Ay hadi inşallahEvet evet iciniz rahat olsun. Soyle ki ben dahiliye de yaptirmistim testimi bu degerle hamile oldugunu soyleyemem dedisuan 5 yasinda kendileri. Artis duzeni onemli yarin tekrarlayin kan testinizi
Tamamdir, sakin ol endiseye mahal yok degerin duzenli arttigi surece. Sonucu yazarsinizAy hadi inşallahyarın tekrarlayacam inşallah artışım olur
Dün iğneden sonra 14. Gündü ama sence değerim nasıl iyi mi adetime de daha var mesela iyi mi senceİşte beeeçok sevindim çok şükür. Ben biliyordum senin pozitif çıkacağını da yine de umutlandırmamak için bir şey söylememiştim. E nabız nöbeti tutmamışsındır inşallah bak sabah çıkmış sonuç hayırlı olsun canım benim. Değerin gayet güzel. Senin iğneden sonra kaçıncı günündü dün
Kuzum adetine daha olması önemli değil. Sonuçta biz iğne olduk bu ay yumurtalarımız erken çatladı. O yüzden o konuyu hiç düşünme. Bence değerin gayet güzel. Panik yapma tadını çıkart şu güzel anınDün iğneden sonra 14. Gündü ama sence değerim nasıl iyi mi adetime de daha var mesela iyi mi sence
Yarın da kan vereyim sonra tadını çıkarırım Şuan çıkaramıyorum ne yazık kiKuzum adetine daha olması önemli değil. Sonuçta biz iğne olduk bu ay yumurtalarımız erken çatladı. O yüzden o konuyu hiç düşünme. Bence değerin gayet güzel. Panik yapma tadını çıkart şu güzel anın
Kız sabahtan beri seni arıyorum forumda insan etiketlemez miYarın da kan vereyim sonra tadını çıkarırım Şuan çıkaramıyorum ne yazık kisevinemiyorum Şuan
Ya Şuan bişey belli değil artıştan sonra belli olacak o yüzden bişey demek istemedim Şuan belli bişey yok yaniKız sabahtan beri seni arıyorum forumda insan etiketlemez miçooook sevindiimmm ben de tahmin ediyordum pozitif olduğunu senin
5-10 çıkmamış ya canım, bence güzel bi değer gibi duruyor adetin gecikmemesine rağmen. Güzel düşünelim güzel olsun inşallah sağlıkla artarYa Şuan bişey belli değil artıştan sonra belli olacak o yüzden bişey demek istemedim Şuan belli bişey yok yani
Amin inşallah artışı görmeden sevinmek istemedik bakalım inşallah seninde olur ,97.7 iyi bi değer geldi bana da daha adet geçmedi doktor bana değişik konuştu moralimi bozdu sağlık ocağı doktoru5-10 çıkmamış ya canım, bence güzel bi değer gibi duruyor adetin gecikmemesine rağmen. Güzel düşünelim güzel olsun inşallah sağlıkla artar
Ne dedi ? Eşine söyledin mi sonucuAmin inşallah artışı görmeden sevinmek istemedik bakalım inşallah seninde olur ,97.7 iyi bi değer geldi bana da daha adet geçmedi doktor bana değişik konuştu moralimi bozdu sağlık ocağı doktoru
Evet zaten sabah birlikte gördük çok heyecanlandık ama doktor çok düşük falan dedi 2 günde bir artışa bakalım dediNe dedi ? Eşine söyledin mi sonucu
Kaç olması lazımmış daha adet gecikmemiş, moral bozmada üstlerine yok aaaa.Evet zaten sabah birlikte gördük çok heyecanlandık ama doktor çok düşük falan dedi 2 günde bir artışa bakalım dedi
Yok işte boşbeleş adam moralimi bozdu yaKaç olması lazımmış daha adet gecikmemiş, moral bozmada üstlerine yok aaaa.
Söyledi mi bir değer bu haftada şu kadar olması lazım diye ?
Senle benim belirtilerim aynıydı bu aradaKaç olması lazımmış daha adet gecikmemiş, moral bozmada üstlerine yok aaaa.
Söyledi mi bir değer bu haftada şu kadar olması lazım diye ?
Ay evet dimiSenle benim belirtilerim aynıydı bu arada
Benimde öyleydi kasık batmam vardı baş ağrım halsizlik oluyordu sen bi kaç gün daha bekle benim gibi belirsizlik içinde kalıp üzülmeAy evet dimiarada çok hafiiiff kasık batmam oluyor geçiyor son birkaç gündür günde bir iki defa ancak. Göğüs hassasiyetim hiç yok, bi de akıntı vardı iki gündür o da yok ama baş ağrım var iki gündür ben bunu iyiye yoramıyorum maalesef
Evet yaa bekleyeceğim sanırım en iyi ihtimalle cuma kan veririm, sonra memlekete gideceğim zaten eğer o zamana kadar vermemiş olursam pazartesi günü kalıyor bir tek heralde açık olur :/Benimde öyleydi kasık batmam vardı baş ağrım halsizlik oluyordu sen bi kaç gün daha bekle benim gibi belirsizlik içinde kalıp üzülme
Pazartesi açık açık sen Bencede öyle yap bak benim tam belli değil diye ikilemdeyimEvet yaa bekleyeceğim sanırım en iyi ihtimalle cuma kan veririm, sonra memlekete gideceğim zaten eğer o zamana kadar vermemiş olursam pazartesi günü kalıyor bir tek heralde açık olur :/
Kız naptın test çıktı mı seni merak ettimEvet yaa bekleyeceğim sanırım en iyi ihtimalle cuma kan veririm, sonra memlekete gideceğim zaten eğer o zamana kadar vermemiş olursam pazartesi günü kalıyor bir tek heralde açık olur :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?