Kimyasal gebelikten sonra

Insallah çok sagolun

Kızlar eşinizle birlikte kullanıp memnun kaldığınız macunlar var mı ??

Muhtemelen kimyasal canım üzme kendini sağlıksız olunca kimyasal oluyor zaten bende aynısını yaşadım şükür ki hamile kalabiliyoruz
Değer tekrat sıfıra inene kadar kan mi verdin. Sıfırı görünce mi adet olunuyor. Yine adet sonrasi yumurta takibi mi yapılacak. Doktorum bana salı tekrar kan ver dedi btc de artış mi olacak iniş mi kontrol icin

Değer tekrat sıfıra inene kadar kan mi verdin. Sıfırı görünce mi adet olunuyor. Yine adet sonrasi yumurta takibi mi yapılacak. Doktorum bana salı tekrar kan ver dedi btc de artış mi olacak iniş mi kontrol icin
Bana beta takibi istemedi doktor değerim 13 e düşmüştü zaten 2 gün sonra regli oldum benim bildiğim sıfırlanmadan regli olunmuyor zaten

Yumurtlama takibi diyecektim yanlış oldu Hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız. Sizin bat ne zaman?
Aminn teşekkür ederim ederim 25 ekim saat 12 yi geçti yani bugün

Aminn teşekkür ederim ederim 25 ekim saat 12 yi geçti yani bugün
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerinizi alırız. Benim 2 hafta oluyor kimyasal gebelik geçireli bunu normal adet döngüsü olarak mı hesaplayacağız? Sizin nasıl oldu kimyasal gebelikten ne kadar süre sonra adet oldunuz?

Amiinn Kan değerim düştükten sonra kanamam adet döngüsü şeklinde oldu zaten 5 gün kanamam oldu(yani kimyasal gebelikteki kanamayı regli kanaması sayıyorlar zaten) daha sonra olmadım işte olursa bugün olcak bakalım

Anladım benim dediğim gibi 2 hafta oluyor normal adet döngüsü gibi hesapladım ve bugün yumurtlama günümdü dün değerlendirdik bakalim hayırlısı olsun inşallah Rabbım zamanında sağlığıyla versin bebislerimizi

Merhaba ben ağustos’ta kimyasal yaşadım 5+2 ydi geçen hafta hamile olduğumu öğrendim inşallah sağlıkla ilerler benim düşükten sonra ki ikinci ay oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…