Benimde 10 gün önceden başlamıştı cnm kimyasal gebelik yaşadığım da da 10 gün önceden başlamıştım kimyasal gebelikten sonra ki gebeligimde ekstra uyku vardı bende sürekli uykum geliyorduCanım bende de göğüs hassasiyeti ve nerdeyse 10 gündür var çok erken başladı normalde regl günümden 1-2 gün önce olurdu
Uyku benimde var ama paklojkmi bilemiyorum akıntı oluyormuydı pekiBenimde 10 gün önceden başlamıştı cnm kimyasal gebelik yaşadığım da da 10 gün önceden başlamıştım kimyasal gebelikten sonra ki gebeligimde ekstra uyku vardı bende sürekli uykum geliyordu
Kızlar ben regl oldum
Kızlar ben regl oldum
Canım leke değil sanırım bayağı kanama gibi oldu bir andaBende olucak gibiyim öyle hissediyorum
Canım mim sende üzülme sıkma canını rabbim inşllh en en en kısa zamanda bebek nasıp eder.inşllah kuzum bakalım bende test yapmayacak regl geçmeyene kadar varsa belli olur yoksa da adet olurum zaten ay sanki benimde hevesim kaçtı ..neyse allah. Bizim için en doğru zamanı biliyordur böyle düşünelimCanım leke değil sanırım bayağı kanama gibi oldu bir andaSen öyle düşünme hiç regl ağrın bile yok güzel düşün inşallah güzel haberler alırız senden
İnşallah en yakın zamanda sizlerde böyle güzel haberler alırsınız. Çok teşekkür ederimDarısı başımıza ya inşllah bizde hemen ardından hamile kalırızçok çok hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için darısına sana inşallahYaa bu mesajları görünce nasıl mutlu oluyorum anlatamam canım sağlıkla kucağına al inşallahBelirtin olmuş muydu pekii
Doğru söylüyorsun canım nasip hayırlısı olsun sen hiç hevesini kaçırma güzel olur inşallah bana da haber verCanım mim sende üzülme sıkma canını rabbim inşllh en en en kısa zamanda bebek nasıp eder.inşllah kuzum bakalım bende test yapmayacak regl geçmeyene kadar varsa belli olur yoksa da adet olurum zaten ay sanki benimde hevesim kaçtı ..neyse allah. Bizim için en doğru zamanı biliyordur böyle düşünelim
Akıntı da vardı cnmUyku benimde var ama paklojkmi bilemiyorum akıntı oluyormuydı peki
Amin saol kuzum teşekkür ederimDoğru söylüyorsun canım nasip hayırlısı olsun sen hiç hevesini kaçırma güzel olur inşallah bana da haber ver
Akıntı da vardı cnm
İdrar da Gebelik testi yaptım negatif gene maalesefAkıntı da vardı cnm
Canım geçmiş olsun tiroid bende de var ben ilaç kullanıyorum umarım bu ay sağlıklk gebeliklerimiz olur ben doğum kontrol hapını yeni bırakmıştım geçen ay kimyasalı ona bağlıyorum inşallah ilerde hayırlısıyla olursperm kaynaklı ya da embriyonun tamamen kendisi ile ilgili sıkıntılı durumlardan sonra hamile kalmak kolay fakat yumurtalıklarda bir sıkıntı varsa biraz uzun sürebilir ben 8. ayımdayım bende ins direnci ve haşimato başlangıcı çıktı ve yumurtlamamı bozuyordu tedavi oldum bu ay normale indi değerlerim
Teşekkürler canım benim 1 kere oldu o da doğum kontrol hapını bıraktığım ay oldu inşallah ilerleyen zamanlarda sağlıklı olurBu konuda size verebileceğim tek öneri 2 veya daha fazla kimyasal gebelik yaşarsanız mutlaka araştırılmasını talep edin..
Canım regl olmadın ama daha değil miİdrar da Gebelik testi yaptım negatif gene maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?