Cnm sanırım kan değerin çok az yükseliyor 8 10 30 falan gibi ama adet oluyorsun bunun gibiKızlar kimyasal gebelik hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar nasıl oluyor bilgilendirirmisiniz
Benim durumum şöyle Adetimden 3 gün geçti 4. Gün adet oldum pıhtılı ve yoğun du ertesi günü sanki edetim bitiyormuş gibi az geldi bende kimyasal gebelikten şüphelendim. Sorun ettiğim bir diğer konu ise eşimle kan uyuşmazlığımız var eğer kimyasal gebelik geçirdiysem tekrar iğne olmam gerekir miCnm sanırım kan değerin çok az yükseliyor 8 10 30 falan gibi ama adet oluyorsun bunun gibi
Hiç bir fikrim yok cnm sağlık ocağına sorsana hem kanda verirsinBenim durumum şöyle Adetimden 3 gün geçti 4. Gün adet oldum pıhtılı ve yoğun du ertesi günü sanki edetim bitiyormuş gibi az geldi bende kimyasal gebelikten şüphelendim. Sorun ettiğim bir diğer konu ise eşimle kan uyuşmazlığımız var eğer kimyasal gebelik geçirdiysem tekrar iğne olmam gerekir mi
Benim durumum şöyle Adetimden 3 gün geçti 4. Gün adet oldum pıhtılı ve yoğun du ertesi günü sanki edetim bitiyormuş gibi az geldi bende kimyasal gebelikten şüphelendim. Sorun ettiğim bir diğer konu ise eşimle kan uyuşmazlığımız var eğer kimyasal gebelik geçirdiysem tekrar iğne olmam gerekir mi ya da kimyasal gebelik geçirdiğimi nasıl anlarım ya geç kaldıysak diye korkuyorumCnm sanırım kan değerin çok az yükseliyor 8 10 30 falan gibi ama adet oluyorsun bunun gibi
sağlık ocağı yakınımda değil eğer böyle birşey geçirdiysem daha sonradan yani geçtikten sonra anlaşılır mı hastaneye gitsem anlarlarmıHiç bir fikrim yok cnm sağlık ocağına sorsana hem kanda verirsin
Kan degerinde yükselme varsa evet ama gec kalmaman lazımsağlık ocağı yakınımda değil eğer böyle birşey geçirdiysem daha sonradan yani geçtikten sonra anlaşılır mı hastaneye gitsem anlarlarmı
kimyasal gebeliği düşükten bile saymıyorlar. eğer düşük başladıysa zaten çok yükselemeyen değeriniz aniden çakılacaktır belki de normal aralığına inmiştir. benim sadece 1 gün gecikmişti ve benimde adetim saat gibi olduğu için test yaptırmıştım 50 gibi bi değer çıkmıştı. ertesi gün regl oldum. test sonucumu bilmiyodum heralde stresten geciktim dedim. ama ömrümde böyle bir adet yaşamamıştım aşırı sancılı ve pıhtılıydı. sonra 4 gün sonra test sonucuma baktım (regl dolayısıyla alma gereği duymamıştım) 50 çıktığını görünce koşa koşa doktora gittim doktor hiçbir iz göremedi tekrar test yaptık sanki hiç hamile kalmamış gibiydim. o zaman kimyasal gebelik olduğunu söyledi bana. sessiz gebelik denirmiş halk arasında o testi yapmasan bilmezdin çoğu kadında bilmez normal bir durum demişti. demek istediğim bir kadın doğum uzmanıyla görüş bence iğne yaptırman gerekip gerekmediği ile ilgili ama muhtemelen gerek yok diyecektir zira daha sana bağlanamadan gitmiş bir bebek olma olasılığı var. kan uyuşmazlığı ikinci doğum için önemli çünkü ilk doğumda bebek ve senin kanın birbirine karışıyor bu da diğer bebek için antikor oluşturuyor. yani ikinizin kanı karışmadığına göre benim fikrim aşı yapılmayacaktır ama yine de kesinlikle bir doktora sorunBenim durumum şöyle Adetimden 3 gün geçti 4. Gün adet oldum pıhtılı ve yoğun du ertesi günü sanki edetim bitiyormuş gibi az geldi bende kimyasal gebelikten şüphelendim. Sorun ettiğim bir diğer konu ise eşimle kan uyuşmazlığımız var eğer kimyasal gebelik geçirdiysem tekrar iğne olmam gerekir mi
tekrar iğne olmam gerekir mi demişsiniz? daha önce rheogam yapıldıysa bir daha yapılmasına gerek kalmıyor diye biliyorum. sadece ilk doğum esnasında 72 saat içinde yapılıyorBenim durumum şöyle Adetimden 3 gün geçti 4. Gün adet oldum pıhtılı ve yoğun du ertesi günü sanki edetim bitiyormuş gibi az geldi bende kimyasal gebelikten şüphelendim. Sorun ettiğim bir diğer konu ise eşimle kan uyuşmazlığımız var eğer kimyasal gebelik geçirdiysem tekrar iğne olmam gerekir mi ya da kimyasal gebelik geçirdiğimi nasıl anlarım ya geç kaldıysak diye korkuyorum
İlk doğumumdan sonra iğne mi oldum bu sessiz gebelik te olup olmadığımı tam olarak bilmiyorum şüpheye düşmem 3 gün geçmiş adetim ve sonrasında pıhtılı ve yoğun gelmesi ilk defa böyle olduğum için acaba dedim yani sonuçta gebelik oluşmadan vücuttan atıldığı için tekrar iğne olmama gerek yok sanırım doğrumu anladımtekrar iğne olmam gerekir mi demişsiniz? daha önce rheogam yapıldıysa bir daha yapılmasına gerek kalmıyor diye biliyorum. sadece ilk doğum esnasında 72 saat içinde yapılıyor
evet benim bildiğim bu. ama zaten ilk doğumda olmuşsunuz yani zaten yapılmasına gerek yok diye biliyorum ben. ilk doğumdaki aşının nedeni 1. bebeğinizi değil 2. bebeğinizi korumak diye biliyorum en azından bize anlatılan buyduİlk doğumumdan sonra iğne mi oldum bu sessiz gebelik te olup olmadığımı tam olarak bilmiyorum şüpheye düşmem 3 gün geçmiş adetim ve sonrasında pıhtılı ve yoğun gelmesi ilk defa böyle olduğum için acaba dedim yani sonuçta gebelik oluşmadan vücuttan atıldığı için tekrar iğne olmama gerek yok sanırım doğrumu anladım
Evet bende 2. Bebek için oldum ve zaten onun için endişelendim tekrar hamile kalırsam bebeğime birşey olurmu diyeevet benim bildiğim bu. ama zaten ilk doğumda olmuşsunuz yani zaten yapılmasına gerek yok diye biliyorum ben. ilk doğumdaki aşının nedeni 1. bebeğinizi değil 2. bebeğinizi korumak diye biliyorum en azından bize anlatılan buydu
yok hayır olmaması lazım. o ilaç artık sizi 5 tane bile doğursanız korumalı. çünkü antijenlere hazırlıklısınız bebeğinizle çarpışmayacaksınız. yine de aklınızda soru işareti kalmaması için bir randevu alıp bu aklınızdakileri bir doktorla konuşun derim ki içiniz rahat etsin bir daha böyle sorular aklınızı kurcalamasın. ama o zamana kadar da rahat olun ilk doğumunuzda yaptırdığınız o iğneye de gerek yok artık böyle korkularınıza da.Evet bende 2. Bebek için oldum ve zaten onun için endişelendim tekrar hamile kalırsam bebeğime birşey olurmu diye
Ay içimi rahatlattın cnm ya çok Sağol bitanemyok hayır olmaması lazım. o ilaç artık sizi 5 tane bile doğursanız korumalı. çünkü antijenlere hazırlıklısınız bebeğinizle çarpışmayacaksınız. yine de aklınızda soru işareti kalmaması için bir randevu alıp bu aklınızdakileri bir doktorla konuşun derim ki içiniz rahat etsin bir daha böyle sorular aklınızı kurcalamasın. ama o zamana kadar da rahat olun ilk doğumunuzda yaptırdığınız o iğneye de gerek yok artık böyle korkularınıza da.
Kimyasal gebelik çokta kolay bi şey değil aslinda öyle basit bi adet kanamasi değil ben yarim saat sanci çektim doktorun dediğine gore doğum sancisiymis o ve parça düşmesi lazim kimyasal diyebilmek için birkaç gün sanci çeken bile duymuştum yani senin ki basit bi adet gecikmesi bence kimyasal gebelik olsa hissedersiniz en azindan hissetmemek elde degilKızlar kimyasal gebelik hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar nasıl oluyor bilgilendirirmisiniz
Beta degerini olcturerek anlayabilirsin. Olctur. Ornegin 100 ise 2 gun sonra 80 yada 70 60 fala oluyorsa adetle dusuk yapiyorsun demektir.Benim durumum şöyle Adetimden 3 gün geçti 4. Gün adet oldum pıhtılı ve yoğun du ertesi günü sanki edetim bitiyormuş gibi az geldi bende kimyasal gebelikten şüphelendim. Sorun ettiğim bir diğer konu ise eşimle kan uyuşmazlığımız var eğer kimyasal gebelik geçirdiysem tekrar iğne olmam gerekir mi ya da kimyasal gebelik geçirdiğimi nasıl anlarım ya geç kaldıysak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?