Şubatta kimyasal gebelik yaşadım. Mayıs'ta tekrar hamile kaldım. 23 haftalık şuanKızlar merhaba 1 hafta önce kimyasal gebelik geçirdim 5 haftalıktı. 1 sene önce spiral çıkarttırmıştım ve uğraşıyorduk bebek için. Maalesef nasip olmadı çok üzüldük. Kimyasal gebelik yaşayıp ne zaman tekrar hamile kaldınız? Birde kimyasaldan sonra korunmak gerekiyor mu, tekrar denemeye başlasak bir sıkıntı olur mu? Doktorum bunla ilgili bisey demedi bende sormayı unuttum. Teşekkürler.
Yaa çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahŞubatta kimyasal gebelik yaşadım. Mayıs'ta tekrar hamile kaldım. 23 haftalık şuan
Bende pazar gunu düşük yaptim kimyasal gebelikti kendi doktorum izindeydi baska bir doktora gorundum o 1 ay normal denersin sonra ilacla tedaviye baslariz demisti ama yarin tekrar kendi doktoruma gidecegim onada sormak istiyorum onunda cevabini yazarimKızlar merhaba 1 hafta önce kimyasal gebelik geçirdim 5 haftalıktı. 1 sene önce spiral çıkarttırmıştım ve uğraşıyorduk bebek için. Maalesef nasip olmadı çok üzüldük. Kimyasal gebelik yaşayıp ne zaman tekrar hamile kaldınız? Birde kimyasaldan sonra korunmak gerekiyor mu, tekrar denemeye başlasak bir sıkıntı olur mu? Doktorum bunla ilgili bisey demedi bende sormayı unuttum. Teşekkürler.
Yaa yazarsanız çok sevinirimBende pazar gunu düşük yaptim kimyasal gebelikti kendi doktorum izindeydi baska bir doktora gorundum o 1 ay normal denersin sonra ilacla tedaviye baslariz demisti ama yarin tekrar kendi doktoruma gidecegim onada sormak istiyorum onunda cevabini yazarimama benim arastirdigim kadariyla hic kimse korunmamis ve 1 2 ay icinde gebe kalan da cok hatta hic adet gormeden gebe kalanlarin sayisi bile fazla Rabbim bizlerede nasip etsin
Hemen arkasına önerilmiyor ama doktor 1 ay yok demişti.Bende pazar gunu düşük yaptim kimyasal gebelikti kendi doktorum izindeydi baska bir doktora gorundum o 1 ay normal denersin sonra ilacla tedaviye baslariz demisti ama yarin tekrar kendi doktoruma gidecegim onada sormak istiyorum onunda cevabini yazarimama benim arastirdigim kadariyla hic kimse korunmamis ve 1 2 ay icinde gebe kalan da cok hatta hic adet gormeden gebe kalanlarin sayisi bile fazla Rabbim bizlerede nasip etsin
Merhaba bende eylül ayında aynı şeyi yaşadım doktor korunmaya gerek yok dedi bu ay bekliyorum bakalım tekrar hamile kalacak mıyım büyükler ve okuduğum hikayeler daha çabuk hamile kalınacağı(eresi ay hamile kalanlar var) yönünde kısmet inşallah kalırım.Kızlar merhaba 1 hafta önce kimyasal gebelik geçirdim 5 haftalıktı. 1 sene önce spiral çıkarttırmıştım ve uğraşıyorduk bebek için. Maalesef nasip olmadı çok üzüldük. Kimyasal gebelik yaşayıp ne zaman tekrar hamile kaldınız? Birde kimyasaldan sonra korunmak gerekiyor mu, tekrar denemeye başlasak bir sıkıntı olur mu? Doktorum bunla ilgili bisey demedi bende sormayı unuttum. Teşekkürler.
Doktorum bisey demedi bende sormayı unutmuştum sadece 1 ay sonra gel demiştiHemen arkasına önerilmiyor ama doktor 1 ay yok demişti.
Eşimin babaannesi üzülme düşen çocuğun bir parçası içinde kalırmış hemen hamile kalırsın yine demişti. İnşallah öyle olur hayırlısı olsun en kısa zamanda güzel haberler verelim birbirimizeMerhaba bende eylül ayında aynı şeyi yaşadım doktor korunmaya gerek yok dedi bu ay bekliyorum bakalım tekrar hamile kalacak mıyım büyükler ve okuduğum hikayeler daha çabuk hamile kalınacağı(eresi ay hamile kalanlar var) yönünde kısmet inşallah kalırım.
Evet büyükler hep öyle diyoru inşallah çok aminEşimin babaannesi üzülme düşen çocuğun bir parçası içinde kalırmış hemen hamile kalırsın yine demişti. İnşallah öyle olur hayırlısı olsun en kısa zamanda güzel haberler verelim birbirimize
Bana hem aile hekimim hem de kadın doğum uzmanım beklemelisin demişti.Doktorum bisey demedi bende sormayı unutmuştum sadece 1 ay sonra gel demişti
Valla hiçbisey denmedigi için korunmuyorum ama internetten falan araştırdığımda korunmaya gerek yok yazıyor çoğu yerde. Aile hekimime danışacağım. Çok sağolun.Bana hem aile hekimim hem de kadın doğum uzmanım beklemelisin demişti.
2 doktora gorundum ikiside korunmaya gerek yok dediHemen arkasına önerilmiyor ama doktor 1 ay yok demişti.
Dün gittim doktora anca fırsat buluyorum yazmak icin 2. doktor da korunma onermedi banaYaa yazarsanız çok sevinirimBana da doktorum 1 ay sonra gel basit bi kist görüyorum ama rahimde kanama olduğu için suan bisey diyemem demişti. İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız
Valla çok net hatırlamıyorum ama 200 küsürdü benimki zaten hamile olduğumu öğrendim 3 gün sonra düşüğüm başladı ertesi günde düştüDün gittim doktora anca fırsat buluyorum yazmak icin 2. doktor da korunma onermedi banaama dedigi normalde düşüklerde 3 ay korunma öneriyoruz ama senin beta hcg cok artmadigi icin senin korunmana gerek yok dedi benim en fazla gordugum deger 60di sonra düşük oldu zaten siz en son kaç görmüştünüz hcg nizi
Bende iki gün önce 30 çıktı bugün kan verdim 27 çıktı doktor kimyasal gebelik olabilir salı günü tekrar kan ver dediMerhaba bende eylül ayında aynı şeyi yaşadım doktor korunmaya gerek yok dedi bu ay bekliyorum bakalım tekrar hamile kalacak mıyım büyükler ve okuduğum hikayeler daha çabuk hamile kalınacağı(eresi ay hamile kalanlar var) yönünde kısmet inşallah kalırım.
Bana 3 ay korunma vermişlerdi demekki degerden sebep 356 yı görmüştüm ben2 doktora gorundum ikiside korunmaya gerek yok dedigerçi bu beta hcg degerinin artışıyla alakali benim cok az artti en fazla gordugum deger 60di sonra düşük oldu zaten doktor bu sebebden korunma onermedi
Muhtemelen kimyasal canım üzme kendini sağlıksız olunca kimyasal oluyor zaten bende aynısını yaşadım şükür ki hamile kalabiliyoruzBende iki gün önce 30 çıktı bugün kan verdim 27 çıktı doktor kimyasal gebelik olabilir salı günü tekrar kan ver dediartmaz mi kızlar
Sonra hamile kaldınız mı ne kadar süre sonraMuhtemelen kimyasal canım üzme kendini sağlıksız olunca kimyasal oluyor zaten bende aynısını yaşadım şükür ki hamile kalabiliyoruz
Çok geçmiş olsun öncelikle. Kimyasalda Döllenmiş yumurta rahim duvarına dokunmadığı için Tekrar denemeye başlayabilirsiniz. Hiç ara vermemize gerek yok. İnositollü bir folik asit kullanın yumurtanızın kalitesini artırsın. En kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız inşallahKızlar merhaba 1 hafta önce kimyasal gebelik geçirdim 5 haftalıktı. 1 sene önce spiral çıkarttırmıştım ve uğraşıyorduk bebek için. Maalesef nasip olmadı çok üzüldük. Kimyasal gebelik yaşayıp ne zaman tekrar hamile kaldınız? Birde kimyasaldan sonra korunmak gerekiyor mu, tekrar denemeye başlasak bir sıkıntı olur mu? Doktorum bunla ilgili bisey demedi bende sormayı unuttum. Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?