Kimyasal gebelikmi acil cevap

senaa2021

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2024
32
2
1
27
Kızlar adetime 2 gün kala 5.3 adet geçikmesinden 2gün sonra 16.2 kimyasalmı azmı artmış 😞 çok halsizim bütün vücudum kırılıyor sanki yerimden kalkamıyorum ama adet belirtim hiç yok

Kızlar adetime 2 gün kala 5.3 adet geçikmesinden 2gün sonra 16.2 kimyasalmı azmı artmış 😞 çok halsizim bütün vücudum kırılıyor sanki yerimden kalkamıyorum ama adet belirtim hiç yok
Önce sakin ol 2 gün sonra tekrar test ver kimyasal olsaydı yükselmez düşerdi bende tam bilmiyorum ama 2 katı yükselmesi lazım diyorlar 2 güne bir bence değildir inşallah yükselir bebisin senle kalır 🙏🙏

Önce sakin ol 2 gün sonra tekrar test ver kimyasal olsaydı yükselmez düşerdi bende tam bilmiyorum ama 2 katı yükselmesi lazım diyorlar 2 güne bir bence değildir inşallah yükselir bebisin senle kalır 🙏🙏
İnşallah çok yoruldum hep kimyasalla sonuçlanıyor 😞

Üzülme kafana takma vardır Rabbimin bir bilgidi Allah hayırlısını versin stres yapıp kendini üzme dua et inşallah kucağına almayı nasip eder 🙏🙏

Bence evham yapma kendini yorma ve doğru beslen avokado ceviz badem ye 2 gün sonra test ver çıkar. Yükselmiş zaten norml gibi geldi

4 günde yeteri kadar artmamış. sağlıksız gözüküyor ama zaten henüz çok yeni. sağlıksızsa zaten vücudunuz atacaktır onu. üzülmeyin.

Back
X