Kimyasal mi yardım edin lütfen

15 Şubat'ta beta HCG 64.75 çıktı ertesi gün ultrasonla bakıldı kimyasal dediler bugün 21 şubat tekrar kan verdim değerlerim 597 olmuş bilgisi olan varmı arkadaşlar
Canım pazartesiye git doktora bu değerle kimyasal olamaz zaten kimyasalda bir hafta gecikmede kanama başlıyor. Bir sefer bakmaylqda kimyasala hiç bir doktor karar veremez. İnşallah bebişin sagljkla ilerlesin ayrıca doktorunu değiştir mutlaka

Çok teşekkür ederim herkese teker teker gerçekten aminn inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin dua edin benim için lütfen

Arkadaşlar bugün gittim farklı bir doktora değerlerin çok güzel kimyasal değil dedi hatta rahim duvarim da 18 cm mm bilmiyorum o kadar kalinlaşmış

Çok küçük nokta gibi bişey şuan dedi pazartesi daha net görebiliriz dedi
Ayy canımm. Gözün aydın. Hayırlısıyla görürsün inşAllah. Ben de çarşamba günü kalp atışı duymaya gideceğim nasipse

Kızlarrr 21 inde 597 çıkmıştı ya değer bugün tekrar kan verdim 972.2 normal mi artışım
Gayet normal artmış canım bende bugün lan vereceğim 20.02 de 17.40 çıkmıştı 22.02 de 69.40 çıktı bugün tekrar vereceğim inşallah artar değerlerim pco olduğu için geç döllenme olabilir inşallah kimyasal gebelikler yaşamıyoruzdur

Ya bu doktorlar neden boyleler üstelik bu kadar hassas bir konuda bazıları gerçekten doktorluk yapmamalı. Benimde bir arkadasima gelişimi yavaş down sendromlu olcak gibi dediler çocuk sadece minyon dogdu. Büyük konusmiyim da öyle bi doktora denk gelsem onu naparim bilmiyorum
Sağlıkla gelsin bu arada çok tebrik ederim

İnşallah inşallah gerçekten çok umutluyum bende

O an şok oluyorsun beyninden vurulmuşa dönüyosun kalakaldım resmen ben iyiki ilaç falan içmedim diyorum

Benimki de dış gebelikti ve beta HCG değerlerimde güzel artış olmuştu 5000 lere kadar çıkmıştı
Dış başka kimyasal başka. Dış gebelikte normal gebelik gibi oluşuyor ama tüplere yerleşiyor bebek

Bugün tekrar gittim doktora adet tarihinle kese uyuşmuyor dedi

Eklentiler

• IMG-20230301-WA0000.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 61
Merhaba bugun geldim doktordan geç döllenme olmuş o yüzden tarihler tutmuyor doktor o yüzden yumurtlama olduğu tarihi baz alıyor
Peki size birsey sorabilir miyim bende kendimin geç döllenme olduğunu düşünüyorum kısaca anlatsam . Son adet tarihim 31 ocak idi yumurtlama tarihim 14 şubat. Fakat ben 22 sinde sistit rahatsizligimdan dolayi doktora gitmiştim ilaç vermeden önce beta istedi . Ayın 22 sinde değerim 1 çıktı. Neyse sonra ayin 28 i benim adet günümdü ama olmadım ve 6 gün sonra test yaptım pozitif çıktı ertesi gün doktordan sıra aldım üstten baktı keseyi göremedim dedi beta istedi 230 çıktı . Şimdi demek istedim ayın 22 sinde verdiğim beta değeri 1 çıktı ama 12 sonra 230 . Demekki o zamanlar döllenme olmadı mı daha sonrasında mi oluştu anlayamıyorum bugün yine kan verdim yarın alacağım sonucu ama insanlar adet gecikmesinden 7 gün sonra değerleri 1300 küsür çıkıyor benim 230 ayrıca kese de görünüyor. Bilmem derdimi anlatabildim mi ben geç döllenmeden şüpheleniyorum ama aşırı da düzenli adet olurum 1 gün dahi geçirmem anlam veremedim sizinde başınızı sisirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…