Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Bende yeni aldim 15 ligini cildime surdum bi kac saniye. Sonra hemen yikadim acayip yakiyo sonra bi kac kere daha yaptim yuzumu baya soydu.ama bu mevsimlerde yapilmazmis kisa dogru yapilacakmis bi uzmana sordum bide mulaka gunes kremi surulecek.kisa dogru yapacam yine faydasi oluyo soydugu icin.ama su pohli krem gercekten lekeler icin cok guzel bi krem. Tavsiye ederim.

Akneleri sonra hallederiz canım, şu an önemli olan kızarıklıkları sorunsuz biçimde iyileştirmek :13: Bir süre sonra geçecek zaten endişe etme...

catlaklar icin (sadece cizgilere firca ile) kullanmak istiyorum ama daha once doktor dudak ustume yaptigi icin ve o goruntuu bildigim icin korkuyorum..glikolik asit mi tca dusuk olarak mi tavsiye edersin?

Kızlar bana da yardım edin lütfen ne kullanmalıyım bilemiyorum.sivilce izlerim,belirgin gözeneklerim ama en önemlisi beyaz noktalarım var,kapalı komedon sanırım

arkadaşlar bu tca'yı bacaklarımdaki kırmızı noktacıklar için kullansam olur mu, kullanan var mı? kıl köklerimde bu kırmızılık. sivilce hapı kullandım, o sırada ağda yaptım, ordan kaldı izler. azıcık batık lekeleri de var. şimdi bu ilaç yüzeyi soyuyo ya, benim de sorun köklerde, o yüzden dedim bi faydası olmaz mı yoksa. bildiğiniz ya da deneyip olumlu sonuç aldığınız başka yöntemler varsa paylaşır mısınız?

Ben güneş kremini yeni kullanmaya başladım. Hangi marka ve kaç faktör olmalı sizce. Akşam cilt temizliği için neler tavsiye ederseniz. bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. 60 faktör pek bulunmuyor piyasada selamlar.

canım oncelıkle fırcayla degıl pamukla sür thrış etme cıldını bn su sekılde ypıyorm once alnıma surup yıkıyorm dedıgın gdı srdugum anda ynma baslıyo ztn bırazcık dısımı sıkıp 1 dk dolmadan bol su ıle yıkıyorm alnımı nemlendırıyorum cene ve burnuma suruyorm yıkıyorm en son yanaklarıma

kızlar yrdım dun tca uyguladım ılınden frklı oldu bu sefer bepantnle sonlandrdım ve 1 bucuk dk fln bkledım vntılator yrdımı ıle ama sorunum su gozaltıma kacırmısım frkında olmadan sol gozum yanagım ve cenem mor kahve sıyah arası bısey bı sorun olrmu korkmaya basladım

Arkadaşlar kimyasal peeling yaptıranlar TCA yı bilirler. TCA nın eve uygulanabilen solüsyonunu satıyorlar, bunu alıp uygulayan oldumu acaba?
a.s.

canım sen gitti gidiyordan aldın demi tca yı ben başka sitelere güvenmiyorum açık olun burda bütün herkesin derdi var söyleyin nerden aldığınızı ya bişe sorucam nasıl kullanıyo yüzüne sürüyosun 2 sini birdenmi yoksa birinimi bide yıkadıktan sonra bephantenemi sürüyosun yoksa yanındaki verdiği kremimi detaylı anlatırmısın yüzün nasıl

slm kızlar uzun zamndır sizleri takip ediyorum en sonunda üye olup sohbete katılmak istedim anladığım kadarıyla yorumlara bakılırsa tca çok güzel bişeye benziyor tabi adı asit olunca birazda ürkütücüü:) benm merak ettiğim şey benim senelerdir bacaklarımda yara izlerim var nokta nokta küçük küçük sebebi ise küçük yararlarla oynaya oynaya kavlata kavlata iz bırakıorum ne denediysem geçmedi malum ne kısa bir etek ne kısa bir kıyafet giyemiorum deli oluorum bu tcayı bacaklarıma uygulasam %15 az gelir %20 oranında falan nasl olur acaaba kızlar lütfenn yardım edin sizin sayenizde artık güzel güzel cici cici etekler elbiseler giyebileyimmm ömrüm sonunan kadar duacınız olurum lütfen çok iyi bilgili bir arkadaş bana yarcımcı olsun lütfennnnnnnnnnnnnnnn(((((((((((((((

şimdi sen yazın yaptın anladığım kadarıyla, bende sipariş vereyim diyorum ama yazın uygulama yapmayın diyorlar. şimdi alsam kullanabilirmiyim yoksa kışın mı kullanayım. bir de doa kozmetik tca getirdi sağolsunlar, ama onlarda ürün durmaz biter falan diye de korkuyorum, alsam şimdi kışın kullanmak için ama bozulur mu bu cevaplarsanız sevinirim.

bu şekilde uygulamalar yapmayın... problem olmuyor bir süre sonra kabuk bağlayıp geçiyo

bir ara ben 20 liği uyguladım ama hafif geldi.. bacak için %30 ideal olur gibime geliyo... tabi ben yüzümde kullandım hep ve her kullandığımda sonuç alarak memnun kaldım. bacakta nasıl olur bilemem.

ceren öncelikle çoookkk tşkler sonunda beni duyan birisi oldu ozamn ben % 30 luk alım deneyim bi tam uygulanış şekli kullanım klavuzunda yazıormu kesinlikle ona göremi uygulamalıyız birde aldığın sitenin adını öğrenebilirmiyim tam olarak :) şimdiden tşklerrrrrrr

uygulama şekli aynı aslında.. aldığım site adı vermek yasak sanırım... GG desem anlarmısın ?

Arkadaslar bu tca islemi dogustan olan lekelere iyi geliyormu acaba bechernevus var kardesimde vucudunda kahverengi leke var
kaclik iyi gelir bilgisi olan???????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…