Kimyasal olabilir mi kizlar bakar misiniz

Dream_on

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.312
806
323
adet gunum yarin 3gun oncesinde silik cizgiyi gordum ama daha once bir kimyasalim oldugundan aşiri tedirginlik yasiyorum gunde 5 kez test yaptigim oluyor bu testlerin son ikisi cok benzer acaba artmadi mi diye dusunuyorum ve hep endiseliyim tecrubeli arkadaslar bakabilir mi?

Eklentiler

• IMG_8627.webp
    IMG_8627.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 129
Bir kimyasal geçirdim yazmıssın canım nasıldı sonrası kanaman bende 2 hafta oldu geçireli ama lekem devam ediyor bu durum normalmi

adet gunum yarin 3gun oncesinde silik cizgiyi gordum ama daha once bir kimyasalim oldugundan aşiri tedirginlik yasiyorum gunde 5 kez test yaptigim oluyor bu testlerin son ikisi cok benzer acaba artmadi mi diye dusunuyorum ve hep endiseliyim tecrubeli arkadaslar bakabilir mi?
Gayet iyi koyulaşmış sıkıntı yapma herşey yolunda gider inşallah

Gittim tabi o ay beklemem gerektiğini söyledi 13 gün filan sürdü canım rahmin temizleniyor tabi gebeliğe hazırlandığı için normal adet ile kıyaslama
Bu kadar olacağını hiç düşmedim normal düşğk yaptığımda bile bu kadar uzun olmamıştı dr aradığımdan normal olduğunu söyledi ilk kanama geldiğinde korunmana gerek yok dedi afedersin ama kesildi 2 gün gelmeyince ilişki oldu sonra tekrar geldi zararı olurmu ki

Bu kadar olacağını hiç düşmedim normal düşğk yaptığımda bile bu kadar uzun olmamıştı dr aradığımdan normal olduğunu söyledi ilk kanama geldiğinde korunmana gerek yok dedi afedersin ama kesildi 2 gün gelmeyince ilişki oldu sonra tekrar geldi zararı olurmu ki
Olmaz canım neden olsun doktorun izin vermiş en kısa zamanda inşallah bebeğin olur sağlıkla

Back
X