Kimyasal mı hcg 97.7

lilaa3452

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2024
284
64
13
27
Kızlar hcg 97.7 çıktı adetime daha 3 4 gün var erken yaptım test biraz sizce bu değer kimyasal olabilir mi ???

Yok ilk gebeliğim olacak inşallah polikistik hastasıydım olmuyordu
Hm, anladım canım ben ilk bebişimi 3 aylıkken kaybettim maalesef, ikinci kimyasal gebelik, şu an üçüncüye hamileyim ama her şeyi akışına bıraktım, çok stres iyi değil, umarım senin gebeliğin sağlıklı ilerler

Sağlıkla kucağına al inşallah sende bana dua et ,

Korkmayin hic bende bata 2 kala 156 ile ogrenmistim. Onemli olan deger degil 2 gunde bir artisin saglikli olmasi

Korkmayin hic bende bata 2 kala 156 ile ogrenmistim. Onemli olan deger degil 2 gunde bir artisin saglikli olmasi
Ya demi benim hastalığım çok düzensiz pcos var en son mart 3 de olmuştum ama düzenim 35 gün en erken dün kan verdim yani daha 3 4 gün varken bi önceki adet gününe 97.7 çıktı sizce normal mi

Ya demi benim hastalığım çok düzensiz pcos var en son mart 3 de olmuştum ama düzenim 35 gün en erken dün kan verdim yani daha 3 4 gün varken bi önceki adet gününe 97.7 çıktı sizce normal mi
Evet evet iciniz rahat olsun. Soyle ki ben dahiliye de yaptirmistim testimi bu degerle hamile oldugunu soyleyemem dedi suan 5 yasinda kendileri. Artis duzeni onemli yarin tekrarlayin kan testinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…