Bende 4 gün sonra regl oldum geçen ay, kimyasaldı yani, şu an çok şükür hamileyim, adet görmeden hamile kaldımBende şuanda kimyasal gebelik yaşıyorum canım erken öğrendim bende regl tarihinden 2 gün sonra regl oldum
Çok şükür adet kaç gün sürmüştü benim normalde 6 gün sürer bu farklılık gösterir mi senceBende 4 gün sonra regl oldum geçen ay, kimyasaldı yani, şu an çok şükür hamileyim, adet görmeden hamile kaldım
Benim normalde 7 gün süre bu 8 gün sürdüÇok şükür adet kaç gün sürmüştü benim normalde 6 gün sürer bu farklılık gösterir mi sence
Tamam çok teşekkür ederimBenim normalde 7 gün süre bu 8 gün sürdü
Çok sevindim darısı başımıza inşallah sağlıklı bir şekildeBende 4 gün sonra regl oldum geçen ay, kimyasaldı yani, şu an çok şükür hamileyim, adet görmeden hamile kaldım
Nasıl yani canım benim testim de çok silik çıktı 3 gün gecikmeli regl oldum. Acaba benim de kimyasal mıydı? Kan vermemiştim ama pazartesiyi bekliyordum ki adetim geldiBende 4 gün sonra regl oldum geçen ay, kimyasaldı yani, şu an çok şükür hamileyim, adet görmeden hamile kaldım
Sağlıksız bi gebelikmiş yani kimyasal olma durumu var. Adet ile kendi atar genelde. Benim atmamıştı 52. Gün dr a gitmiştim progestanla adetim geldiHerkese selamlar ilk gebeliğim fakat anlamış değilim bu durumu
Sabah kan testi verdim pozitif çıktı Akşam garantilemek için başka hastanede verdim 0.18 çıktı 2 gün sonra 1.20 anlamış değilim bu düşüş neden kimyasal gebelikse hiç bir belirtiside yok aranızda bu durumu yaşayan var mıdır yardımcı olursanız sevinirim
Olabilir canımNasıl yani canım benim testim de çok silik çıktı 3 gün gecikmeli regl oldum. Acaba benim de kimyasal mıydı? Kan vermemiştim ama pazartesiyi bekliyordum ki adetim geldi
Araştırmalarıma göre kimyasal gebelik ya pcos tan yada spermdeki hareket bozukluğundan oluyormuş sağlıklı bir gebelik önceliğimiz tabiKimyasaldan hemen sonra hamile kalmak kolay diyorlar acaba doğru mu canlar ya
Eşimin sprem testi çok normaldi bence pcos yok anlamadım neden böyle olduAraştırmalarıma göre kimyasal gebelik ya pcos tan yada spermdeki hareket bozukluğundan oluyormuş sağlıklı bir gebelik önceliğimiz tabi
Yani genetik bir problem oluyormuş illaki bilemiyorum Amh testi yaptırdınız mıEşimin sprem testi çok normaldi bence pcos yok anlamadım neden böyle oldu
Benim olmadı malesef. Korunmayı bıraktığımın ikinci ayı kimyasal yaşadım. 2 bucuk sene olacak bidaha olmadıKimyasaldan hemen sonra hamile kalmak kolay diyorlar acaba doğru mu canlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?