Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
çok teşekkür ederim canım ilgin için. hala bir faaliyet yok yüzümde . ama merak etme güneş kremsiz adım atmıyorum dışarı. sanırm ben biraz az sürdüm yüzüme .dediğin gibi bir hafta beklerim.sonra soyulma olmazsa o zaman düşünürüz. kremi iyi bir markadan alsak şöyle içine e vitamini filan karıştırsak nasıl olurCADIARZU

kızlar ben de tca yı aldım . dün öğlen ilk kez kullandım . akşama özellikle ilk sürdüğüm yerler biraz kızarmıştı ben hah tamam demekki soyulacak diye beklerken sabah yani şimdi yüzümde kızarıklık , tahriş ya da herhangi bir değişiklik yok. ne oldu şimdi anlamadım ben yaaaa. bir kez daha mı kullanmam gerekiyor acaba .rosenire, kivicik ve diğer tecrübeli arkadaşlarım orsaysanız bana yardım edin lütfen. şimdi ne yapmalıyım acep:uhm:senağlama

Canım ikinci günde, cidinin kurumaya başlaması gerekir .En geç 3 günde soyulma başlıyor .Belki senin cildin çok dayanıklıdır , tepki vermemiştir ya da çok az mı sürdün acaba .Ama zatan çok sürersen çok yanabilir ..Bana kalırsa kızaran yerler soyulur .Gelişmeleri yaz canım , yardımcı oluruz .:1hug:

ya kızlar bende aldım urunu benımde cildim soyulmaya başladı hatta kendım soymaya çalışıorum acaba kendılığındenmı soyulması gerekıor yuzum acıo da ayrıca alnınız soyuluomu bnım alnım ve burnum soyulmuor ılk defa kullanıorum ben bunu

ya kızlar bende aldım urunu benımde cildim soyulmaya başladı hatta kendım soymaya çalışıorum acaba kendılığındenmı soyulması gerekıor yuzum acıo da ayrıca alnınız soyuluomu bnım alnım ve burnum soyulmuor ılk defa kullanıorum ben bunu

Canım alında soyuluyor .Kendin soymak için zorlama , kendi haline bırak .Bir de ben ürünü kullanıp , cilt kuruyunca , Bepanthen plus krem sürdüm .Garnierin 50 koruma faktörlü güneş koruyucusunla birlikte kullandım .Hassas cilt için olan bu koruyucu ve Bepanthen plus süper iyileştirici etki yarattı .Cilt çok çabuk iyileşti .Yanında verilen kremin iyileştirici bir etkisini göremedim .Kremi daha sonra normal nemlendirici olarak kullanıyorum .Şeniz

teşekkür ederim rosenoire , umarım sende en kısa zamanda güzel haberlerini verirsin :)

benim yüzümde çok minicik bir çukurluk var, iki kere kullandım bu ürünü hala bir değişiklik yok o çukurlukta, ama belki ilerleyen zamanlarda olabilir canım, haber veriririm burdan :)
Canım ben kendi adıma tavsiye ettiğin ürünü çok beğendim .İlk baştaki o yanma senin dediğin gibi retinoik asitin cildi hassaslaştırmasından oldu .Çünkü ben söylenenden kısa bir sürede ürünü tekrar denedim .Yanma acıma olayı sizin tarif ettiğiniz şekilde oldu .Bu ürünün en büyük artısı kimyasal pelling yaptırmak isteyenler için çok büyük avantaj .Çünkü yıllar önce bir prof yapmıştı .( Yüksek oranlı TCA ) suratım balon gibi şişmişti ve hiç bu kadar soyulma olmamıştı .Üstelik bir seans 800 ytl bir para almıştı .Yaptırma nedenim ,doktorun dolduruşuna geldim .Başka bir doktor hiç ihtiyaç yokken nasıl kıydınız yüzünüze demişti .Kısaca bu ürün sadece cilt kusurları için değil , benim gibi arada cilt yenilemek isteyenler içinde mükemmel bir ürün .Sadece birkaç gün dışarı çıkmasanız iyi olur.Yani canım benim, iyiki tavsiye etmişsin , böyle bir üründen haberim oldu .Tabi bu yazdıklarım tamamen kendi adıma .Benim memnuniyetim ve tecrübem .Sevgiler canım a.s.a.s.a.s.

ürünü beğendiğinize çok sevindim, güzelliğinize güzellik katın inşallah :)

yarın yüzüme lazer yaptırıcam, sonraki hafta tca yı 3. kez kullanıcam, bakalım neler olucak, sabırsızlanıyorum valla yaa..

Canım ikinci günde, cidinin kurumaya başlaması gerekir .En geç 3 günde soyulma başlıyor .Belki senin cildin çok dayanıklıdır , tepki vermemiştir ya da çok az mı sürdün acaba .Ama zatan çok sürersen çok yanabilir ..Bana kalırsa kızaran yerler soyulur .Gelişmeleri yaz canım , yardımcı oluruz .:1hug:

rosecuğum çook teşekkür ederim canım. evet haklıymışsınız bugün üçüncü gün ve soyulmaya çene ve burun bölgemden başladı.çok mutlu oldum. bu arada senin retin a ile olan bütün yazılarını okudum bir kez daha sağol canım. sana bir şey danışmak istiyorum. benim göz çevremde beyez çook minicik noktalar var ve ben akılsızlık edip birde yağ sürdüm oralara olmayan yerlerdede oluştu şimdi birsürü var hatta kaz ayagı yerleri varya oralarda bile çıktı .ben ne yapabilirim bunlardan kurtulmak için. acaba tca yıazıcık taşırsam aralara nasıl our? öpüldün :1hug:

rosecuğum çook teşekkür ederim canım. evet haklıymışsınız bugün üçüncü gün ve soyulmaya çene ve burun bölgemden başladı.çok mutlu oldum. bu arada senin retin a ile olan bütün yazılarını okudum bir kez daha sağol canım. sana bir şey danışmak istiyorum. benim göz çevremde beyez çook minicik noktalar var ve ben akılsızlık edip birde yağ sürdüm oralara olmayan yerlerdede oluştu şimdi birsürü var hatta kaz ayagı yerleri varya oralarda bile çıktı .ben ne yapabilirim bunlardan kurtulmak için. acaba tca yıazıcık taşırsam aralara nasıl our? öpüldün :1hug:

Canım ben TCA ürünü çevresinde de kullandım .Ama gözüne dikkat et , ben de hiçbir zararı olmadı .Yağ butonlarına etkilimi dir bilemiyorum .Dikkatlice deneyebilirsin .Öptüm :1hug:

Son düzenleme:
Ilgine tşk ederim ama benim cildimi bu mahvetti iğrenç bir suratim oldu ve bu izler nasil geçe,cek bilmiorum çok ama çok kötu duruyor bece doktorun yapmasi daha iyi çenem soyuldu ama yanaklarim soyulmadi ve soyulmuoda bir hafta oldu nerdeyse kreminide kullaniorum surekli aldiğim kişiyede yazdim şikayet edeceğimi söledim işte siz kullnamaya devam edin dedi kremimde biticek dedim ben size hediye edecem kremin aynisindan dedi ama inanin benim yuzumu görseniz korkarsiniz mahveti yuzumu iğrençoldu kendimden tiksiniyorum valla aynaya bakamiorum soyulmuoda soyulsa daha töbe kesinlikle kullanmam

canım bende ilk kullanıyorum ama benim yüzüm hiç acımadı ve çok hafif sadece çenem, burun kenarlarım soyuluyor. ben bayağı az sürmüştüm ona bağlıyorum . sen ne kadar sürdün yani kaç damla damlattın.?bence düzelecektir.ama sakin olmalı ve olumlu düşünmelisin yoksa herşey sana olduğundan daha kötü görünür öptüm .geçmiş olsuna.s.

bakoş deli olacam o kadar iğrenç duruokı bırde şişeyı eşim gördu kendı kimya muhendısi kıyametı kopardı sen bunu nasıl alırsın içerisindeki maddelerde zararlı çok ama çok kötu bır suratım oldu valla lee leke bıde uyuz oluom ama eğer geçmesse bunlar ozaman işim var satıcıcıyla gerçı onun suçu ne kı kendım aldım AMA YUZUM SOYULMUYOR DEDIM BANA TEKRAR KULLAN DEDI BIR DAHA KULLANDIM BENDE ÇOK DEĞİL AZ KULLANDIM VALLA PAZARTESIYE KADAR BEKLICEM SONRA CILDIYEYE GIDICEM

canım cildiyeye gitmen iyi olur hani bişey olayacaksa bile için rahat eder.eşim daha önce ankarada büyük bir hastannede çalışıyordu bir gece acile bir tane kız gelmiş kendine kimyasal peeling yaparken nasıl olduysa tüm yüzünü şişirmiş.kız resmen gözlerine kadar balon gibi olmuş. galiba alerji yapmışürün. neyse hemen ilaç filan verip rahatlatmışlar.benim eşim de başda tereddüt etti ama internette satış yapılan sayfayı okuyunca rahatladı.sen dediğim gibi sakin olmaya çalış güzelim. kendine iyi bak:1hug:

cadoloz canım çok üzüldüm , bence kullamayı bırakıp bir doktora danış hemen, demekki senin cildinde hassasiyet varmış umarım kısa sürede eski haline kavuşursun ...

bende hafta sonu tekrar uygulamayı düşünüyorum, çok daha dikkatli davranalım kızlar, sakın ola daha iyi soyulsun diye daha fazla sürmeye kalkışmayalım çok azar azar devam edelim lütfen...

Son düzenleme:
vala kızlar iğrenç iğrenç ötesı bışı beklıorum pazartesı dr gıdeceğim felaket ötesı bışı oldu delı olcam aynaya bakamıorum ıst anadolu yakasında bıldığınız ıyı bır cıldıye dr varmı olan sölermı lutfen mahvoldum ben

belkı zannedıosun pipirikli bu kız ama alakası yok yemın ederım hıçde öle değilimdir ama yuzumu görsenız anlarsınız

ya arkadaşlar bende bu konunun ilk sayfalarını okuduktan sonra denemeye karar verdim; nette baya bi araştırdım yuksek oranlı tca lar filan da var %20,%25,%30 filan.. neyse bende bi tane %15 lık almaya karar verdim..
şimdi bi daha tum mesajları okuyayım derken cadoloz arkadaş cok pişman kullandığına bunu anladım.. acaba vazcaysammı napsamki:(
gerci urunu sipariş vereli 3 gun oldu arkadaş yurt dışından daha ucuza getirtebilirim diyince hemen atladım :(

napsam acaba ya gidip tek seansına da 50 ytl vermek de istemıyom :çok üzgünüm::çok üzgünüm: yada sonra pişman olmak var :(

canım daha önce kimyasal peeling yaptırdınmı acaba, hani yaptırdıysan ve bi alerji filan görmediysen kullanabilirsin gibime geliyor, ama yüzüne daha önce soydurucu etki yapıcak bir ürün kullanmadıysan bir daha düşün hatta bir dermataloğa danış derim. biz birkaç kişi iyi sonuçlar alıyoruz ama cadaloz çok pişman olmuş , yani etkisi cilt tipine göre değişiyor olabilir, çok dikkatli düşün derim ben :)

yok ya aslında hiç işim olmaz bu peeling olayları ile ama bi denemek istedim :sm_confused: canım sıkılıyo galiba :lepi::lepi:

dur bakalım bi gelsin elime urun sizinkilerle aynı mı bi onu oğreneyım, 1-2-3 denemeden sonra baktım belirtiler kotu yolda hemen bırakırım fisfisfisfisfisfisfisfisfis

arkadaşlar peelingi yapalı bugün 6 gün oldu nihayet bugün duştan çıktıktan sonra kir gibi çıktı. alttaki yeni deri oldukça parlak ve sağlıklı görünüyor çok hoşuma gitti sürekli aynaya bakıyorum.lekelerimde bariz bir azalma yok ama ileride olacağına inanıyorum çünkü şimdiden pırıl pırıl yüzüm.bundan sonrada bir sorun yaşamazsam sürekli kullanmayı düşünüyorum kivi arakadaşım çok teşekkür edrim bu ürünle bizi tanıştırdığın için.sevgiler..:teytey::sm_cool:a.s.

Back
X