Kimyasal olabilir mi kizlar bakar misiniz

Merhaba arkadaşlar bende bir ocak günü kimyasal gebelik yaşadım. Adet gibi oldu. Bugün yirmi altisi dört gun sonra adet günüm i bugün test yaptım negatif çok üzüldüm. Çok mu erken yaptım

Öncelikle hayırlı olsun. Rabbim sağlıklı bir sekilde bebeginize kavusmayi nasip etsin. Bir mesajinizda Isparta da olduğunuzu okumustum. Bende Isparta da tedaviye başlayacağım ve bende aşılama yaptırmayı düşünüyorum. SDÜ de doktorunuz kimdi acaba? Memnun olduğunuzu yazmışsınız.. Uzun oldu ama bu saatte burada araştırma yapacak kadar bunaldim beni anlayacağınızi düşünüyorum simdiden teşekkür ederim.

adet gunum yarin 3gun oncesinde silik cizgiyi gordum ama daha once bir kimyasalim oldugundan aşiri tedirginlik yasiyorum gunde 5 kez test yaptigim oluyor bu testlerin son ikisi cok benzer acaba artmadi mi diye dusunuyorum ve hep endiseliyim tecrubeli arkadaslar bakabilir mi?
Öncelikle hayırlı olsun. Rabbim sağlıklı bir sekilde bebeginize kavusmayi nasip etsin. Bir mesajinizda Isparta da olduğunuzu okumustum. Bende Isparta da tedaviye başlayacağım ve bende aşılama yaptırmayı düşünüyorum. SDÜ de doktorunuz kimdi acaba? Memnun olduğunuzu yazmışsınız.. Uzun oldu ama bu saatte burada araştırma yapacak kadar bunaldim beni anlayacağınızi düşünüyorum simdiden teşekkür ederim.

Merhaba Sdü de doktorum İlker gunyeli idi ancak ikinci asilamayi Ozel isparta hastanesi Hakan Kaya ya yaptirmaya karar vermistik bu konuda daha yetkin oldugunu soylediler. Neyse ki kullandigimiz takviyeler işe yaradi ve gerek kalmadi darisi kisa zamanda basiniza olsun insallah

Merhaba Sdü de doktorum İlker gunyeli idi ancak ikinci asilamayi Ozel isparta hastanesi Hakan Kaya ya yaptirmaya karar vermistik bu konuda daha yetkin oldugunu soylediler. Neyse ki kullandigimiz takviyeler işe yaradi ve gerek kalmadi darisi kisa zamanda basiniza olsun insallah
Merhaba ben de başka bir konu için İlker beye gitmeyi düşünüyordum, memnun muydunuz ve ücretleri ne civardaydı yanıtlarsanız çok sevinirim sevgiler :)

Cok teşekkür ederim amin insallah. Doktor Mehmet Güney hakkında bilginiz ve fikriniz var mı acaba ?

Merhaba ben de başka bir konu için İlker beye gitmeyi düşünüyordum, memnun muydunuz ve ücretleri ne civardaydı yanıtlarsanız çok sevinirim sevgiler :)
İlgili bir doktor konulari uzun uzun acikliyor ben menmundum ama acikcasi tipa gidip gelmek zor oldugu icin bir de hastanenin cok kalabalik olmasi sebebiyle hamile kalinca degistirmeye karar verdim hoca ile ilgili bir problem yoktu. Ucreti ben 120 lira oduyordum her muayenede odemiyorsunuz sonrasinda gittiginiz kontrol kabul ediliyor 2 muayene icin bu ucreti

Cok teşekkür ederim amin insallah. Doktor Mehmet Güney hakkında bilginiz ve fikriniz var mı acaba ?
Onceki doktorum Mehmet Guney di. İki ay klomen tedavisi uyguladi bize herhangi bir sey onermedi muayenesi de saat tutsaniz en cok 5 dakika suruyordur aceleyle oluyor biraz. Biz İlker hocanin tedavisinden daha menmun kaldik acikcasi

Back
X