Kimyasal gebelik

Yumurtlamama dikkat etmedim ama adet döngüm değişmedi benim
yumurtlama günü öğrenmek için ovulasyon testi al. ben ağustos ayında almıştım yumurtladığım gün birlikte olup hamile kalmıştım. bide düşükten sonra yorulduğu için rahim ve yumurtalık yumurtlamaya biliriz bi sonraki ay veya bi kaç ay. benim ailemde kadın doğumcular var fakat akrabaya bişey sorup dedikodu malzemesi olmamak için sormuyorum fakat bikaç kere konuşulmuştu. bide normalde de her ay yumurtlamaya bilirsin vucut üretiyor çünkü. ama bi ay yumurtlamaman senin yumurtlamadığın anlamıda gelmez. vucutta dinlenir üretir öyle düşün.

soğan kürü bende içtim ama ilaç kullanırken doktorum önerdi rahim kalınlığım azdı hamile kalamadım acaba düşük yaptığım için süre değişirmi diye düşündüm

soğan kürü bende içtim ama ilaç kullanırken doktorum önerdi rahim kalınlığım azdı hamile kalamadım acaba düşük yaptığım için süre değişirmi diye düşündüm
canım süre derken neden bahsediyorsun.
kimyasal gebelik yaşadığımda doktor asistanına derken ilgimi çekmişti yaz kızım dedi :) rahim kalınlığı 6,5 dedi. senin kaçtı kalınlığı?. gebelik sonlandıktan sonra gittim 4,5 rahim kalınlığı asistanına not ettirdi.
bu arada soğan kürü 3 ayda bir uygulanabiliyor, incir kürü 6 ayda bir uygulanabiliyor.

kanama başladıktan sonra kaçıncı gün yumurladınız hangi günler önemli benim kimyasal gebelikte bişe demedi doktor hamile kalmadan önce 5,1di bu ay zor dedi kistte vardı tedaviyi kesmişti beklemiyodum Yüce Rabbim nasip etti ama düştü

Adetten 1 gun sonra 8,71 hcg degerim,2 gun sonra 6 ya dustu sonraki gunde adet oldum,kimyasal gebelik oldu sanirim. Yarin hormon testi icin dr a gidicem bakalim ne dicek. Tsh degerim 3 kusurdu ondanmi boyle oldu acaba bilmiorum

Adetten 1 gun sonra 8,71 hcg degerim,2 gun sonra 6 ya dustu sonraki gunde adet oldum,kimyasal gebelik oldu sanirim. Yarin hormon testi icin dr a gidicem bakalim ne dicek. Tsh degerim 3 kusurdu ondanmi boyle oldu acaba bilmiorum
canım 10 hcg değerin altı gebelik sayılmıyor. dr vermişti bu bilgiyi. tekrar gidip para vermene gerek inan kendiliğinden değer düşüyor.

Merhaba ben yeni katıldım buraya geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 6 aydır korunmuyorduk doktora gittim herhangi bir sorun olmadığını söyledi yumurtlama gününü belirlemek için klomen verdi ve o ay 24 kasımda hamile olduğumu öğrendim ilk kan tahlilinde 53 çıktı daha sonra 45 e düştü doktor kimyasal gebelik olduğunu söyledi ve 3 Aralık tarihinde düştü adetimle birlikte korunmamiza gerek olmadığını 3 ay içinde tekrar gebelik olabilicegini söyledi acaba klomenden mı kimyasal oldu böyle bir şey yaşayan varmı hemen hamile kalan cevaplarsaniz çok sevinirim

20 günlük düşük yaşadım dr kimyasal gebelik dedi. 3 ay korun sonra deneyin dedi. folik asit içiyordum zaten folik asit önerdi.
öncelikle gecmiş olsun canım bende ilk adetimi olduktan sonra hamile kaldım biraz süpriz oldu ama cok sukur ikimizde iyiyiz normalde 12sinden 12sine adet olurdum kimyasal gebelikten sonra 3nde basladı adetim allahım isteyen herkese nasip etsin biz korunmadık hiç

Kizlar merhaba bende haziran ayinda kimsayal yasadim doktor kalp sesini duymadigim surece gebesin diyemem dedi korunmadim kimyasaldan sonraki adet 8 gun surdu sonra tekrar agustos 20de hamile oldugumu ogrendim korunmaniza gerek yok dis gebelikte korun dio doktorlar ama kimyasalda 1 ay beklesen yeter sadece hormanlarin yukselio beta hcg yukseliyo kese falan olusmuo gorunmuo bi de ben adetime 3 gun vardi yaptim gebelik testini 3 gun sonra beta dustu yani adetiniz en az 1 hafta 10gun geciksin bekleyin doktor bana test yapmasaydin gununde adet olcaktin hic yasamazdin bunlari dedi kadinlarda olur bu ama farkina varmazlar adet olurlar dedi

Kimyasal gebelik gecirip hamile kalanlar nasıl bir yol izlediğini paylasabilir mi ??
Arkadaşlar bundan yaklaşık iki ay önce bir kimyasal gebelik yasadım doktorum 2 ay cocuk duşunme dedi ama ben sabredemedim ve hiç adet görmeden tekrar hamile kaldım cok sukur fakat beta hcg 45.18 cıktı doktor kimyasal gebelik olabilir dedi okadar cok üzüldüm ki.... ama 2 gün sonra test yaptırdıgımda beta hcg 89.49 a yukseldi sonra 200 e cıktı yanı bianda hızla artmaya basladı ve kalp atışlarını duydum cok şukur bugun de öğrendim ki megerse ikizlermiş fakat birinini kalp atışı duyulmadı. ben diğerinin saglıklı olduguna sukrediyorum burada bunları anlatmamın nedeni ise ben bu olayları yasarken hep bu sayfaya girip benim gibi bi olay yasayan var mı diye baktım bir ümit.. oyuzden de yasadıklarımı yazıyorum ki belki birilerine yardımcı olur , umut olur. sunu tavsiye ederim ki umudunuzu yitirmeyin hemen uzuntuye kapılmayın sabırlı olun Allah buyuktur.

Canim bende subatta kimyasal gebelik oldu dr korunmaya gerek yok dedi ve martta tekrar hamile kaldim ama ben kanama biter bitmez gittim hayit suyu aldim ictim her sabah ac karnina ve civan percemli cayi ictim gunde 2 defa sekersiz ve faydasi olduguna inaniyorum kimyasal kalitesiz yumurtalardan oluyor bu yaptiklarimda yumurta kalitesini yukseltiyor denemekte fayda var diye dusunuyorum

Kaç gün kullandınız civan percemi çayını bende denemek istiyorum ama bugün 9.günüm yumurtlama zamanı içsem zararı olurmu

kimsayal gebelik sadece yumurtayla ilgili bir sorun değildir. rahim karın zarına yapışık ise ve rahim embriyo düştüğünde hafif bi hareket eder bu hareketi edemediği içinde düşük olabilir.

hayıt otu allahın bu konu üzerine bahşettiği bir mucizedir. ben hayıt kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…