amin cnm stres yapma duanı et rabbim elbet nasip edio ben isyan etmedim rabbime sığındım hep dualarım kabul oldu ama hiç bişy bitmedi yeni başladı benm için.. allah herkese sağlıklı gebelik sağlıklı bebek nasip etsinRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
amin cnm stres yapma duanı et rabbim elbet nasip edio ben isyan etmedim rabbime sığındım hep dualarım kabul oldu ama hiç bişy bitmedi yeni başladı benm için.. allah herkese sağlıklı gebelik sağlıklı bebek nasip etsin
bnde geçen ay kimyasal geçirdim .. çok şükür bu ay meleğim kimyasal deil tutundu annesine ama işte çoğul yada dış gebelik dendiİnsallah isyan etmiyorum sadece insallah rabbim tez zamanda nasip eder emanetini gonderir bizde iyi bakariz
bnde geçen ay kimyasal geçirdim .. çok şükür bu ay meleğim kimyasal deil tutundu annesine ama işte çoğul yada dış gebelik dendi
tamam cnm ederim.. biliorum doktorlar der rabbimden grlen herşey kabulüm ztenBhcg degerin mi yuksek cogulda normalden yuksektir ama icini ferah tut drlar umut etmesin nolur ne olmaz diye keseyi gorene kadar dis gebelik olabilir derler hayirlisiyla duzene girer simdiden hayirli olsun gebelerin duasi tutarmis bu ay bende klomen kullandim bekliyoruz catlatmayi bana dua et...
kan değerleriniz sıfırlanana kadar 2-3 gün arayla test yaptırmanızda fayda var. kanama olmasına rağmen değeriniz düşmediyse dış gebelikte geçiriyor olabilirsiniz. ilişki olmadan hamilelikten söz etmek mümkün olmadığına göre , bir önceki hamilelik değeriniz sıfırlanmamış olabilir , yükselip düşüyor olabilir. bda dış gebelik belirtisidir. doktorunuzuda değiştirmenizde yada başka bir doktordan daha fikir olmanızda yarar var. geçmiş olsunKızlarrrrrr acillll yardım. Bu doktorlar beni mahf edicek ya. Uç hafta önce kimyasal gebelik yaşadım yanı doktor öyle dedi. Bs gün kanamam oldu bittikten iki hafta sonra tekrar kanamam oldu uzun surdu halen de suruyo ve sihay çok koyu oldu kanamam bugün doktora gittim bu hafta önce kan vermiştim onda gebelik çıkmış bugün tekrar verdim kan düşmüs dedi kimyasal gebelik dedi. Nasıl iş bu. Altı hafta içinde nasıl oldu da iki kez hamile kalıp kimyasal gebelik geçirdim ve ilk kimyasal gebelikten sonra iliski de olmadı ki hiç toparlanmak istedim çünkü sonrasına kanamam oldu zaten. Yardım edin. Halen hamile olabilirim diye dusunuyorum açıkçası( ne yapayim ((
tamam cnm ederim.. biliorum doktorlar der rabbimden grlen herşey kabulüm zten
Aynısını ben de soruyorum. Kimyasal gebelik yaşayanlar acaba iyi mi beslenmedi? Stres altında mıydı?Arkadaşlar kimyasal gebelik yaşayan var mi. Neyden dolayı oluyo bu. Ve kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak ve ilişki nasıl olmalı?
merhaba aynı şey benimde başım geldi problemi çözebildiniz mi acaba;?Kimyasal gebeliği gebelikten bile saymiyirlar sadece yumurta ve spermin dolleniyor fakat yerlesmeden normal adet kanamasiyla dökülüyor malesef bende 3 kere yaşadım testi pozitif görüp sonra düşüs olunca çok etkileniyor insan Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?