik geçirmişsiniz düşük yapıyorsunuz dedi. bende kanamam olduğunu söyledim. ve çok küçük olduğu için parça kalmaz dedi. ve 2 ay gebeliği yasakladı. o kadar çok üzüldümki hala etkisinden kurtulamıyorum. bir hafta önce bebeğim karnımdaydı şimdi ise bomboş kaldım.
benim gibi kimyasal gebelik geçiren arkadaşlar yaşadıklarınızı burada paylaşmak istermisiniz.
bende kimyasal gebelik yasadım adet günümde 18.27ydin beta hcg degerim. aksam acilde ögrendik esimle cok mutlu olmustuk sabah doktoruma gittik degerin sınırda dedi tekrar yaptırdık 13.1 cıktı 3 gun sonra 155.8 olmustu cok havalara uctuk tabı bız ama bunu ögrendikten 2 gun sonra düşük oldu kese görünmemişti o yüzden kimyasal gebellik.. ama gördüm ki sen simdi hamilesin canım. insallah Rabbim sag saglım saglıklı bi sekilde kucagına almayı nasıp etsin darısı bize. kimyasal gebelikten kac ay sonra hamile kaldın canım ben düşük yapalı 2bucuk ay oldu
Arkadaşlar kimyasal gebelik sonrasında adet düzeniniz değişti mi? Ben Ocak ayından sonra kimyasal gebelik yaşadım Şubatta hiç regl olmadım mart 5 te de malesef tutunamadan düştü adetim başladı normalde 33-34 günde bir olurum nisan da ne zaman beklemeliyim bilemedim kimyasal gebelikten sonra adet hemen olunuyor mu yoksa bir aksaklık mı oluşuyor?
merhaba arkadaşlar. ben geçen ay 21 ocakta adet olacaktım ve olmadım 2 gün sonra idrar testinde pozitif çıktı. ve adetimi 5 gün geçmişti sağlık ocağında aile hekimim kan testi verdi. ve 2 gün sonra sonucu aldım. evet pozitifti ama bir aksilik vardı gibi geldi bana. sonuç 63.55 ti. doktor gebelik var dedi. ben değerim çok düşük değilmi sizce dedim. doktorum geç döllenme olabilir ama kadın doğuma görünmelisin dedi. bende kadın doğum doktoruna gittim.
doktor ultrasonla baktı. kese görünmez daha ama kan testi yapalım dedi. çünkü adet gününü 1 gün geçince normalde 100 ve üzeri olması gerekiyormuş. kan tahlilini aldım. 19.34tü. doktora göstermeden anladımki düşük yapacağım.dünya başıma yıkıldı sanki. 2 gün kar yağdığı için doktora gidemedim. ve 2 gün lekelenmem oldu 3.gün yoğun şekilde adet oldum ve 4 gün sürdü.kanamam olunca doktora geç gittim. doktor sonucu görünce kimyasal gebelik geçirmişsiniz düşük yapıyorsunuz dedi. bende kanamam olduğunu söyledim. ve çok küçük olduğu için parça kalmaz dedi. ve 2 ay gebeliği yasakladı. o kadar çok üzüldümki hala etkisinden kurtulamıyorum. bir hafta önce bebeğim karnımdaydı şimdi ise bomboş kaldım.
benim gibi kimyasal gebelik geçiren arkadaşlar yaşadıklarınızı burada paylaşmak istermisiniz.
merhaba malesef bendede aynı durum oldu( çook kötüyüm (( geçen hafta BHCG BAKTIM 37 ÇIKTI DUN BAKTIM 15E DÜŞMÜŞ DAHA KANAMAM OLMADI BEKLEMEDEYİM .. DOKTORUMA DAHA GİTMEDİN AMA İNTERNETTEN ARAŞTIRDIM KİMYASAL GEBELİKTEN SONRA DAHA KOLAY GEBE KALINABİLECEĞİ VE KORUNMAYA GEREK OLMADIĞI YAZIYORDU PAYLAŞMAK İSTEDİMMM ALLAH HEPİMİZE HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞ.
geçmiş olsun. ben de geçen ay yaşadım değerim 35ti. 3 gün sonra adet gördüm. üzülmüştüm çok ağlamıştım ama fayda yok. doktora gittim. doktor korunmanıza gerek yok aynen devam edin bebek için çalışmalara dedi :) bakalım bu ay çalışmalara devam ediyoruz inş tutar :)
inşallah canım ALLAHIM BÜTÜN İSTEYENLERE NASİP ETSİN İNŞ...
merhaba canım bende 1 hafta önce kimyasal gebelik geçirdim seni çok iyi anlayabiliyorum geçmiş olsun.benim bir tane oğlum var 8 sene aradan sonra 2. bebeği düşündük yaş 33 her hangi bir riskim de yoktu oğlumda da hiç bir problem yaşamadım hamileliğim boyunca. ama bu hamileliğimde bebeği göremedikçe içim de kuruntular başlamıştı ama adetim geçtiği için sorun etmedim 1 hafta sonra kanamayla beraber hasteneye gitttim ve şok oldum hamile değilsin dedi doktor nasıl olur dedim ve inanamadım ordan sinirlenip çıktım ve ikinci bir hasteneye gittim orda da aynı cevabı alınca kan testi yapıldı 78.5 çıktı ve bu değerlere göre hamileydim ama sonuç düşüktü doktor ümitlenme ama bir test daha yap dedi ama gerek kalmadı parça parça kan gelmeye başladı. ben kontrol amaçlı kendi doktoruma gittim ve kimyasal düşük yaşamışsın ama hiç sorun etme hiç düşük yaşamamış gibi adet olmuşsun gibi aynen devam et dedi doktorum korun demedi bana çünkü daha çok küçükken düştü ve rahim zaten eskisinden daha hazır artık dedi. benim sana tavsiyem başka bir doktora git korunmanıza gerek bile yok düşükten hemen sonra hamile kalanlar var ve sağlıkla dünyaya geliyor. biz çalışmalara devam ediyoruz düşünmemeye ve hayatıma devam etmeye çalışıyorum.
Kizlar mayis ayinda adetimden 3 gun once test yaptirdim 5.3 cikti pozitif 5 den basliyordu.Sonra regl gunum tekrar test yaptirdim 3 cikti.Daha once de kan testiyaptirmitim diger regl donemlerimde yani 0 cikmisti.Sizcebu kjimyasal gebelik mi? doktorum birsey demedi.Yani eger kimyasal ise sevinicem en azindan tuplerimfalan tikali degil:)5 aydir istiyoruz olmadi daha
cnm kimyasala benziyor
geçen ay ben de kimyasal gebelik yaşadım doktorum bana da korunmana gerek yok devam edin bebek çalışmalarına dedi. biz de devam ediyorum bakalıma rtık adetime bir hafta kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?