- 15 Temmuz 2016
- 8.687
- 14.679
- 248
- Konu Sahibi sekerimbuz
-
yumurtlama günü öğrenmek için ovulasyon testi al. ben ağustos ayında almıştım yumurtladığım gün birlikte olup hamile kalmıştım. bide düşükten sonra yorulduğu için rahim ve yumurtalık yumurtlamaya biliriz bi sonraki ay veya bi kaç ay. benim ailemde kadın doğumcular var fakat akrabaya bişey sorup dedikodu malzemesi olmamak için sormuyorum fakat bikaç kere konuşulmuştu. bide normalde de her ay yumurtlamaya bilirsin vucut üretiyor çünkü. ama bi ay yumurtlamaman senin yumurtlamadığın anlamıda gelmez. vucutta dinlenir üretir öyle düşün.Yumurtlamama dikkat etmedim ama adet döngüm değişmedi benim
canım süre derken neden bahsediyorsun.soğan kürü bende içtim ama ilaç kullanırken doktorum önerdi rahim kalınlığım azdı hamile kalamadım acaba düşük yaptığım için süre değişirmi diye düşündüm
canım 10 hcg değerin altı gebelik sayılmıyor. dr vermişti bu bilgiyi. tekrar gidip para vermene gerek inan kendiliğinden değer düşüyor.Adetten 1 gun sonra 8,71 hcg degerim,2 gun sonra 6 ya dustu sonraki gunde adet oldum,kimyasal gebelik oldu sanirim. Yarin hormon testi icin dr a gidicem bakalim ne dicek. Tsh degerim 3 kusurdu ondanmi boyle oldu acaba bilmiorum
öncelikle gecmiş olsun canım bende ilk adetimi olduktan sonra hamile kaldım biraz süpriz oldu ama cok sukur ikimizde iyiyiz normalde 12sinden 12sine adet olurdum kimyasal gebelikten sonra 3nde basladı adetim allahım isteyen herkese nasip etsin biz korunmadık hiç20 günlük düşük yaşadım dr kimyasal gebelik dedi. 3 ay korun sonra deneyin dedi. folik asit içiyordum zaten folik asit önerdi.
Gebelik sayilmiyorsa neden kanama oluyor değer düştüğünde mademcanım 10 hcg değerin altı gebelik sayılmıyor. dr vermişti bu bilgiyi. tekrar gidip para vermene gerek inan kendiliğinden değer düşüyor.
doktorlar gebelikten saymıyor bildiğim kadarıylaGebelik sayilmiyorsa neden kanama oluyor değer düştüğünde madem
Arkadaşlar bundan yaklaşık iki ay önce bir kimyasal gebelik yasadım doktorum 2 ay cocuk duşunme dedi ama ben sabredemedim ve hiç adet görmeden tekrar hamile kaldım cok sukur fakat beta hcg 45.18 cıktı doktor kimyasal gebelik olabilir dedi okadar cok üzüldüm ki.... ama 2 gün sonra test yaptırdıgımda beta hcg 89.49 a yukseldi sonra 200 e cıktı yanı bianda hızla artmaya basladı ve kalp atışlarını duydum cok şukur bugun de öğrendim ki megerse ikizlermiş fakat birinini kalp atışı duyulmadı. ben diğerinin saglıklı olduguna sukrediyorum burada bunları anlatmamın nedeni ise ben bu olayları yasarken hep bu sayfaya girip benim gibi bi olay yasayan var mı diye baktım bir ümit.. oyuzden de yasadıklarımı yazıyorum ki belki birilerine yardımcı olur , umut olur. sunu tavsiye ederim ki umudunuzu yitirmeyin hemen uzuntuye kapılmayın sabırlı olun Allah buyuktur.Kimyasal gebelik gecirip hamile kalanlar nasıl bir yol izlediğini paylasabilir mi ??
Kaç gün kullandınız civan percemi çayını bende denemek istiyorum ama bugün 9.günüm yumurtlama zamanı içsem zararı olurmuCanim bende subatta kimyasal gebelik oldu dr korunmaya gerek yok dedi ve martta tekrar hamile kaldim ama ben kanama biter bitmez gittim hayit suyu aldim ictim her sabah ac karnina ve civan percemli cayi ictim gunde 2 defa sekersiz ve faydasi olduguna inaniyorum kimyasal kalitesiz yumurtalardan oluyor bu yaptiklarimda yumurta kalitesini yukseltiyor denemekte fayda var diye dusunuyorum
Yumurtlamaya kadar kullandim canim yumurtlama gecince birakabilirsinKaç gün kullandınız civan percemi çayını bende denemek istiyorum ama bugün 9.günüm yumurtlama zamanı içsem zararı olurmu
16.güne kadar kullanırım o zaman peki daha sonra yani önümüzdeki ay adet bitincemi başlamak lazımYumurtlamaya kadar kullandim canim yumurtlama gecince birakabilirsin
Insallah adet olmazssin canim olursanda adet bitince baslaya bilirsin16.güne kadar kullanırım o zaman peki daha sonra yani önümüzdeki ay adet bitincemi başlamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?