Henüz kalamadım geçen ay geçirdim zaten bakalım korunmadım da bu ay gerisi Allah’ın takdiriSonra hamile kaldınız mı ne kadar süre sonra
İnşallah güzel sağlıklı bir gebeliğin olur hepimizindeHenüz kalamadım geçen ay geçirdim zaten bakalım korunmadım da bu ay gerisi Allah’ın takdiri
Insallah çok sagolunÇok geçmiş olsun öncelikle. Kimyasalda Döllenmiş yumurta rahim duvarına dokunmadığı için Tekrar denemeye başlayabilirsiniz. Hiç ara vermemize gerek yok. İnositollü bir folik asit kullanın yumurtanızın kalitesini artırsın. En kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız inşallah
Amiinnnİnşallah güzel sağlıklı bir gebeliğin olur hepimizinde
Değer tekrat sıfıra inene kadar kan mi verdin. Sıfırı görünce mi adet olunuyor. Yine adet sonrasi yumurta takibi mi yapılacak. Doktorum bana salı tekrar kan ver dedi btc de artış mi olacak iniş mi kontrol icinMuhtemelen kimyasal canım üzme kendini sağlıksız olunca kimyasal oluyor zaten bende aynısını yaşadım şükür ki hamile kalabiliyoruz
Bana beta takibi istemedi doktor değerim 13 e düşmüştü zaten 2 gün sonra regli oldum benim bildiğim sıfırlanmadan regli olunmuyor zatenDeğer tekrat sıfıra inene kadar kan mi verdin. Sıfırı görünce mi adet olunuyor. Yine adet sonrasi yumurta takibi mi yapılacak. Doktorum bana salı tekrar kan ver dedi btc de artış mi olacak iniş mi kontrol icin
Bu ay yumurta takibi yaptınız miBana beta takibi istemedi doktor değerim 13 e düşmüştü zaten 2 gün sonra regli oldum benim bildiğim sıfırlanmadan regli olunmuyor zaten
Ben de catlatma iğnesi ve femera ile oluşmuştuBu ay yumurta takibi yaptınız mi
Hayır yapmadım korunmadım da regli tarihim yarın hayırlısı bakalımBu ay yumurta takibi yaptınız mi
İlk adetten sonra yumurta takibi yapılıyor değil mi benim de 2 hafta oldu kimyasal gebelik geçireliHayır yapmadım korunmadım da regli tarihim yarın hayırlısı bakalım
Hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyorumHayır yapmadım korunmadım da regli tarihim yarın hayırlısı bakalım
Öyle birşey demedi bana doktorum korumamaya devam dediİlk adetten sonra yumurta takibi yapılıyor değil mi benim de 2 hafta oldu kimyasal gebelik geçireli
Çok teşekkür ederim amin inşallah canımHayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyorum
Yumurtlama takibi diyecektim yanlış olduÖyle birşey demedi bana doktorum korumamaya devam dedi
Aminn teşekkür ederim ederim 25 ekim saat 12 yi geçti yani bugünYumurtlama takibi diyecektim yanlış olduHayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız. Sizin bat ne zaman?
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerinizi alırız. Benim 2 hafta oluyor kimyasal gebelik geçireli bunu normal adet döngüsü olarak mı hesaplayacağız? Sizin nasıl oldu kimyasal gebelikten ne kadar süre sonra adet oldunuz?Aminn teşekkür ederim ederim 25 ekim saat 12 yi geçti yani bugün
Amiinn Kan değerim düştükten sonra kanamam adet döngüsü şeklinde oldu zaten 5 gün kanamam oldu(yani kimyasal gebelikteki kanamayı regli kanaması sayıyorlar zaten) daha sonra olmadım işte olursa bugün olcak bakalımHadi bakalım inşallah güzel haberlerinizi alırız. Benim 2 hafta oluyor kimyasal gebelik geçireli bunu normal adet döngüsü olarak mı hesaplayacağız? Sizin nasıl oldu kimyasal gebelikten ne kadar süre sonra adet oldunuz?
Anladım benim dediğim gibi 2 hafta oluyor normal adet döngüsü gibi hesapladım ve bugün yumurtlama günümdü dün değerlendirdik bakalim hayırlısı olsun inşallah Rabbım zamanında sağlığıyla versin bebislerimiziAmiinn Kan değerim düştükten sonra kanamam adet döngüsü şeklinde oldu zaten 5 gün kanamam oldu(yani kimyasal gebelikteki kanamayı regli kanaması sayıyorlar zaten) daha sonra olmadım işte olursa bugün olcak bakalım
Merhaba ben ağustos’ta kimyasal yaşadım 5+2 ydi geçen hafta hamile olduğumu öğrendim inşallah sağlıkla ilerler benim düşükten sonra ki ikinci ay olduKızlar merhaba 1 hafta önce kimyasal gebelik geçirdim 5 haftalıktı. 1 sene önce spiral çıkarttırmıştım ve uğraşıyorduk bebek için. Maalesef nasip olmadı çok üzüldük. Kimyasal gebelik yaşayıp ne zaman tekrar hamile kaldınız? Birde kimyasaldan sonra korunmak gerekiyor mu, tekrar denemeye başlasak bir sıkıntı olur mu? Doktorum bunla ilgili bisey demedi bende sormayı unuttum. Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?