• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Kimyasal peeling ankara

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Sulem_8906

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
22
0
6
35
Ankara
Arkadaşlar 10 gün önce bende kimyasal peeling yaptırdım.Seansı 250 tl.Uzman bir doktora yaptırıyorum.Bana 4 seansta izlerimin geçeceğini söyledi bu ilk seansım.Değişiklik oldumu derseniz koyu lekelerim pembeleşti sadece rengi açıldı ama bu ilk seans ve yüzüm çok soyulmadı.Denizde yandığım gibi soyuldu 2.seansım şubatın 4 de.Gelişmeleri buradan sizinle paylaşıcam.Umarım kurutuluruz bu lekelerden çünkü psikolojimi alt üst ettiler :43:

Son düzenleme:
250 tl mi :KK64:

arkadaşlar yapmayın çok yüksek paralar bunlar tabi para sizin ama ????

4 seansta çok ben en kötü lekemi 3 seasnta evde kendim uygulayarak geçiriyorum

şişeside oranına göre değişiyor en pahlısı 65 liraya mal oluyor hatta bir şişe ile 15-20 seasn yapabiliyorsunuz.

3,5 senedir evde kendim yaparım çokta memnunum... uygulamak çok zor değil azıcık dikkatle herkes uygulayabilir.

skin renu diye bir markanınkin alıyorum bizde diye bir sitede satılıyor. şuan % 25 kullanıyorum ilk seansımı yapalı 10 günoldu soyulmalar başladı yeni deri çıkıyor alttan

Arkadaşlar 10 gün önce bende kimyasal peeling yaptırdım.Seansı 250 tl.Uzman bir doktora yaptırıyorum.Bana 4 seansta izlerimin geçeceğini söyledi bu ilk seansım.Değişiklik oldumu derseniz koyu lekelerim pembeleşti sadece rengi açıldı ama bu ilk seans ve yüzüm çok soyulmadı.Denizde yandığım gibi soyuldu 2.seansım şubatın 4 de.Gelişmeleri buradan sizinle paylaşıcam.Umarım kurutuluruz bu lekelerden çünkü psikolojimi alt üst ettiler :KK43:
Merhaba sulem. Seanslarınız bitti mi ve güzel bir sonuç aldınız mı? Bende yaptırmak istiyorum. Lütfen sonuçları paylaşır mısınız?

Back
X