canım benim ilk ölçüldüğünde 191 di. cmt de 129 çıkmıştı. doktorun içi rahat etmedi bana iğne yaptı şu kemoterapi ilaçlarından. dün 80 çıktı. 1 hafta sonra tekrar bakacaz...benim rahimde kanama gördü. önce iç kanama olabilir demişti. ağrım olmayınca düşük olduğuna karar verdi... bende bekliyorum... ağrın olursa gel dedi...
bilmiyorum.. hcg bu kadar düşükken kanama olmaz diyor doktor. ama ben rahat edemiyorum. bana iğne yaptı ama hala şüphelerim var. sanki içim kanıyo gibisanırım fazla dinliyorum kendimi. bide iğne yan etki yaptı sanırım öksürük ,burun akıntısı, ağzımda yara... offf... sanırım ben epey çocuk lafı etmem
bilmiyorum.. hcg bu kadar düşükken kanama olmaz diyor doktor. ama ben rahat edemiyorum. bana iğne yaptı ama hala şüphelerim var. sanki içim kanıyo gibisanırım fazla dinliyorum kendimi. bide iğne yan etki yaptı sanırım öksürük ,burun akıntısı, ağzımda yara... offf... sanırım ben epey çocuk lafı etmem
geçmiş olsunbenim vaginal usg de içerde kan pıhtısı gördü. iç kanama olur diye korktu daha çabuk düşürmek için yaptı.. ama iğne mahfetti beni. ağzımın içi yara dolu burnum akıyo öksürük(( Hayırlısı Allah tan ne diyim...
arkadaşlar bana yardım edin.... 1 hafta önceki hcg 191 di iki gün sonra 144 oldu. doktor düşüyo bi sorun yok dedi. ama benim bugun sanki adet sancısına benzer bi sancım var. bi de adet olmuşum gibi kırmızı kan geliyor... dış gebelikte bu şekilde mi olur... kasıkta sancı falan değilde sadece adet sancısı gibi bi sancine olur yardım edin çok korkuyorum bi ağrı kesici içsemmi acaba....
geçmiş olsun... peki hemen bitti mi kanama.. benim 1 haftadır azalarak devam ediyor ama hala var....
bende şu anda kimyasal gebelik yaşıyorum kızlar. gecen hafta sonu degerim 140 çıkmıştı hemen randevu aldım heycanla. pzt anıden kahverengı lekelenmeler basladı. tekrar degerıme bakıldı 100 e dusmustu. cok uyuz bı doktora denk geldım mecburen hıcbısey anlatmadı prs birdaha gel bakalım dedi . o arada yıne kanamam olmadı ama ınanılmaz kasık agrıları yasadım. cok korktum.
prş günü tekrar gittim değerim 70 e dusmustu. kımyasal gebelık bu dedı emın olmak ıcın vajınal muayne ettı. herhangı bır sorun yok cok sukur.
kasık agrılarımın normal oldugunu kanama olmamasınında olabileceğini zaten yakında adet olarak yumurtayı tamamen atacagımı soyledı.
nitekim cuma gecesı kanamam basladı ve kasık agrım hafıfledı. allah bu durumları yasayan herkesın yardımcısı olsun. gerçekten cok zor bır donem. dıs gebelık korkusu ve agrıların yanında birde bebeği kaybetmenin üzüntüsü insanı mahvediyor.
mafoldumben
geçmiş olsun benimde ağrılarım neredeyse tamamen bitti. kanamam da bugun kesildi kahverengi lekelenmeye döndü ... iyi bişey mi acaba bucuma günü doktora gidecem en son 80 çıkmıştı hcg. inşallah yükselme falan yoktur. 1 aydır adetli gibi sürekli bi akıntım var çok moralim bozuk...:çok üzgünüm:
biyolojie benimde kahverengiye döndü artık. kanama cok cok az nadir oluyo. 4 5 gün sürdü kanama normami acaba diye düşünüyrum bende şimdi. sanki az bi süre gibi geldi içerde bişiler kalmış olabilirmi kızlar??
önümüzdeki hafta gidicem doktora tekrar degerlerıme baktırmak için ama korkuyorum vallahi bi terslik çıkıcak diye :sinifsinif: bu olay cok sarstı beni normali nedir nasıl olur bilmiyorum aklıma bir sürü şey geliyor mafoldumben
bu arada benimde karnımda batmalar oluyor arada
değerleriniz kaçta kaldı arkadaşlar
benim 11 gün önce 80 di. yarın tekrar bakacağız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?