Öyle mi dersin bende korkuyorum aslındaRegli gününden sonra mıkorkuyorum
Canım inşallah bu ay sağlıklı bir gebelik yaşarsın bende öyle geçen ay kimyasal bu ay henüz bir şey yok geçen ay anlamıştım hamile olduğumu bu ayda çok belirtim var 2 gün kaldı reglime.. Sende belirti oluyor muAğustos ayında kimyasal gebelik yaşadım. Ertesi ay eylülde yine gebe kaldım ama yine kimyasal oldu. Bu ay ne olacak bekleyip göreceğim..
Evet canı bence öyle yapalımÖyle mi dersin bende korkuyorum aslında2 günümüz kaldı zaten
Regli gününden sonra mıkorkuyorum
İnşllah son olur bu ay gebe olursunAğustos ayında kimyasal gebelik yaşadım. Ertesi ay eylülde yine gebe kaldım ama yine kimyasal oldu. Bu ay ne olacak bekleyip göreceğim..
Canım bir değişiklik var mı peki sende ağrı vsEvet canı bence öyle yapalım
İnşllah son olur bu ay gebe olursun
Hiç bi şey yok geçen ay göğüs agrısı tek vardı bu ay o bile yok sadece ara ara göz kapaklarım ağırlaşıyor sabah erken kalkıyorum çalışıyorum ben ondan mı dicem ama 3 yıldır çalışıyorum böyle olmadı hiçCanım bir değişiklik var mı peki sende ağrı vs
Yaa hadi bakalım inşallah bebiş vardır uyku yapıyordurHiç bi şey yok geçen ay göğüs agrısı tek vardı bu ay o bile yok sadece ara ara göz kapaklarım ağırlaşıyor sabah erken kalkıyorum çalışıyorum ben ondan mı dicem ama 3 yıldır çalışıyorum böyle olmadı hiç
her ne kadar kımyasal da olsa bhcg sıfırlandıktan sonra dıger aya baslamıs oluyorsun. yanı demek ıstedıgım 28 gunde adet oluyosan mısal 32 gun sonra adet olabılırsın bu da bı kac gun yumurtlama gununu ılerı atar dolayısıyla adetınız gecıktıgınde net sonuc alırsınızBende geçen ay kimyasal yaşadım şimdi beklıyorım reglime 3,4gün bar idrarda negatif çıktı
Amin inşallah hayırlıysa olsun..Canım inşallah bu ay sağlıklı bir gebelik yaşarsın bende öyle geçen ay kimyasal bu ay henüz bir şey yok geçen ay anlamıştım hamile olduğumu bu ayda çok belirtim var 2 gün kaldı reglime.. Sende belirti oluyor mu
İnşllah canım seniinde bebişie tutunup süt hazırlıkları yapıyordurYaa hadi bakalım inşallah bebiş vardır uyku yapıyordurbenim belim göğüslerim çok fazla ağrıyor regl olmam umarım
her ne kadar kımyasal da olsa bhcg sıfırlandıktan sonra dıger aya baslamıs oluyorsun. yanı demek ıstedıgım 28 gunde adet oluyosan mısal 32 gun sonra adet olabılırsın bu da bı kac gun yumurtlama gununu ılerı atar dolayısıyla adetınız gecıktıgınde net sonuc alırsınız
Temmuzda kimyasal oldu Ağustos'ta tekrar hamile kaldım suan 12 haftalıkKızlar selam geçen ay reglimin bitişinde hamile olduğumu öğrendim kimyasal gebelikmiş değerim düştü regl kanamasından 3 gün sonra tekrar lekelenme tarzı kanamam oldu ve gebelik sonlandı.. Sormak istediğim kimyasal gebelik sonrası hemen gebe kalanlar oldu mu aranızda? Çünkü ben yine geçen ay yaşadığım hamilelik belirtilerini yaşamaya başladım eğer periyodum şaşmamışsa 5 gün var reglime.. Tecrübelerinizi psylaşırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler
ınsallah . o kadar cok var kı etrafımda ustune adet goremeden hamıle kalan :)) kımısı dogurdu kımısı 10 15. haftalarında :)) mumkun bu. erken dusuklerı kımyasalları pek bılmezler de ad olarak zemın hazırlar derler buyukler :)) rabbım hepınızın gonlune goresını versın :) ınsallah gorursunuz +leri hayırlısıyla:))En son Ekim 2de sıfırlanmıştı adetimde 30 Eylül de bitmişti zaten 2gün ileri tarih olarak hesaplamıştım normal şartlarda bugün adet olmam gerekir
Yaa bu mesajları görünce nasıl mutlu oluyorum anlatamam canım sağlıkla kucağına al inşallahTemmuzda kimyasal oldu Ağustos'ta tekrar hamile kaldım suan 12 haftalık
Canım doğru her zaman belirti olcak diye bir şey yok zaten olmadanda hamile kalan çok kişi varmış güzel düşün sen inşallah bu ay sağlıklı bir gebelik olur hepimiz içinAmin inşallah hayırlıysa olsun..
İlk ay göğüslerim yürürken bile acıyordu. Yerleşme kanaması yaşadım. Kasık ağrım çoktu.
İkinci ay hiçbiri olmadı. Tesadüfen öğrendim hamile olduğumu.
Bu ay da şu an hiçbirşey yok ekstrem diyebileceğim ki çok erken zaten. Bata 10 gün falan var.
Tamam canım inşallahİnşllah canım seniinde bebişie tutunup süt hazırlıkları yapıyordurolmazsssın olmayacağına odaklan canım
Yaaaa çok çok teşekkürler inşllah canımınsallah . o kadar cok var kı etrafımda ustune adet goremeden hamıle kalan :)) kımısı dogurdu kımısı 10 15. haftalarında :)) mumkun bu. erken dusuklerı kımyasalları pek bılmezler de ad olarak zemın hazırlar derler buyukler :)) rabbım hepınızın gonlune goresını versın :) ınsallah gorursunuz +leri hayırlısıyla:))
Darısı başımıza ya inşllah bizde hemen ardından hamile kalırızTemmuzda kimyasal oldu Ağustos'ta tekrar hamile kaldım suan 12 haftalık
Bennnn hemen hamile olduğunu öğrendim üstüne görmüşüm vee 15 haftalık hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?