- 13 Kasım 2022
- 1.307
- 598
- 43
- Konu Sahibi beyzaanurrrr
-
Canım pazartesiye git doktora bu değerle kimyasal olamaz zaten kimyasalda bir hafta gecikmede kanama başlıyor. Bir sefer bakmaylqda kimyasala hiç bir doktor karar veremez. İnşallah bebişin sagljkla ilerlesin15 Şubat'ta beta HCG 64.75 çıktı ertesi gün ultrasonla bakıldı kimyasal dediler bugün 21 şubat tekrar kan verdim değerlerim 597 olmuş bilgisi olan varmı arkadaşlar
Çok teşekkür ederim herkese teker teker gerçekten aminn inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin dua edin benim için lütfenCanım pazartesiye git doktora bu değerle kimyasal olamaz zaten kimyasalda bir hafta gecikmede kanama başlıyor. Bir sefer bakmaylqda kimyasala hiç bir doktor karar veremez. İnşallah bebişin sagljkla ilerlesinayrıca doktorunu değiştir mutlaka
Evet geç döllenme olmuş doktorum öyle söyledi bugün ,Geç döllenme olmuştur canım ben 5 gün geçtikten sonra keseyi gördüm. Çok erken zaten görmek için
Gördün mü canım keseyiiiEvet geç döllenme olmuş doktorum öyle söyledi bugün ,
Çok küçük nokta gibi bişey şuan dedi pazartesi daha net görebiliriz dediGördün mü canım keseyi
Ayy canımm. Gözün aydın. Hayırlısıyla görürsün inşAllah. Ben de çarşamba günü kalp atışı duymaya gideceğim nasipseÇok küçük nokta gibi bişey şuan dedi pazartesi daha net görebiliriz dedi
Ohhhb maşallah rabbim hepimize en en hayırlısını nasip etsin çok sevindimAyy canımm. Gözün aydın. Hayırlısıyla görürsün inşAllah. Ben de çarşamba günü kalp atışı duymaya gideceğim nasipse
AmiinnOhhhb maşallah rabbim hepimize en en hayırlısını nasip etsin çok sevindim
Gayet normal artmış canım bende bugün lan vereceğim 20.02 de 17.40 çıkmıştı 22.02 de 69.40 çıktı bugün tekrar vereceğim inşallah artar değerlerim pco olduğu için geç döllenme olabilir inşallah kimyasal gebelikler yaşamıyoruzdurKızlarrr 21 inde 597 çıkmıştı ya değer bugün tekrar kan verdim 972.2 normal mi artışım
Ya bu doktorlar neden boyleler üstelik bu kadar hassas bir konudaYa hiç sorma beta 64.75 çıktı işte ertesi gün alttan muayene etti adetim 1 gün geçmişti . Dedi bayan giyinin kimyasal gebelik adet olacaksiniz bekleyin şok oldum ama dayanamadım 6 gün sonra yani bugün tekrar kan verdim
İnşallah inşallah gerçekten çok umutluyum bendeGayet normal artmış canım bende bugün lan vereceğim 20.02 de 17.40 çıkmıştı 22.02 de 69.40 çıktı bugün tekrar vereceğim inşallah artar değerlerim pco olduğu için geç döllenme olabilir inşallah kimyasal gebelikler yaşamıyoruzdur
O an şok oluyorsun beyninden vurulmuşa dönüyosun kalakaldım resmen ben iyiki ilaç falan içmedim diyorumYa bu doktorlar neden boyleler üstelik bu kadar hassas bir konudabazıları gerçekten doktorluk yapmamalı. Benimde bir arkadasima gelişimi yavaş down sendromlu olcak gibi dediler çocuk sadece minyon dogdu. Büyük konusmiyim da öyle bi doktora denk gelsem onu naparim bilmiyorum
Sağlıkla gelsin bu arada çok tebrik ederim
Benimki de dış gebelikti ve beta HCG değerlerimde güzel artış olmuştu 5000 lere kadar çıkmıştıKimyasal gebelikte beta artmaz düşer. Erken mi öğrendiniz siz, reglden önce mi?
Dış başka kimyasal başka. Dış gebelikte normal gebelik gibi oluşuyor ama tüplere yerleşiyor bebekBenimki de dış gebelikti ve beta HCG değerlerimde güzel artış olmuştu 5000 lere kadar çıkmıştı
Böyle olunca ne oluyor uyuşmayınca? Son durumunuz nedir acaba ?Bugün tekrar gittim doktora adet tarihinle kese uyuşmuyor dedi
Merhaba bugun geldim doktordan geç döllenme olmuş o yüzden tarihler tutmuyor doktor o yüzden yumurtlama olduğu tarihi baz alıyorBöyle olunca ne oluyor uyuşmayınca? Son durumunuz nedir acaba ?
Peki size birsey sorabilir miyimMerhaba bugun geldim doktordan geç döllenme olmuş o yüzden tarihler tutmuyor doktor o yüzden yumurtlama olduğu tarihi baz alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?