• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
kıslar benim tca geldi ilk seansı çarşamba yaptım ama ne kızarıklık ne yanma oldu bende ertesi gün bida yaptım benneyaptımki şimdi çok az bi gerginlik var acaba bendemi az uyguladım tecrübeli arkadaşlar konuya bi el atarsa çok sevinicem ne kadar pamuğa kaç damla uygulanıyo bu tca ? sevgiler a.s.

naptınnnn senn :bbo: o bıkere uygulanır ve 2.yapmanda en az 2 hafta sonra olması lazım..yanmaman normal belkı cıldın hassas degıl ve pamuga 10 damla damlatacaksın,ve en fazla 2 dk bekleteceksın ama 2. de senın 5 dk durman zarar vermez 1.de yanma olamdıgı ıcın..bence ıyce bı arastırıp yap cunku yuzune surdugun sonucta asıt zarar verebılrısın...

naptınnnn senn :bbo: o bıkere uygulanır ve 2.yapmanda en az 2 hafta sonra olması lazım..yanmaman normal belkı cıldın hassas degıl ve pamuga 10 damla damlatacaksın,ve en fazla 2 dk bekleteceksın ama 2. de senın 5 dk durman zarar vermez 1.de yanma olamdıgı ıcın..bence ıyce bı arastırıp yap cunku yuzune surdugun sonucta asıt zarar verebılrısın...

napim yaa biliom bikere uygulanıyo ama hiç bi değişiklik olmayınca bende iki kere yaptım:utangac:bu gün soyulmaya başladı hade hayırlısı.cevabın için saol canıma.s.

selam

TUBAKT,
ben çok memnunum. cilt canlanıyor, berraklaşıyor. ama soyulma dönemlerine tahammul etmek zor oluyor, o gerginlik hissi çok fena,ama kısa zamanda toparlanıyor cilt. gerçekten kağıt gibi soyuluyor benim. bu defa biraz fazla yüklendim ,hafiften haşlandım , ama olsun daha derin soyuluyor. bir kaç güne bir şeyim kalmaz. arkadaşıma da yapmıştım ya ;tekrar sordum ona, hiç soyulmamış.

toxic acid
bence de , bir daha o şekilde üst üste denme yapma, bu defa şanslıymışsın.neticede yüzün söz konusu, çok üzülürdün:(( iyi ki kötü birşey olmamış.
örnek veriyorum ; ilk yaptığında 10 damla damlattı isen, ve soyulmadı ise 2. denemende 12 damla damlat. bundan fazlasını deneme ama.

TUBAKT,
ben çok memnunum. cilt canlanıyor, berraklaşıyor. ama soyulma dönemlerine tahammul etmek zor oluyor, o gerginlik hissi çok fena,ama kısa zamanda toparlanıyor cilt. gerçekten kağıt gibi soyuluyor benim. bu defa biraz fazla yüklendim ,hafiften haşlandım , ama olsun daha derin soyuluyor. bir kaç güne bir şeyim kalmaz. arkadaşıma da yapmıştım ya ;tekrar sordum ona, hiç soyulmamış.

leydii canm yaa sen bayadır kullanıyosun yaa tam etkısını kcıncıda gosterdı..ben 2.yı uyguladım tamam lekelerde solma falan var ama tam olarak netıceyı nezaman alırım...bır de eger mumkunse tca dan once ve tca dan sonrakı uyguladıgın bolgelerden resım karelerı koyabılrmısın gercekten cok merak edıyorum..yuzunu gostermesende olur az bsy yeter walla a.s.

kib :1hug:

TUBAKT

öncelikle dua et ki yüzün benim gibi soyulmamış hiç, yoksa okula falan gidemezdin:)))
etkisini sormuşsun ama, fotoda görülebilecek ve karşılaştırma yapabileceğin güneş lekesi - sivilce lekesi ya da herhangi bir leke yok canım, böyle bir şey için yapmıyorum yani ,aksine cildim çok düzgündür benim sadece minik gözenekler var burun kenarında benim yapma amacım cilt tonu açılır mı? bir de dikiş izim(ameliyat izi) var benim ona etki eder mi diye.

sonucuna gelince de; dikiş izimde gözle görülür bir değişme yok, etki etmedi ona , belki ileriki seanslarda, pek sanmıyorum ama belli de olmaz.
cilt tonuna etkisi ise; 1-2 ton kadar açılma oluyor, deri yenilendiği için ,doğal olarak. ciddi bir etkisi yok ama ; renk açma konusunda.
genel olarak da;ölü deriyi atıyor cilt, tabiki daha sağlıklı canlı görünüyor, özellikle soyulma bittikten sonra ,pembe pembe sağlıklı görünüyor cilt, gözenekleri de çok güzel temizliyor ,içleri tertemiz oluyor.benim için bir nevi temizlik peeling yapmak.
kendi adıma çok memnunum ben,
kib

Son düzenleyen: Moderatör:
TUBAKT

öncelikle dua et ki yüzün benim gibi soyulmamış hiç, yoksa okula falan gidemezdin:)))
etkisini sormuşsun ama, fotoda görülebilecek ve karşılaştırma yapabileceğin güneş lekesi - sivilce lekesi ya da herhangi bir leke yok canım, böyle bir şey için yapmıyorum yani ,aksine cildim çok düzgündür benim sadece minik gözenekler var burun kenarında benim yapma amacım cilt tonu açılır mı? bir de dikiş izim(ameliyat izi) var benim ona etki eder mi diye.

sonucuna gelince de; dikiş izimde gözle görülür bir değişme yok, etki etmedi ona , belki ileriki seanslarda, pek sanmıyorum ama belli de olmaz.
cilt tonuna etkisi ise; 1-2 ton kadar açılma oluyor, deri yenilendiği için ,doğal olarak. ciddi bir etkisi yok ama ; renk açma konusunda.
genel olarak da;ölü deriyi atıyor cilt, tabiki daha sağlıklı canlı görünüyor, özellikle soyulma bittikten sonra ,pembe pembe sağlıklı görünüyor cilt, gözenekleri de çok güzel temizliyor ,içleri tertemiz oluyor.benim için bir nevi temizlik peeling yapmak.
kendi adıma çok memnunum ben,
kib
saol canım..umarım bende de ıse yarara.s.

leydii
bidakine 12 damla denerimde güzelim bu pamuğu bile ıslatmıyo acaba ben pamuğumu büyük kullanıyom yada benim damla oranımı farklı bilmiyom bide yüzün bi kısmına sürünce pamuk kuruyo gibi geldi bana siz uygularken tekrar damlatıyomusunuz bide bu açık gözeneklerde kaç seans sonra etki edio:1rolleyes:cevaplarınız için teşekkürler kıslara.s.

toxic
damla oranın farklı değildir, pamuğu ıslatmıyor demişsin ; evet doğru. bende o yüzden verilen pamuğu yarıya bölüp yani küçültüp kullandım , yoksa tca'yı pamuk yiyor emiyor :) ve yüzün bir bölümüne sürünce kuruyor, o da doğru sürdüğün bölge emiyor çünkü ee pamuk da emiyor. ben kendi adıma damlatıyorum 2 - 3 damla. herhangi bir zarar-yan etki yapmadığını denediğim için ama, belki cildin hasastır, ters teper falan, dikkat et yani.

gözenekler için de; iyi temizliyor gerçekten. ama sen gözenek küçültmek sıkılaştırmak vs...diyorsan ,erken sonuç bekleme.6- 7seansdan evvel çok belirgin bir farklılık olmaz. zaten %10-15 ler çok çok yüzeysel. bunu ben değil dermatolog - dr olanlar söylüyor. daha yüksek dereceli tca lar daha etkili daha çabuk netice alıcıdırlar bu kesin de, demesi kolay tabi:))) küçük gözenek ve çukurlarda ,iyi netice alınıyor - büyük gözenek ve çukurlarda etkili değil diyor dermatolog - dr olanlar. okursun pc den, araştır da.

yok yaww ne hassası manda derisi gibi kaydirigubbakcemile3 baksana naptım ettim soyduramadım deriyi en sonunda soyuldu derken oda bi gün sonra düzeldi .cvplar için teşekkür kıslar ama ben artık bu tca danda umudu kesicem üffff anacım kadın olmak nekadar zor iş yaff :çok üzgünüm:

ooohooo sen basta umudunu kaybetmısın canım...ben 3.yu yapacam hala bastayım dıyorum en az 4 falan olması lazım bak yoksa ıı bı netıce alamazsın kı zatenn :S boşada moralını bozmaaa :) :1hug:

Şu 15 lik olanını bende denemek istiyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum zaten yaptıracak olursam kendim yapacak kadar cesaretim hiç yok zaten doktora gideceğim ama yinede korkuyorum yaz iz kalırsa kaş yaparken göz çıkarırsam diye.

Bi korkak ben kaldım sanırım memlekette :)

merhabalar
çok uzun zamandır forumu misafir olarak takip ediyordum.Artık asilleşmeliyim diye düşündüm. Herkese paylaştığı bilgi ve tecrübeleri için çok teşekkür ederim. bu kulübü gerçekten tuttum ve arkadaşlarıma şiddetle tavsiye ettim. Hadi hayırlısı...
uzun zamandır tca %15 in peşindeydim. artık ona sahibim. ancak ilk denememde galiba çok fazla şeyler beklediğim için pek fark göremedim. sadece bu derece %15 uygulamadan korkmak için çok düşük bir oran, ilk başlayacak olanlar için söylüyorum
sengözlerimebaksanab
. gözlemlerimi bir bir yazacağım görüşmek üzere. şimdi acelem var da

sewınırım canım...benımde 2.cınn son zamanlarındayım ama hala cok belırgın bı fark yok..beklemıyordum zaten(en az 3 olana kadar) :) umutsuzluga dusmemek ıcın..

bende 4.cüyü yaptım..haftaya 5.ciyi yapıcam..bende %40 falan oranında bir değişme var...yani bu iş tam sabır işi...hemen pes etmemek lazım....
ürünün asit oranı düşük.bu nedenle etkisini istediğimizdende daha geç gösterecek sanırım...o nedenle ben tcayı usanmadan kullanmaya devam edicem...
yalnız ürünün satıldığı sitedeki resimlerde etkiniinin 2-3 kullanımda görüleceği söyleniyor..halbuki bu duurum %50 tcalarda geçerli..orda biraz uydurma var...ama ürün iyi bir ürün..ben aldığıma memnunum..beklemedeyim şuanda...7-8 de etkisini daha iyi görebilceğimi umuyorum..bakalım bekleyip görücem artıkCADIARZU

katılıyorum zeynepgz1 e...2.kullanımda mucızeler yaratmıs gıbı gorunuyor..bende bu cuma 3.yu uygulucam..ama hala cookk buyuk bır fark goremedım zaten beklemedıgımıde söylemıstım..yanı sımdılık goremıcemı..sabır gerek aynen,umarım ıse yarar

merhaba arkadaşlar bende tca alacağım. ama malum korkuyorum biraz:) sizin yorumları okuyunca rahatladım. şimdi diyelim ki TCA kullandık ve sivilce izleri falan gitti. sonra tekrar cilt eski haline döner mi? sürekli mi yapmak lazım bunu. bir de tca nın açıklamasında vücutta da kullanılabileceği yazıyor. selülitte işe yarıyor diyorlar. öyleyse yaşadık :)

SLM % 15 TCA YI :sm_cool::sm_cool:BENDE SİPARİŞ VERDİM 1 2 GÜNE GELİR SİZE FİKİR OLSUN DİE RESİMDE KOYACAM BAKALIM İNŞALLAH ANLATILDIGI GİBİ İYİ GELİR

Şu 15 lik olanını bende denemek istiyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum zaten yaptıracak olursam kendim yapacak kadar cesaretim hiç yok zaten doktora gideceğim ama yinede korkuyorum yaz iz kalırsa kaş yaparken göz çıkarırsam diye.

Bi korkak ben kaldım sanırım memlekette :)

valla alırken bende çok korktum...ve almadan önce sitede 10 kişiye falan mesaj atıp memnun olup olmadıklarnı sordum...hepsi olumlu olunca nekadar korksamda almaya karar verdim...
ciltden cillde değişebilir..kesin bişey söyleyemem..ama %15lik oran düşük bence..bu oranın cilde zarar vereceğini sanmıyorum...

Back
X