Bende geçen ay kimyasal yaşadım şimdi beklıyorım reglime 3,4gün bar idrarda negatif çıktıKızlar selam geçen ay reglimin bitişinde hamile olduğumu öğrendim kimyasal gebelikmiş değerim düştü regl kanamasından 3 gün sonra tekrar lekelenme tarzı kanamam oldu ve gebelik sonlandı.. Sormak istediğim kimyasal gebelik sonrası hemen gebe kalanlar oldu mu aranızda? Çünkü ben yine geçen ay yaşadığım hamilelik belirtilerini yaşamaya başladım eğer periyodum şaşmamışsa 5 gün var reglime.. Tecrübelerinizi psylaşırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler
Benimde negatif çıktı bende bekliyorum canım inşallah ikimizde de vardırBende geçen ay kimyasal yaşadım şimdi beklıyorım reglime 3,4gün bar idrarda negatif çıktı
İnşllah canım ya yok belirtin benim ama biz hemen hemen gün aşırı birlikte olduk ovülasyondan da bir şey anlayamadım zaten yumrtlama dönenemimi anlayamadımBenimde negatif çıktı bende bekliyorum canım inşallah ikimizde de vardırsenin belirtin var mı
Her hamilelik aynı olmaz kötü düşünmeyin sağlıkla doğsun inşallahKızlar selam geçen ay reglimin bitişinde hamile olduğumu öğrendim kimyasal gebelikmiş değerim düştü regl kanamasından 3 gün sonra tekrar lekelenme tarzı kanamam oldu ve gebelik sonlandı.. Sormak istediğim kimyasal gebelik sonrası hemen gebe kalanlar oldu mu aranızda? Çünkü ben yine geçen ay yaşadığım hamilelik belirtilerini yaşamaya başladım eğer periyodum şaşmamışsa 5 gün var reglime.. Tecrübelerinizi psylaşırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler
Benimde 15 ertesi günü 23 çıktı değer o adet oldum inşllah biz kimyasal gebelik geçirenler ve diğer tüm anne adayları bu ay evlat müjdesi alırBende kimyasalda sanırım 13’74 çıktı sonra adet oldum. İlaç verdi kullanıyorum süt hormonu yüksekliği varmış dostinex kullanıyorum. Bu ay da kasık ağrım var adete on gün var bakalım nolacak
Çok hayırlı olsun canım geç döllenmem mi belirtin var mıydı ovü testi yapmışöıydın biliyorum çok soruyorum anan merak ta edıyorım malum bizde aynı durumu yaşadık umarım bir raha yaşamayızBen kimyasal gebelik mayıs ayında yaşadım cnm ardından hemen hamile kaldım
Amin inşallah henüz pozitif görmedim ama biraz hissediyorumHer hamilelik aynı olmaz kötü düşünmeyin sağlıkla doğsun inşallah
Canım gerçekten miii belirtin oldu muBen kimyasal gebelik mayıs ayında yaşadım cnm ardından hemen hamile kaldım
İnşallah hamilesindir canım benimde 4 gün kaldıBende kimyasalda sanırım 13’74 çıktı sonra adet oldum. İlaç verdi kullanıyorum süt hormonu yüksekliği varmış dostinex kullanıyorum. Bu ay da kasık ağrım var adete on gün var bakalım nolacak
Amin canım isteyen herkese nasip olsun inşallahBenimde 15 ertesi günü 23 çıktı değer o adet oldum inşllah biz kimyasal gebelik geçirenler ve diğer tüm anne adayları bu ay evlat müjdesi alır
Teşekkür ederim iyi dileklerin için darısı sana olsun ne diyimİnşallah hamilesindir canım benimde 4 gün kaldı
Oldu cnm bel ağrısı kasik ağrısı ve gogus hassasiyeti vardı cnmCanım gerçekten miii belirtin oldu mu
Canım bende de göğüs hassasiyeti ve nerdeyse 10 gündür var çok erken başladı normalde regl günümden 1-2 gün önce olurduOldu cnm bel ağrısı kasik ağrısı ve gogus hassasiyeti vardı cnm
Regli gününden sonra mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?