Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 lik zararlı degıl kızlarr..ben 3. seansı yaptım..basta bende cok korkmustum bsy olur dıye ama gercelten hıcbır yan etkısı olmadı..sadece soyuldugu zamanlar bıraz ıgrenc gorunum olusuyor :S ama bı sure sonra gecıyor zaten..aslında en etkılılerı 30_50 arası ama doktor kontrolunde ..o yemez ıste tek yapmak15 lıgı kendın uygulayabılrısın...
kızlarr slm okudum bütün sayfaları. bnde düşünyorum kullanmayı. ama merak ettim şimdi benim yüzümde yanak bölgemde siyah noktalar var çok fazla minik minik sizce onlara etki eder miii ???
birde tretin krem var .Oda olabilir.daha güvenli,daha yavaş soyma etkisi.bu üçünden birini yapmak lazım.fikri olan varmı?tca mı,afas mı,tretinmi kararsızım[/QUOTe
ben tretin,acnelycs kullandım daha önce..ikiside biraz tahriş yaptı.ama sonradan düzeldi..etkileri çok fazla değil...ancak çook yüzeysel izler için uygun olabilirler.zaten eğer izler çook yüzeysel ise acnelysc(yanlış yazdım sanıırm) bence en güzeli..yani ben tretine nazaran onu tavsiye ederim..ama izler çook yüzeysel değilse biriişe yaramıyolar benden söylemesi...:1no2: