Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Arkidaşlar benim elime ürun ulaştı suan bir sitede de 79 ytl den satılıyo aynı urun yada 69 dan bilmiyom işte yahu :)

elime suan bi adet 30 ml lik peeling şişesi pamuk eldiven kulakiçini sildğimiz seylerden ve eldiven tarzında bişeler geldi.. işlemleri bitirdikten sonra kullandıgın nemlendirici kremlerden surersin yuzune dedi arkadaş.. özel bir krem satılmıyomuş :(

bakalım zamanla neler olur yazmaya calışırım ..

Arkidaşlar benim elime ürun ulaştı suan bir sitede de 79 ytl den satılıyo aynı urun yada 69 dan bilmiyom işte yahu :)

elime suan bi adet 30 ml lik peeling şişesi pamuk eldiven kulakiçini sildğimiz seylerden ve eldiven tarzında bişeler geldi.. işlemleri bitirdikten sonra kullandıgın nemlendirici kremlerden surersin yuzune dedi arkadaş.. özel bir krem satılmıyomuş :(

bakalım zamanla neler olur yazmaya calışırım ..

Canım aslında özel kreminle satılıyor .Ama krem çok önemli değil .Ben şahsen kremi cilt iyileştikten sonra kullandım .Gündüz iyi bir güneş koruyucu , gece bebanthen plus çok daha iyi .Ben öyle yaptım .

bu tca yı kullanınca cildimize alerji yapıp yapmadığını nasıl öğrenicez???????

herkeze merhaba arkadaşlar

Tca'dan ben de aldım. google'den kimyasal peeling ile ilgili konuları okuyordum, buradaki paylaşımlarınızı görünce Tca oldukça mantıklı geldi. dün ulaştı elime,gece uyguladım, ürünün yanındaki 2 pamuk bana fazla kocaman geldi, yani 8-10 damla damaltsam tca'yı pamuk emecek yüzüm değil. pamuğu yarıdan böldüm 9 damla kadar damlattım ,sürdüm yüzüme. sol yanağım çok hafif yanma hissi verdi. bu da normal, nihayetinde asit bazlı bir ürün. 2 dak bekleyip iyice yıkadım yüzümü. çok açık pembe oldu yüzüm, çok sağlıklı kişilerin derileri olur ya hafif pembe canlı, aynı öyle. bol bol da kremini sürdüm. 2 gün sonra soyulur sanırım.
Bu ürün benden 10 üzerinden 10 puan aldı. deri yenilemesi bir tarafa, alın -burun ve burun kenarlarındaki gözeneklerimin içleri tertemiz oldu , ne yağ var ne de kir, siyah noktaları pırıl pırıl yaptı. ki ben devamlı uğraşırım; siyah nokta, yağ bezesi vs.. hep sıkarım ,yüz fırçası ile fırçalarım da, o na rağmen gözenekler bu kadar temiz pak olmazdı. bu beni acayip memnun etti.

%15lik TCa aldım ben,malum siteden. benim aldığım kişi değil de başka bir satıcı da %20 lik tca da var,( satıcının biri kremi ile diğeri kremsiz satıyor,kremi ile beraber aldım ben) ilk önce %15'lik kullanayım dedim eğer bahsedildiği gibi ise,zararlı olmadan fayda görürsem ve cildim de alışmış olur ,15likten sonra %20 lik alırım. zaten daha yeni başladım, zaman içerisin de deri soyulması nasıl? ne oluyor ? ne bitiyor anlaşılır.

Kimyasal peeling'i uzun süredir kullandığınızı okuyorum.Sonuç'dan memnunmusunuz?
lekeleri giderdi mi ? Renk açtımı acaba ?

Lütfen yanıt verebilirmisini bende alacağım.

Teiekkürler,

Forumdaki herkese selam hihoyyyt

ben gayet memnumum şimdilik, lekeleri açtı ama tamamen gidermedi..

yüzümün renk tonu açıldı..

siyah noktalarım azaldı...

ama aradan uzun zaman geçtikten sonra kullanıcam , çünkü artık kullanınca eskisi gibi fazla soyulmuyor... deri kendini tam yenilemeden kullandım galiba, biraz sabredicem :)

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.

Kimyasal Peeling'i dermatoloğa yaptıran arkadaşlardan şunu öğrenmek istiyorum;

1) Dermatolog'larda peeling yaparken ,pamuğa damlatıp yüze sürme işlemi mi uyguluyorlar yoksa yaptıkları işlem farklı mı?

2) Dermatologların peeling yaparken % kaç'lık TCA kullandığını biliyormusunuz?

3) Peeling öncesi cildi peelig'e hazırlamak için herhangi bir işlem yapıyorlar mı acaba ?

4) Peeling sonrası cildi onaracak herhangi bir ilaç tavsiye ediyorlar mı ? Ediyorlarsa hangi ilaç acaba ?

Lütfen Uzman dr'a peeling yaptırmış ,yada peeling öncesi ve sonrası kullanılacak ilaç hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirse çok memnun olacağım.

Teşekkürler,:CüvCüv:

selam mucella1955

eğer almaya karar verirsen ben sana satayım. malum siteden aldım 95 ytl ye.Herşeyi içinde duruyor.kremi eldiveni, pamuğu,şişesi de asla açılmadı. zaten şişenin ağız kısmındaki açılmadığına dair bant duruyor anlarsın yani açılmadığını . ben aldım hiç kullanmadım. bende ekzema çıktığı içinde kullanmam biraz tehlikeli. aldıktan sonra öğrendim bunu... neyse almak istersen sana 75 e satarım yoksa çöpe gidecek, ya da aldığım site üzerinden satışa sunucam...cevabını bekliyorumm...?????

selam mucella1955

eğer almaya karar verirsen ben sana satayım. malum siteden aldım 95 ytl ye.Herşeyi içinde duruyor.kremi eldiveni, pamuğu,şişesi de asla açılmadı. zaten şişenin ağız kısmındaki açılmadığına dair bant duruyor anlarsın yani açılmadığını . ben aldım hiç kullanmadım. bende ekzema çıktığı içinde kullanmam biraz tehlikeli. aldıktan sonra öğrendim bunu... neyse almak istersen sana 75 e satarım yoksa çöpe gidecek, ya da aldığım site üzerinden satışa sunucam...cevabını bekliyorumm...?????

Selam PİNKİZ,

Sizin aldığınız peeling %15'lik mi acaba? Ben %35'lik,%50'lik gibi peeling almayı düşünüyorum.Benim lekelerim çok eski yıllara dayanan bir leke.Düşük oranlı ajanın iyi lekelerimi geçirmeyeceğini düşündüğüm için teklifiniz için teşekkür ederim.

Selamlar,

bende bulunan peeling TCA %15 peeling. ama kimyasalı okadar yüksek olan peelinglerin kullanılması doktor kontrolünde olmalı. doktor önceden uygulayacağı kısmı muane edip ona göre size bir peeling tavsiye edebilr veya kendisi yapabilir. bence yüzdesi fazla peelingleri kullanmadan önce doktora bi danışın derim.

bende sipariş verdim arkadaşlar bugün yarın gelir herhalde tek istegim sıktıgım sivlce izlerinin geçmesi çook ciddi degil ama pamuk gibi yüze sahip olma varken neden böyle duralım.uygulamaya korkar gibiyim ama önceki sayfaları okuyunca 1 kişi hariç iyi sonuç almış herkes.şu anda kullananlarda bilgi verirse çok memnun kalırım.pamuga dedikleri 6-9 damla arası damlatıp pamukla alın çene burun ve yanaga sürüyüoruz ve 2 dk sonra maksimum yıkıyormuyuz arkadaşlar bu kadar mı yani?ve yanında verilen kremi sürmeyi eksik etmiyoruz kesilikle ben 2 adet krem hediye edenden sipariş veridm bakalım nasıl olcak.çook heyecanlıyım.

:dance:selam kızlar 1. % 15 tca uygulamasına ben de başladım, 1. uygulmayı yaptım sonuç iyi, cildim daha pürüzsüz, gözenekler sıkılaşmış ve ton farkı biraz düzelmiş durumda ayrıca asıl ten rengim olan beyaza gittikçe yaklaşıyorum... sabırsızlıkla 2. ve 3. uygulamayı bekliyorum çenemdeki lekeler küçüldü , kırmızı lekelere henüz bir şey olmadı umarım onlar da düzelir. bu tca uygulamamın 6. günü dün ben kendim soymak zorunda kaldım malesef insan içine öyle her tarafımdan deri sarkarak çıkamam diye :lepi: çenemden itibaren baya bi soyuldu 2. uygulamada yanaklardaki lekeelerden başlaycağım cildim hassas diye 1 ya da 1. 5 dk ancak bekletebiliyorum cayır cayır yanıyor yüzüm bu arada satıcı bana asla deriyi bi daha kendin elle kaldırma dedi ilk başta da demişti bi daha sakın yapma dedi ama nasıl olcak bilmiyorum evde olmam gerek 1 kaç gün kafamçokkarıştı tek sitediğim cildimin pürüzsüz ve artık lekesiz olması.....

tca dan memnunum sonuçta bilimsel olarak da kalojen ve elastik lifleri artırdığı kanıtlanmış , türkiyede satışının yasak olmasının nedeni bence tamamen maddi ve politik amaçlar güdülerek uygulanmakta... doktorlar seansını en az 90 ytl civarı yapıyor ve ayrıca yüksek konsantrasyona ulaştıkça da lekelenme , yaralanma da cabası kaydirigubbakcemile5
tabi güzellik salonlarında yapılan da aynı çizgide..................

bende 1. operasyon tamamlandı ve başarılı ben doktorlara bile güvenmem kızlar kendim yaparım tca mı :teytey::sm_cool:

%15 tca verdigim siparişim 3 gün önce geldi ve hemen denedim çokk memnun kaldım cildi sıkıllaştırıyor.bugün cildim soyuldu leker de hemen bi azalma farkediliyor çok memnun kaldım valla tavsiye etmeseydiniz gidip kimyasal peeling yaptıracaktım seans başına 60 ytl verip.herkese tavsiye ederim kesnlikle 2.kullanımı sabırsızlıkla bekliyorum13 gün kaldı ::) 15 günde 1 yapacagım.

%15 tca verdigim siparişim 3 gün önce geldi ve hemen denedim çokk memnun kaldım cildi sıkıllaştırıyor.bugün cildim soyuldu leker de hemen bi azalma farkediliyor çok memnun kaldım valla tavsiye etmeseydiniz gidip kimyasal peeling yaptıracaktım seans başına 60 ytl verip.herkese tavsiye ederim kesnlikle 2.kullanımı sabırsızlıkla bekliyorum13 gün kaldı ::) 15 günde 1 yapacagım.

Çok sevindim, benim de 3. gün soyulma başladı , 5. gün kendim soymak zorunda kaldım...yüzümün her tarafından deri sarkıyor....

Siz kendiniz mi soydunuz? tamamen soyuldu mu? Bu soyulma işini napıcamı bilemiyorum kendi haline bıraksam iğrenç gözüküyor insan içine çıkamıyorum..........

mrb benimde yüzümde sivilce izleri var. sanırım burada genelde kendi evde uygulayanlar var ama acaba aranızda dr a kimyasal peeling yaptıran var mı.. benim dr.um eylülde gel dedi çünkü yazın pek uygun olmuyormuş güneşten dolayı sanırım.. ama korkuyorum aranızda yaptıran varsa bana bilgi verebilir mi sonucu nasıl oldu memnun musunuz..

Ben 3. seansımı yaptım dün. çok da memnunum. hiç bir yan etkisini görmedim.bir daha alacağım zaman % 20 lik alacağım. soyulma süreci tabi ki sıkıntılı geçiyor, sinirleniyor insan ,bir an evvel soyulsun ve bitsin diye:) ona da mecburen katlanacağız artık....

ilk seansımı yaptımm kendi soyulsun diye beklemek çok zor aslında bizim soymamızda sakıncalı ama arkadaşlar tavsiye soyulmaya başladıgı gün den itibaren her gün yıkanın yüzünüze hiç bir şey sürmeden banyoda ellerinizle yüzünüzü masaj yapar gibi ovun 5 dk böylece çabuk dökülüyor.sonrada kremleyin.bir kaç gün üstüste her sabah yıkanın.2 seans gelsin diye sabırsızlanıyorum valla 15 günde 1 yapacagım daha fazla bekleyemem :)bide havalar soguyor artık ama sıcak havada yapınca en az 2 gün çıkmayın kışın yapıyorsanız bile en 15 faktörlü güneş kremi sürün karda yansıyan ışık bile zarar veriri.yaz sıcagında ben ilk seansım olmasına ragmen 2 gün çıkmadım sonra mecbur kaldım ondada 50 faktörlü krem sürüp çıktım.valla burdaki arkadaşlar tavsiye etmeseydi seansı 60-90 ytl arası doktora gidecektim.ama ben iyice ögrendim detayını doktorda ortalama 6*8 seans diyor bu %15 tca 6 seans yapılınca pamuk gibi yapaıyor yüzü.doktor da 15 dk sürüyor dedi maksimumu önce yüzü temizliyoruz meyve asitimizi sürüyorum bir kaç dakika bekletip cildi yıkayıp kremleyip yolluyoruz dedi.tca da kurallara uyarsan kesinlikle sorun çıkmaz zaten asit oranı düşük ve 2 dk tutacaksın bu kadar.ne kadar güçlü oldugunu sen düşün artık.sivilce izlerimden çok dertliydim valla ilk seans da bile gözle görülür bariz düzelme var.çook mutluyum anlatamam.ben ilk seans diye korkarak yaptım asit diye bide sadece izlerin yogun oldugu alın ve yanak kenarlarına yaptım ama güneşlenişsin gibi soyuluyor öyle .ook degil arkadaşım.boş ver soyulsun hemde sonuçta bebek gibi bir cilt seni bekliyor sabır sadece 3-5 gün :)))

memnun olduğunuza çok sevindim arkadaşlar bende havaların soğumasını bekliyorum :)

kivi arkadaşım senin kaçıncı senasın tca da yüzdeki etkiler nasıl??ben ilk seans diye sadece iz olan yerlere yaptım tüm yüze yapmadım o halde bariz bir etki var izlerde solma azalma memenun kalsım hrhalde diyorum 4-5 seansda bebek gibi olurum :))

cesaretinizi tebrik ediyorum..ben tretini bile korkuyla kullanırken, bi uzmanın yardımı olmadan nasıl kullanıyosunuz sastım dogrusu..sanırım çaresizlik insana herseyi yaptırıyo..gecmis olsun..

Back
X