Kimyasal gebelikmi acil cevap

senaa2021

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2024
32
2
1
27
Kızlar adetime 2 gün kala 5.3 adet geçikmesinden 2gün sonra 16.2 kimyasalmı azmı artmış çok halsizim bütün vücudum kırılıyor sanki yerimden kalkamıyorum ama adet belirtim hiç yok

Kızlar adetime 2 gün kala 5.3 adet geçikmesinden 2gün sonra 16.2 kimyasalmı azmı artmış çok halsizim bütün vücudum kırılıyor sanki yerimden kalkamıyorum ama adet belirtim hiç yok
Önce sakin ol 2 gün sonra tekrar test ver kimyasal olsaydı yükselmez düşerdi bende tam bilmiyorum ama 2 katı yükselmesi lazım diyorlar 2 güne bir bence değildir inşallah yükselir bebisin senle kalır

Önce sakin ol 2 gün sonra tekrar test ver kimyasal olsaydı yükselmez düşerdi bende tam bilmiyorum ama 2 katı yükselmesi lazım diyorlar 2 güne bir bence değildir inşallah yükselir bebisin senle kalır
İnşallah çok yoruldum hep kimyasalla sonuçlanıyor

Üzülme kafana takma vardır Rabbimin bir bilgidi Allah hayırlısını versin stres yapıp kendini üzme dua et inşallah kucağına almayı nasip eder

Bence evham yapma kendini yorma ve doğru beslen avokado ceviz badem ye 2 gün sonra test ver çıkar. Yükselmiş zaten norml gibi geldi

4 günde yeteri kadar artmamış. sağlıksız gözüküyor ama zaten henüz çok yeni. sağlıksızsa zaten vücudunuz atacaktır onu. üzülmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…