• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
sositososito ohh be sonunda cesaret edıp yapabıldım arkadaslar...şükürler olsun kı ne asırı bı yanma ne bı kızarma oldu...ama gercekten ılk yapısta farkedıldı cıldın yumusaması ve parlaklıgı zaten ilk seansta leke falan gecmesını beklemıyordum ama ıse yarayacagı ıcıme doguyor :) neysee zararını gormedım ,kı ben cok korkuyordum ama gayet guvenlı tabı cıldı hassas olmayanlara ...-tatlicadiarzu-

Geçmiş olsun canım:D Senin adına çok sevindim.Darısı başıma.Diğer seanslarındada bilgilendirirsen bizi çok memnun olurumhihoyyyt

TCA YI kullanan arlkadaslar ben kalıcı makyajımı yapmak ıcın kullanacam kasıma yaptırmıstım bu ürün kaşlarımı yakarmı

arkadaslar bende genıs gozeneklerden dolayı yapmak stıorum fakat calıstıgım ıcın zorluk olurmu sora rezıl gıbı ıse gelemem
bıde ınternette 155 lıraymıs daha uyguna varmıdır
son sorum %30 lukmu almalıyım yoksa %15 lıkmı bılemıyorum
ben doktora gıttıgımde 4 seans kımyasal pılıng onerdır
bu ıse yararmı acaba kullanan arkadaslar bılgılendırebılırmı acaba
sora daha betern yanmayalım

İlk defa kullanacaksanız bence % 15'lik kullanmanızda yarar var sanırım.% 15 olanı yüzeysel peeling yapıyor.Direkt % 30 başlamanız sakıncalı olabilir.Ya da önce bir allerji testi yaptırın.Ne de olsa asit bu şakaya gelmez.:1no2:

Geçmiş olsun canım:D Senin adına çok sevindim.Darısı başıma.Diğer seanslarındada bilgilendirirsen bizi çok memnun olurumhihoyyyt

tabıkııı bılgılendırırım :) bugun 4.gun ve hafıfce soyulmaya basladı ılk seansta super bısey beklemıyordum zaten 2.de daha ıyı etkı gostermyee baslar tahmınımce..

buarada 155 ytl mı??ben 79 ytl aldım tca 15i ve uzun bı surede yetecege benzıyorr. eger cıldın gercekten fena bı halde degılse 30 lugu da onermem cunku 20 den yukarısı doktor gozetımınde olamsı gerekıyormus...ev ıcın 15 ıdeal gıbıme gelıyor :teytey:
kıb kızlarrr :)

ooww sonunda soyulmaya basladı :)) bu da ıyıye ısaret sanırım demı kızlarr..öylee fecı bı goruntu yok krem kullanınca soyulması bellı olmuyor..umarım ıse yarar ve gusel yorumlar yazarak bılgılendrırım sızlerı

Kızlar bende aldım ve dün ilk defa uyguladım henüz bi değişiklik yok, bu içinden çıkan alkol pedi var o ne işe yarıyor biliyormusunuz

aynen yaaa o bezler ne ıse yarıyor...ve aycıca kolanyalı mendıl gıbı bsyde cıktı kucuk bı parca..ben bı tek pamugu kullandım o bıterse nasıl yapmam lazım!!normal pamukta ıse yarar mı??bırde 2. uygulamada sag yanakımda kızarıklık oldu sankı cıldım ıncelmıs gıbıde soyulmadan once buzusur yaa o halı aldı :( bısey olmaz demı yaa kullanan ark.lar bılgılendırrse sevınırım

slm kızlar.bende %15 tca yeni sipariş ettim ama merak ediyorum bunu kullanırken günlük olarak kullandığımız tonik ve nemlendiricileri kullanabiliyomuyuzfisfisfis ben bide proactiv kullanıyorum çünkü. bilgisi olan biri yardımcı olursa çok sevinirima.s.

aynen yaaa o bezler ne ıse yarıyor...ve aycıca kolanyalı mendıl gıbı bsyde cıktı kucuk bı parca..ben bı tek pamugu kullandım o bıterse nasıl yapmam lazım!!normal pamukta ıse yarar mı??bırde 2. uygulamada sag yanakımda kızarıklık oldu sankı cıldım ıncelmıs gıbıde soyulmadan once buzusur yaa o halı aldı :( bısey olmaz demı yaa kullanan ark.lar bılgılendırrse sevınırım

Canım ikinci uygulamayı çok erken yapmışsın.:1no2:Cildine istemeden de zarar verirsin.Cilt biliyorsun ki 21 günde kendini yeniliyor.

Ben Ekim'in 17'sinde ilk uygulamamı yapmıştım.İkinci uygulamamı da bir kaç gün sonra yapacağım.En azından 21 günlük bir sürecin geçmesini beklersen çok iyi olur. Yoksa fayda yerine cildine zarar verirsin.Kullandığımız şey biliyorsun ki asit sonucunda.Aman dikkat derim.

Pamuk kullanımı konusunda endişe etme.Gerçi benim aldığım % 30'luk TCA'ıydı.Fakat bana gönderilenler içerisinde ne pamuk çıktı ne de mendil.Bunlar önemli ayrıntılar değil.
Kulak temizleci pamuklar da faydalanabilirsin.

Bir de Cildini onarıcı bepanten Plus veya Hametan kremini kullanmayı asla ihmal etme.
Kendinize çok iyi bakın,hihoyyyt

Canım ikinci uygulamayı çok erken yapmışsın.:1no2:Cildine istemeden de zarar verirsin.Cilt biliyorsun ki 21 günde kendini yeniliyor.

Ben Ekim'in 17'sinde ilk uygulamamı yapmıştım.İkinci uygulamamı da bir kaç gün sonra yapacağım.En azından 21 günlük bir sürecin geçmesini beklersen çok iyi olur. Yoksa fayda yerine cildine zarar verirsin.Kullandığımız şey biliyorsun ki asit sonucunda.Aman dikkat derim.

Pamuk kullanımı konusunda endişe etme.Gerçi benim aldığım % 30'luk TCA'ıydı.Fakat bana gönderilenler içerisinde ne pamuk çıktı ne de mendil.Bunlar önemli ayrıntılar değil.
Kulak temizleci pamuklar da faydalanabilirsin.

Bir de Cildini onarıcı bepanten Plus veya Hametan kremini kullanmayı asla ihmal etme.
Kendinize çok iyi bakın,hihoyyyt

tsk ederım canım yaa..valla az bsıy kızardı :( iz kalmaz demıı...walla bıdakıne 21 gun gecmeden uygulamıcaammm :1shok:

buarada tonık ve baska bıseye de gerek yok gıbıme gelıyor..zarar verebılırsın..yınede bı arastır öyle kullan derım

a.s.

peki bu peeling vicut çatlaklarındada kullanılınca etkili olurmu acep :uhm: aslında benim komple bi estetik programına girmem lasım heryerimde bi sorun var araştırmaktan ablak oldum valla kafamçokkarıştı

Kızlar benim 4. günüm hala soyulma başlamadı, ben 10 damla filan damlattım pamuğa biraz dağıtarak damlattım o yüzden mi soyulmadı hala acaba ama yanma falan oldu yüzümde, siz kaç damla damlattınız ilk denemede ve pamukta hep aynı noktayamı damlattınız

celikik

4. günün olmasına rağmen soyulma olmadı ise, belki de tca'yı az kullandın, pamuğa dağıtarak ve ya aynı noktaya damlatman ile ilgisi yok bu durumun. asit asittir. benim 5. seans oldu ya da 6. tam hatırlamıyorum:) salı akşamı yaptım ben , bugün perşembe yüzümü görsen ıstakoz gibi kızarık kahve rengine dönmeye başladı cilt, müthiş gergin ve büzüş büzüş olmaya başladı, ki etkisi böyledir zaten. her yaptığımda da gazete kağıdı gibi kalkıyor cilt:))) cildi iyice temizliyorum başlamadan, daha önce 2 dakika bekletiyordum hep bu defa 4 dak. beklettim, cildim alıştı çünkü yan etki yapmıyor.

Her cilt tipine göre de etkisi değişiyor, arkadaşım çok merak ediyordu ona da yaptım 2 gün oldu. sadece yanma oldu onda. nemlendirici bile sürmemiş; gerginlik yokki cildimde diyor. bir de ben uygularken asiti sürünce yüzüm bembeyaz oluyor kireç gibi, o arkadaşımın ne beyazladı ne pempeleşti, hiç bir şey olmadı. bol bol da damalttım pamuğa banamısın demedi:))

Kızlar benim 4. günüm hala soyulma başlamadı, ben 10 damla filan damlattım pamuğa biraz dağıtarak damlattım o yüzden mi soyulmadı hala acaba ama yanma falan oldu yüzümde, siz kaç damla damlattınız ilk denemede ve pamukta hep aynı noktayamı damlattınız

benım bu 2.seansım 2sınde de 5.gun soyulmaya basladı..hatta 2.uygulamada sag yanagımda kızarıklık ve kabarıklık oldu sankı yanma gıbı cunku surdukten 2 gun sonra gunese maruz kaldım ondan sanırım korkuyodum acıkcası ama bugun gecmeye basladıgını gordum..annemde ıse 6.gun soyuluyor benden daha sonra yanı korkma soyulmuyor dıye falan elbet soyulcak sakın ha sakın bıras daha fazla dokeyım ıse yarar falan ıslerıne gırme arkadasm cunku her seansta bellı baslı kullanman gereken damlalar var..10 dan fzlası da zararlı,yuzunu daha fena sekle sokarsın..

Leydii .....yaa sanırım bayadır kullanıyosun pekı memnunmusun benım 2. daha erkn sanırım..senn durum ne alemde ???bılgılendırrsen sevınırım

kıb kızlarr a.s.

kıslar benim tca geldi ilk seansı çarşamba yaptım ama ne kızarıklık ne yanma oldu bende ertesi gün bida yaptım benneyaptımki şimdi çok az bi gerginlik var acaba bendemi az uyguladım tecrübeli arkadaşlar konuya bi el atarsa çok sevinicem ne kadar pamuğa kaç damla uygulanıyo bu tca ? sevgiler a.s.

Back
X