Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
arkadaşlar peelingi yapalı bugün 6 gün oldu nihayet bugün duştan çıktıktan sonra kir gibi çıktı. alttaki yeni deri oldukça parlak ve sağlıklı görünüyor çok hoşuma gitti sürekli aynaya bakıyorum.lekelerimde bariz bir azalma yok ama ileride olacağına inanıyorum çünkü şimdiden pırıl pırıl yüzüm.bundan sonrada bir sorun yaşamazsam sürekli kullanmayı düşünüyorum kivi arakadaşım çok teşekkür edrim bu ürünle bizi tanıştırdığın için.sevgiler..:teytey::sm_cool:a.s.

Bakoşum bende 2 kere uyguladım .Yaz sonunda tekrar uygulayacağım .Birde üründe ben son kullanma tarihi göremedim .Acaba ürün süresi nedir sen biliyormusun ? Üründen memnun olmana ben de ayrıca sevindim canım .Kivi güzel bir ürün tavsiye etti .:1hug::1hug:

kızlar dr gıttım hemde 2- 3 hastaneye dr ve proflar şaşırdı nasıl satılıyor bunlar dedı ınernette yasak dedı bız bıle kullanmıoruz bunları dedı artık yuzde leke kalma olayı olabılıolumuş derecesıde 15 den yuksekmış bana alerjı yapmış ve aşırı yuzume hasar vermış ve uzun srede geçmezmış bır yığın ılaç verdı kremler losyonlar yanı benım cıldıme bır uygulama yapmam benı bunalıma sktgu yuzum hala duzlemedı dr da dedı zaten bu bır ıkı aylık iş deıl dedı şikayetçi olabılırsınız dedı bunlar dr harıcınde kullanılmamalı dedı asıttır nıekım bu falan fılan dedıler ama moralım çok ama çok bozuk pılıng yapılması ıçın testlerın yapılması gerekıomuş hemde

Bakoşum bende 2 kere uyguladım .Yaz sonunda tekrar uygulayacağım .Birde üründe ben son kullanma tarihi göremedim .Acaba ürün süresi nedir sen biliyormusun ? Üründen memnun olmana ben de ayrıca sevindim canım .Kivi güzel bir ürün tavsiye etti .:1hug::1hug:

canım baktım ben de şimdi üzerinde yok . bize gönderdikleri kullanma talimatında 40 kullanımlık olduğu yazıyordu.ortalama ayda bir kullanılmasını önerdiklerine göre 2-3 yıllık kullanım ömrü olması gerekiyor.ama bence 40 kez den daha az kullanılır.küçücük bir şişe. cadalozun yazısını okudum şimdi çoook üzüldüm. biraz korktumda açıkcası.bu ürünü çok araştırdım yurt dışnda da birçok kadın kullanıyor. üstelik bütün yasal güvenceleri almış büyük bir şirket. türkiyede yasak mı bilmiyordum. yasak olsa internetten nasıl satış yaparlar? cadalozcuğum çok üzgünüm canımm.kızlar bizim başımızada böyle bişey gelme ihtimali var mıdır.saçmaladım dimi gelse ilk seferde gelirdi alerji sonuçta.:çok üzgünüm::uhm:

kızlar dr gıttım hemde 2- 3 hastaneye dr ve proflar şaşırdı nasıl satılıyor bunlar dedı ınernette yasak dedı bız bıle kullanmıoruz bunları dedı artık yuzde leke kalma olayı olabılıolumuş derecesıde 15 den yuksekmış bana alerjı yapmış ve aşırı yuzume hasar vermış ve uzun srede geçmezmış bır yığın ılaç verdı kremler losyonlar yanı benım cıldıme bır uygulama yapmam benı bunalıma sktgu yuzum hala duzlemedı dr da dedı zaten bu bır ıkı aylık iş deıl dedı şikayetçi olabılırsınız dedı bunlar dr harıcınde kullanılmamalı dedı asıttır nıekım bu falan fılan dedıler ama moralım çok ama çok bozuk pılıng yapılması ıçın testlerın yapılması gerekıomuş hemde

annamadım nasıl yani %15 den yuksekmiymiş senın kullandıgın urun..

urunu getirttiğim arkadaşa tekrar sordum mesajından sonra, arkadaş bu urunlerin kullanılması sadece tr gibi ulkelerde yasak nedenini gidip seans başı 50 ytl verdiğinizde anlarsınız diye cevap verdi :( , bide daha once 3000 satış yapan kişiden getirtecem senın urununu ve %15 gibi duşuk seviyeler deil %50 gibi yuksek seviyeli urunler satıp sadece olumlu yorumlar almış kişiden alacam için rahat olsun dedi :1shok:
neyse gelsin bi deneyecem ; sana da cok gecmiş olsun canım umarım kurtulursun bu dertten en kısa zamanda :1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kzılar ben bu siteye yeni üye oldum. bende bu tca %15 kimsyasal peelingi getirttim internetten . ama çok korkuyorum. bunu uygulamaktan. 1 kez uygulasam olur mu illaki 5 6 kez mi yugulamak gerekiyor.bide daha hiç açmadım ben bu şişeyi kullanmazsam satarım burdan arkadaşlara duyurulur. almak isteyen varsa ben 95 ytl ye aldım ama 80 e satarım. çünkü paketi açtıktan sonra pamuk poşetinin bölmesini açtım sadece. diğer herşeyi aynen duruyor

eğer uygularsam,,, sadece bölgesel olarak uygulasam, 1 kez uygulasam olur mu. bu peelingi uygulayan arkadaşlar memnun mu bana bi cevap yazın lütfen bekliyorum...

9 sayfada 1 arkadaş memnun deil diğerleri memnun; 3. gun eger derin soyulmaya başladıysa ve herhangibir sorun yoksa kullanmaya devam edersin , ama yok kotu belirtiler gormeye başlarsan zorlamaya gerek yok, ben de urun elime gecsin boyle yapacam ..
Onceki mesajları okumanı tavsiye ederim :teselli::teselli:

teşekürler helilo. sende yeni mi kullanmaya başlayacaksın?of yaa bir de yaz günü uygulamak zararlı diye okudum bir yerlerden. üstelik çalışıyorum çalışma hayatıma etki edecek diye korkuyorum olmadı 1 hafta işe gitmem. 1 hafta sonra böyle çok güzel bi şekilde gitmekte gerçekten güzel olur herhalde.:))))

teşekürler helilo. sende yeni mi kullanmaya başlayacaksın?of yaa bir de yaz günü uygulamak zararlı diye okudum bir yerlerden. üstelik çalışıyorum çalışma hayatıma etki edecek diye korkuyorum olmadı 1 hafta işe gitmem. 1 hafta sonra böyle çok güzel bi şekilde gitmekte gerçekten güzel olur herhalde.:))))

Hıhı bende yeni başlayacam yerimseniben
Aynen dediğin gibi yaz aylarında tercih edilmiyomuş; ben evden fazla dışarı cıkmadığımdan sorun yaşamam ama senı bilemiyorum :( tabi cildimiz buna uygunmu onu da bilemiyorum:)
Bu arada 1 haftaya istenen etkiyi tam olarak gorebilirmisin bilemiyorum iice araştırmanı tavsiye ederim :)

selam kzılar ben bu siteye yeni üye oldum. bende bu tca %15 kimsyasal peelingi getirttim internetten . ama çok korkuyorum. bunu uygulamaktan. 1 kez uygulasam olur mu illaki 5 6 kez mi yugulamak gerekiyor.bide daha hiç açmadım ben bu şişeyi kullanmazsam satarım burdan arkadaşlara duyurulur. almak isteyen varsa ben 95 ytl ye aldım ama 80 e satarım. çünkü paketi açtıktan sonra pamuk poşetinin bölmesini açtım sadece. diğer herşeyi aynen duruyor

selam arkadaşlar . ben bu kimyasal peelingi uygulayamaycam sanırım en iyisi satmak almak isteyen varsa satıyorum 75- 80 e satıyorum. dahah öncede dediğim gibi internet sitesinden getirttim. kesinlikle ürün açılmamıştır!!! kapağının ordaki açılmadığına dair bandajı duruyor açılmadığını anlarsınız yanii.ben çalışan biri olarak mecburen insanlarla iletişim halindeyim bu yüzden kullanmaıycam.ürünün içindeki FDA ONAY BELGESİ, uygulamanın nasıl yapılacağına dair klavuzu duruyor.açılmış olan sadece pamuk bölmeleridir onuda kardeşim açtı. ki herkesin evindede pamuk vardır yani:))))

ben dün gece tekrar uyguladım arkidişler, bugün çenemden itibaren soyulma başladı sonuçları bildiririm sizlere, güneş kremini ve gece kremini ihmal etmiyorum, sizlerde etmeyin lütfen :)

ben dün gece tekrar uyguladım arkidişler, bugün çenemden itibaren soyulma başladı sonuçları bildiririm sizlere, güneş kremini ve gece kremini ihmal etmiyorum, sizlerde etmeyin lütfen :)

Kiviciğim , senin nasıl bu kadar çabuk soyuluyor .Ben de dün akşam sürdüm ama ancak yarın soyulur :1hug:

valla kızlar sizdeki iyi cesaret.bilmiyorum ama ben uygulamaya korkuoyrum korkmaktan öte çalıştığım için yapamıyorum.nasıl çok güzel yapıyormu. bazı sitelerde şey duydum bu peeling seasnları bitince eskisi gibi oluyormuş kalıcı değilmiş üstelikte çabuk yaşlandırıyormuş. bilmiyorum ne kadar gerçek. ama yani kivi büyük bir cesaret örneği gösterti. doktora falan gitmeden test falan yaptırmadan uygulamaya geçti.gerçekten kutluyorummm:)

kızlar bende biraz önce sürdüm. 14 gün önce ilk sefer yapmıştım. aslında beklemeyi düşünüyordum ama haftaya tatile gideceğimiz için aceleye aldım .bu sefer sürmeye diğer yanağımdan başladım ve biraz daha fazla sürdüm.bir yanağım diğerine göre daha kırmızı.umarım bu seferdaha iyi ve erken soyulur.sizinki ne güzel ertesi gün soyuluyor. herhangi bir şey yapıyor musunuz erken soyulması için?CADIARZU

ilk sürdüğümde bu kadar çabuk soyulmamaıştı kızlar, 3 gün sonra soyulmuştu... ikinci sürdüğümde çok beklemeden dürmüştüm 10 gün filan geçmişti ilkinden itibaren, ve doğru düzgün soyulmamıştı.. bu üçüncü uygulama için 20 gün filan bekledim, gece 11 gibi sürdüm, ertesi gün çeneden itibaren soyulamaya başladı... Bu çabuk soyulmanın nedeni havuza gitmem ve güneşleniyor olmama olabilir, çünkü vücudumda küçük küçük soyuldu.. yani havuzun etkiside var bence..

bugün burnum soyuluyor, ben yanaklarımın soyulmasını çok istiyorum ama bilmiyorum bakıp görücez...

birde bazı arkadaşlarım cesaretimden ötürü kutlamışlar, benimki deli cesareti.. kendimi o kadar kötü hissediyordumki artık bundan kötüsü olmaz herhald dediğim için uyguladım tca yı, ve güzel sonuç aldığım içine devam ettim.

ama cadalozun alerji göstermesi benide korkuttu, ama güzellik uğruna yapmaya devam ettim işte :s
belkide şimdi için güzel sonuçalar veriyor ve gelecekte kötü olucak.. ama bunu denemeden bilemezdim, sonuçta birçok insan merkezlerde peeling yaptırıyor, çok kötü olsaydı kimse yaptırmazdı değilmi..

ne bilim işte yaptım bi kere :p

kivicim cadolozun alerjisi olduğu için o duruma geldi. eğer ciddi sıkıntılara neden olacak bir ürün olsaydı piyasada olmazdı hem hepimiz okumuş yazmış insanlarız deli cesareti olduğunu düşünmüyorum ben. ben önce tretin kullanacaktım devlet doktorlarının verdiği bir ilaçtı o ama tca daha kullanışlı olduğu için kullanmaya karar verdim.

peki işe yarıyormu. gerçektende cildi gzüelleştirdi mi? sürünce çok acıtıyor mu?

peki işe yarıyormu. gerçektende cildi gzüelleştirdi mi? sürünce çok acıtıyor mu?

tabii işe yarıyor ama ilk seferde mucize beklememek gerekir.cildim ilk seferden sonra bayağı bir parladı, rengi açıldı benim sivilce problemim var asıl kullanma nedenim o. gelişme sağlamam için uzun süre kullanmam lazım. ilk sürdüğünde kısa süre yanıyor sonra geçiyor.benim için dayanılmaz bir acı değil.sen çok korkuyorsan yapmanı önermem canım.

bakoş teşekür ederim. bende çok pimpirikliyim sanırım hiç cesaretim yok yawww:( sonbahara doğru burdaki gelişmeleri görücem bakacam ya cesaret olur bana yada vazgeçerim. aldım öylelece duruyor bendeki tca.kullanmazsam satacağım almak isteyen varsa yakınlarınız falan satabilirim.tekrar ediyorum 95 e aldım 80 e satarım. hiç açılmamıştır kapağı!!!

Back
X