kimyasal gebelik

merhaba canım tüplerinde bir problem yoktur kimyasal gebelik geçiriyorsan ayrıca doktorlar kimyasal gebelikten sonra hamile kalmanın daha yüksek olduğunu söylüyorlar çünkü rahim hazır hale geliyor. inşallah hayırlısıyla en kısa sürede hamile kalırsın.

inşallah canım bende korunmuyorum hayırlı haberlerle buraya tekrar yazarız inşallah kimyasal gebelik geçirenlere de bir ümit olur

cnm bu ay ne oldu bana anlamadım adetime 6 gün var ama bu sabah 6dan beri mide bulantım daha anca anca geçiyor. üstüne adet olacakmışım gibi belim resmen sızlıyor. göğüslerim adete 14 gün kaladan zaten bomba gibi. bugün doktoru aradıım göğüslerimin acımasını sordum. yumurtlamadan kaynaklanıyordur dedi. bakalım bekleyelim ben yazarım size sonucu

kendini ümitlendirme ve test içinde bekle sonra hayal kırıklığı daha büyük oluyor ben 1 hafta geçmeden test yapmıycam ve doktora gitmiycem çok hayal kırıklığı yaşadım çünkü. inşallah sende ben de hayırlı bebiş haberleriyle yazarız buraya. daha bana çok var.

Bu kimyasal gebelik bir benim hamile kalmamı kolaylaştırmadı galiba ya Şubatta gebe kalmışım 5 martta kimyasla olduğunu ööğrendim ve gitti üstünden 2 ay geçti mayıs ayında yine aynı son.Erken gebelik testiyle öğrendim sonuncuyu geçen ay .Bir daha tövbe erken gebelik testi yapmak yok bana

merhaba canım bence bu kadar üst üste geliyorsa mutlaka sorun vardır eşinle beraber bir doktora git bazı testler var bu gibi düşüklerin neden kaynaklandığını buluyorlar. inşallah en kısa zaman da sende bebişini alırsın kucağına.

Hanımlar bana yardımcı olur musunuz? geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. bu ay da adetime 4 gün varken bugün öğle sonu lavaboda peçeteye 1-2 damla kan geldi halbuki kan gelmeden 2 dk önce ilk peçeteme beyaz akıntım gelmişti. arkasından kan gelmesi beni şaşırttı. hamilelik beklerken acaba adetim erken mi geliyor diye telaşlandım. akşam oldu gecenin bu saati oldu hala bir damla kan yok. üstüne akşam da beyaz akıntım gelmeye devam ediyo çok az da olsa. eee peki bu kan nereden çıktı? acaba yerleşme kanaması mı dedim, çünkü yumurtlama günümden 10 gün geçti. böyle yaşayanlar var mı ?

gittim tattlım ya tahlillerim yapıldı bir problem yokmuş doktor tamamen tesadüf dedi

yerleşme kanaması olabilir canım. ne mutlu sana! düşük olsaydı ve ya adet kanaman devam ederdi.çok az kanama lekenme gibi olduysa mutlaka yerleşme kanamasıdır bir de akıntın varsa hamile olman çok yüksek ihtimal hayırlısı olsun.

inşallah cnm çok istiyorum sağlıklı gebeliği

merhaba arkadaşlar, cumartesi günü kimyasal gebelikten düşük yaptım. çok etkilendim bu durumdan. iyiyim diyorum ama içten içe de çok korkuyorum. bütün yazılanları okudum. benim adetime 9 gün varken kanda b hcg 13.79 çıktı. sonraki 2 gün idrarda silik çıktı. 5. gün idrar testi negatif çıktı ve kanamam başladı. inanılmaz ağrılı ve yoğundu. kasıkları patlayacak sandım. doktora gidince düşük yapıyorsun dedi. b hcg 1 e düşmüştü. korunma korun falan hiç birşey demedi. bugün 8. güne giriyoruz hala kanamam var ama çok azaldı artık. Allah kimseye evlat acısı vermesin, yüzünü bile görmeden yüreğimizi yaktı. heveslenip de eli boş kalmak çok kötüymüş. rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

merhaba canım çok geçmiş olsun. bunu tek yaşayan sen değilsin böyle düşünerek kendini rahatlat bende 5 haftalıkken düşük yaptım kimyasal gebelik dediler.herşeyde bir hayır vardır sakın üzülme şöyle düşün sen hiç değilse kimyasal da olsa hamile kalabiliyorsun ya hiç hamile kalamayanlar ne yapsın. buna da şükür et canım ve hiç düşük yapmamış gibi hayatına devam et.

cnm ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. yalnız cnm sormak istediğim bişiy var sen neden adetine 9 gün varken test yaptırıyorsun? doktorlar adetin 1 hafta geçmeden çıkan sonuçları bile çoğu zaman hamilelikten saymıyorlar. bunu da geçen ay doktorlardan öğrendim. adet gününden 1 hafta geçtikten sonra hala adet olmadıysan öyle gebelikten konuşabiliriz dediler. benim adetim 5 gün geciktikten sonra değerim 35 çıkmıştı. doktor 1 hafta daha bekle adet olmazsan görüşürüz dedi. 2 gün sonra da adet oldum zaten. demek istediğim adet gecikmesi yaşamadan test yapınca çoğu bayanın hep pozitif çıkıyor. o yüzden en sağlıklısı beklemek.
doktorum bana da korun demedi. bu ay yine denedik ve umutluyum

14 mayısta erken düşük yaşadım. 5+ kendiliğinden düştü gecikmenin üçüncü günü...(idrar testi yapmasam üç gün gecikti derdim)Duygularım altüst oldu tabi neyse düşüğün 15. günü idrar testi yaptım değer sıfırlanmıştı. Adet olmayı beklerken 26 gündür benim periyod. Düşüğümün 35.gününde idrar testi yapmaya karar verdim bu arada iki gün korunmasız ilişki olmuştu 20li günlerde.Test pozitif yani gebelik oluşmuş. Korkuyla sevinç karışık içimde.Bu durumu araştıranlar için yazdım... Düşükten hemen sonra hamile kalanlardanım ben de. doktor hemen kalırsın demişti...
Şimdi bir batım bilem yok:)

cnm ben de senden 1 hafta sonra kimyasal geçirmiştim. adetime 2 gün varken test yaptım 2. çizgi silik de olsa anında çıktı. bat ım yarın. inşallah ben de hamiş olurum bu ay ve geçen ayın üzüntüsünü atarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…