Üzülmemek elde değil ama Allah hayırlısını versin arkadaşım.Gene olur inş bir bebişin
arkadaşlar iyi geceler...
geçen pazartesibambaşka birgüne başlamıştım ilk eczaneden aldığım testle öğrendim sonra kan sonuçlarımla..ilk hcg 120 çıktı sonra 247.5.doktorum gayet güzelbir artış sağlıklı bir gebelik dedi ama ynede değerin biraz düşük 2 gün sonra gel dedi söylediği gün tekrar gittim 287 çıktıiki katı artmadı dünam yıkıldı oysaki daha iki gün önce ayaklarım yerden kesimişti.doktor halime çok üzüldü sen vesvese yaparsın kesin bişi yok gel seni yatırayım dedi 3 gece hastanede yattım.hayatımın en stresli günleriydi..ben hcg artışları için belki bir umut vardır birşeyler yapılır ümidiyle yattım ama sabah ilk kanda 180 e düştü sonra da 140 a...dış gebelik dediler bebeği düşünmeyi bıraktım bu sefer ameliyatın korkusu girdi içime..sonra hiçbir tedavi uygulanmadığı için çıktım hastaneden birsürü şeye imza atarak.sabah kalktığımda kanamam başladı ve tekrar apar topar hastaneye gittim ve düşük yapıyorsun dediler..hiçbirşey anlamdım dış gebemiydim düşükmü yaptım bebeğim ihmal yüzündenmi gitti hiçbirşey bilmiyorum bu arada hastaneden taburcu olduktan sonra özel bir yerde muayne olduğumda dış gebelik değil kimyasal gebellik dendi..sağolsun hiçbir doktor açıkça karşısına alıp konuşmadığı için netten araştırdım ve en son konulan teşhisin doğru olduğunu düşünüyorum..nedir bu kimyasal gebelik gerçekte bebek yokmu yani..kanamam ilk geldiğğinde resmen iç çamaşırıma et parçası düştü allahım bilmiyorum ben nasıl atlatcam bunca şeyi..fikri olan varmı arkadaşlar bundan sonra beni ne bekliyor ???
Geçmiş olsun,gerçekten okurken çok üzüldümen kısa zamanda atlatırsın inşallah...
amin cnm allah dileyen herkese nasip etsinn ben artık ümidimi yitirdim cnm4 yıllık evliyim ve 2.düüşügüm bu.....ve yaşım 29 cnm yaa ne zaman hamiş kalacam da ne zaman anne olacam allah hayırlısını versin hayırlı evlat olacaksa versin allahım en dogrusunu bilirr...allah senin yüzünü tez zamanda güldürsün cnm sıkma canını gene kalırsın hamişş
cnm geçmiş olsun ... yazını görünce üzüldüm ama seninki boş gebelikmiş yani kese var bebek yok..aynını bende geçen sene yaşadım benimkini 8 haftalıkken aldılar bebek yoktu çünkü kalp atışları yoktu dünyam başıa yıkılmıştı ama geçti cnm ..inanki sende atlatırsın üzülmee en azından gebe kalabiliyoruz cnm hiç kalamayanlar var...hee bidee şöyle bişey var cnm sen düşürmüşsün keseni ama benimkini kürtaşla aldılar ...kürtajla alınınca hamile kalamazsın diyor arkadaşlar bende bu günlerde buna taktım kafayı 1 yıl geçti ve hala hamile kalamadım çok üzülüyorum bende..ama sen şanslısın cnm......atlatırsın 6 ay korun daha sonraa gebelik düşünn...:79::80:
canımm allahtan ümit kesilmez emin ol sınandık sınanıyoruz rabbime isyan etmeyelim küçüçük susam kadar bir nesneye can veren allahım birgün bizim içinde ol diycek ve bebeklerimize kavuşturcak
canım 2senedir istedik olmadı bizimde.pko olduğunu öğrendim 1sene önce.çok sasırmadım çünkü adetlerim düzensizdi.bişey vardı yani.neyse metformim tedavisi oldum 5ay sonra hamile kaldım.adetten 2gün sonra kanamam basladı korktum noluyor diye doktorumu aradım test yap dedi.yaptım çift çizgi o mutluluğu anlatamammm.ama çok şiddetli kanamam vardı.kan değerim ilkten 150 çıkı 2 gün sonra 217 birkaç gün sonra 297.doktorum değerlerin artmıyor dedi.ikiye katlaması gerekmiş.sonra tahlil yaptırdım 60..................
bebeğim gitti yani.öyle çoook bağlanmıştımki.sonra 30....derken gitti.benmkide kimyasal gebelikti galiba.
ALLAH yardımcımız olsun
Kimyasal gebelik yaşayan, boş gebelikten düşük yapan, kısacası bebeğini tüm kaybeden arkadaşlarımıza geçmiş olsun.
Kimyasal gebeliği ben de yaşadım, yaşanan hayalkırıklığını, üzüntüyü, boşluğu acıyı bilirim Rabbim ne bana ne başkasına bir daha yaşatmasın inşallah...
Ben Ocak ayında kimyasal gebelik neticesi düşük yaptım ve mayıs ayında tekrar hamile kaldım.
Kimyasal gebelikten hemen sonra hamile kalma şansı epey yüksek oluyor.
Yalnız ben de kimyasal gebelikle boş gebeliğin aynı şey olmadığını belirtmek istiyorum.
Kimyasal gebelikte kese oluşmaz, döllenme gerçekleşmiş fakat rahme tutunma gerçekleşememiştir.
Bu sebeple rahme tutunma akabinde hızla artan beta hcg artamaz, düşüşe geçer, kanma başlar.
Bu yüzden tahliye kürtajsız gerçekleşir.
Kesenin oluştuğu durumlarda mutlaka tahliye yapılması gerekir, kendiliğinden düşük gerçekleşmez.
Kimyasal gebeliğin korkacak hiç bir durumu yoktur. Kadınların %50si bunu yaşar, bazıları düşük yaptığının farkına dahi varmaz adet gecikmesi yaşanmadığı için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?