Arkadaşlar size tca hakkında sormak istediğim birkaç soru var.belki bu sorduklarım daha önce sorulmuştur aa inanın 104 sayfa okuyacak zamanım ne yazık ki yok
1-tca işlemini nasıl sonlandırıyorsunuz?bazıları sadece suyla sonlandırıyor ama bu tür kimyasal işlemelrin sonlandırılmasında nötralize edici maddeler kullanılması gerektiğini söyleyenler de var?
2-tca dan sonra nemlendirici mi bepanthen mi kullanıyorsunuz?nemlendirici kullanıyorsanız markası yada özellikleri nasıl olmalı?
3-tca yı neyle uyguluyorsunuz bazı sitelerde normal pamukla uygulanmadığı yoğunlaştırılmış pamuk kullanılması gerektiği yazılmış?Eğer böyleyse nerden bulucaz bu pamuğu?
4-Güneş kremini ne zaman sürmeye başlayacağız ?bazı kişiler ilk 1-2 gün bepanthen kullanıp sonra güneş kremi kullanmaya başlamış.
5-tcanın yüzümüzde ne akdar kalması gerektiğini nasıl belirleyeceğiz?bazıları beyazlaşma olana kadar diyor,bazılarıda beyazlaşma olmuyor 5-6 dk beklet diyor.
Arkadaşlar çok soru sordum ama kusura bakmayın
tourmaline Öncelikle calısıyosan tavsiye etmem cünkü dısarı cıkmayı engelliyo gercekten yada illa yaparım diyosan carsamba yap soyulma pazara biter galiba tabi bu degisiyo bende 2. Gun soyulma baslıyo , bu kisiden kisiye farklılık gosteriyo.
Daraban kırısıklıklara iyi gelecegine eminim ama göz cevresi hassas oldugu icin tavsiye etmem ama alın burun kenarlarına iyi gelecektir :) ben derin izlerimden bile hemen hemen kurtuldum :)
ya peki boynuma uygulayabilir miyim acaba ?
boğazlı birşeyler giyerim kapatırım..ama boynumun bir tarafı beyaz bir tarafı başka renk kalır mı ? her yerine uygulamayacağım çünkü ?
Kalır renk farkı olur cunku ben butun yuzume uyguladım ve yuzumun rengi 2,3 ton acıldı. Ayrı ayrı yaparsan renk acılacaktır butun boynuna yapman en iyisi olacaktır senin icin. Soyulan yerlerde deri yenilendigi icin renk farkı cok oluyo :)
boynunda izmi var ?
yok güneş lekesi gibi lekeler var canım..
Arkadaşlar lütfen bilen biri cevap versin ben bu kimyasal peelingı yüzüme uygulamayı düşünmüyorum ama benim bacaklarım da yıllardır cok lekeler var şu çiçeği egzama batık bu tür şeyler de cok kasıttım aşırı leke var renkleri de cok koyu hatta delikler var aşırı derecede bacaklara iyi gelir mi bir anda içime ümit doğdu yıllardır utanıyorum küçücük çocukken bile etek giymedim bu lekeler yüzünden. Ayrıca fiyatı ne kadar cok pahalı mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?