kimyasal mı yoksa dış gebelıkmiyim LÜTFEN YARDIM

benim ilk 10 gün değer sürekli düştü,ama artık artmaya başladı
yine de doktor kesin emin olamyo çünkü ultrason incelemelirinde her hangi bir dış gebelik bulgusuna rastlamadı.ama değerim yükseliyo ve patoloji sonucunda da bebeğe ait bi parça bulunamadı.
doktor neden emin olamıyo acaba
PATLAYINCA mı emin olcaklar
PATLAMAMIZI mı bekliyorlar.

bilmiyorum.. hcg bu kadar düşükken kanama olmaz diyor doktor. ama ben rahat edemiyorum. bana iğne yaptı ama hala şüphelerim var. sanki içim kanıyo gibi sanırım fazla dinliyorum kendimi. bide iğne yan etki yaptı sanırım öksürük ,burun akıntısı, ağzımda yara... offf... sanırım ben epey çocuk lafı etmem

evet haklısın ben hiç etmem...artık istemiyorum.asla kelimesini de kullanmak istiyorum ama ALLAHın sevmediği bir kelime.

ya ama arkadaşım senin hiç hcg değerin yükselmemiş ki.
nasıl öyle bi şüphe oluyo anlamış değilim.

benim vaginal usg de içerde kan pıhtısı gördü. iç kanama olur diye korktu daha çabuk düşürmek için yaptı.. ama iğne mahfetti beni. ağzımın içi yara dolu burnum akıyo öksürük (( Hayırlısı Allah tan ne diyim...

geçmiş olsun
kan pıhtılaşması için her gün bir tane bebe aspirini içmek gerekiyomuş

bende sizin yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım hcg değerim düştü ve doktora gideceğim günün sabahında adet ağrısı gbi ağrım ve kanamam oldu kimyasal gebelik teşhisi koydular...

geçmiş olsun... peki hemen bitti mi kanama.. benim 1 haftadır azalarak devam ediyor ama hala var....

bende şu anda kimyasal gebelik yaşıyorum kızlar. gecen hafta sonu degerim 140 çıkmıştı hemen randevu aldım heycanla. pzt anıden kahverengı lekelenmeler basladı. tekrar degerıme bakıldı 100 e dusmustu. cok uyuz bı doktora denk geldım mecburen hıcbısey anlatmadı prs birdaha gel bakalım dedi . o arada yıne kanamam olmadı ama ınanılmaz kasık agrıları yasadım. cok korktum.
prş günü tekrar gittim değerim 70 e dusmustu. kımyasal gebelık bu dedı emın olmak ıcın vajınal muayne ettı. herhangı bır sorun yok cok sukur.
kasık agrılarımın normal oldugunu kanama olmamasınında olabileceğini zaten yakında adet olarak yumurtayı tamamen atacagımı soyledı.
nitekim cuma gecesı kanamam basladı ve kasık agrım hafıfledı. allah bu durumları yasayan herkesın yardımcısı olsun. gerçekten cok zor bır donem. dıs gebelık korkusu ve agrıların yanında birde bebeği kaybetmenin üzüntüsü insanı mahvediyor.
mafoldumben

geçmiş olsun benimde ağrılarım neredeyse tamamen bitti. kanamam da bugun kesildi kahverengi lekelenmeye döndü ... iyi bişey mi acaba bu cuma günü doktora gidecem en son 80 çıkmıştı hcg. inşallah yükselme falan yoktur. 1 aydır adetli gibi sürekli bi akıntım var çok moralim bozuk...:çok üzgünüm:

doktor bana adet kanaması ile atacağımı söylemişti ama bi süre vermedi ne kadar sürer diye. forum sitelerinden falan okuyorum 1 aya yakın sürenlerde var bünyeye göre değişiyor sanırım. adet kanaması bitince değerin 0 a ineceğini düşünüyorum ben. dış gebelik yoksa değeri etkileyen bişeyde kalmamış olur sanırım CADIARZU banada tekrar bı baktır demıstı değerlerine. kanamam bıtsın bıkere daha gıderım.
doktordan sonra haber verirsen sevinirim durumunu. umarım ii haberlerle gelirsin.

benim de kimyasal galiba
en son geçen hafta çarşamba 65e düştü.daha düşüğün 3.haftasındayım.
değer ne zaman sıfırlanır ki acaba.
adet kanaması gibi olan kanama 5 gün kadar sürdü diğer zamanlarda hep kahverengi kanama gibi bişey.
bu 65 düşer mi acaba.
kahverengi olunca düşmez mi yoksa
değer 20nin altına düşmezse kürtaj gerekebilir çünkü
bi de siz herhangi bir antibiyotik falan kullanıyor musunuz.
çünkü hala gereksiz parçalar var içimizde..bana doktor vermişti.

valla ben tam bitti derken bugün yine kırmızı geliyo karnımı kasarken acımaya da başladı ne oluyo anlamadım. bana ilaç falan vermedi ama cuma tekrar gidecem bakalım ne diyecek... kelebeklikuzu sen ne yaptın kanaman sürüyor mu...

benimde kanamam hala bitmedi tam artık kanamam bitti diyorum tekrar lekelenme şeklindede olsa geliyor...acaba bu ne kadar devam eder...benim normalde adet kanamalarım ortalama 7 gün sürer ama...bu arada kimyasal gebelik yaşayan herkese geçmiş olsun....rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş

biyolojie benimde kahverengiye döndü artık. kanama cok cok az nadir oluyo. 4 5 gün sürdü kanama normami acaba diye düşünüyrum bende şimdi. sanki az bi süre gibi geldi içerde bişiler kalmış olabilirmi kızlar??
önümüzdeki hafta gidicem doktora tekrar degerlerıme baktırmak için ama korkuyorum vallahi bi terslik çıkıcak diye :sinifsinif: bu olay cok sarstı beni normali nedir nasıl olur bilmiyorum aklıma bir sürü şey geliyor mafoldumben
bu arada benimde karnımda batmalar oluyor arada

Son düzenleme:

benim tekrar kırmızı hala devam ediyo anlamadım... yarın gideyim bakalım ne diyecekler.... hala sıfırlanmadı sanırım benimki sıfırlansa kanama biterdi herhalde demi... resmen çöktüm çok yıprattı beni.. Allah yardımcımız olsun. yarın durumu haber ederim inş...ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…