Akneleri sonra hallederiz canım, şu an önemli olan kızarıklıkları sorunsuz biçimde iyileştirmek :13: Bir süre sonra geçecek zaten endişe etme...
tca kimyasal peelingten sonra bepantan krem yada bepanten plus kullanabilirsiniz.plus antibiyotikli olanı.yüzün cilt bütünlüğü bozulduğu için daha güvenli oluyor.fitto kremde öneriliyor ancak emilimi daha yavaş sanki.birde karda yağmurda yağsa güneş kreminizi kullanmadan dışarı çıkmayın.
arkadaslar dün gece ilk kez ürünü (tca 15)denedim.ürünü fırca yardımı ile cenemden baslayarak,sağ yanak,alın,sol yanak şeklinde sürdüm.fakat ürün ile birlikte gelen kullanım talimatında 'ilk kullananlar kesinlikle 30 saniyeyi geçmemelidirler.'diyor.ben çeneme sürerken süreyi başlattım.alnıma sürerken 30 saniye dolmuştu,yani ilk başladığım yer olan çenem için süre tamamdı(tabi talimatta hızlı ve dikkatli sürün diyor,nasıl 30 saniye geçti anlamadım bile)fakat ne yapabilirimki o panikle sol yanağımı da tamamlayıp, pamukla antisolusyonu çenemden sürmeye başladım baktım olacak değil direk yüzümü bol suyla yıkadım kremimi sürdüm.şimdi problem şu yıkadığımda,çenem için 50 sn olmuş, sol yanağımdaki ürün 15 saniye bile kalmamış oldu.daha önce arkadaşların paylaştıklarına göre beyazlama oldugu yazıyor,bende beyazlamanın alakası yoktu.fakat sürdügüm anda yanma başladı.ilk kullanım için bu yeterince korkutucu oluyor zaten.şu anki durum şu :çenem ve sağ yanagım hafif kızarık,hafif yanma ve batma var .alın bölgem ve sol yanak için hiç birşey yok.bundan çıkardığım sonuç,kullanım esnasında yanınızda birinin olması şart,iki fırça ile biri bir taraftan digeri diğer taraftan sürerse eğer ,ancak 30 saniyede bu iş biter.bu deneyimim için yorumu olan yada benzer şeyler yaşamış olan varsa bilgi verirseniz sevinirim.
Arkadaşlar kimyasal peeling yaptıranlar TCA yı bilirler. TCA nın eve uygulanabilen solüsyonunu satıyorlar, bunu alıp uygulayan oldumu acaba?
a.s.
kızlar yrdım dun tca uyguladım ılınden frklı oldu bu sefer bepantnle sonlandrdım ve 1 bucuk dk fln bkledım vntılator yrdımı ıle ama sorunum su gozaltıma kacırmısım frkında olmadan sol gozum yanagım ve cenem mor kahve sıyah arası bısey bı sorun olrmu korkmaya basladım
kızlar yrdım dun tca uyguladım ılınden frklı oldu bu sefer bepantnle sonlandrdım ve 1 bucuk dk fln bkledım vntılator yrdımı ıle ama sorunum su gozaltıma kacırmısım frkında olmadan sol gozum yanagım ve cenem mor kahve sıyah arası bısey bı sorun olrmu korkmaya basladım
slm kızlar uzun zamndır sizleri takip ediyorum en sonunda üye olup sohbete katılmak istedim anladığım kadarıyla yorumlara bakılırsa tca çok güzel bişeye benziyor tabi adı asit olunca birazda ürkütücüü:) benm merak ettiğim şey benim senelerdir bacaklarımda yara izlerim var nokta nokta küçük küçük sebebi ise küçük yararlarla oynaya oynaya kavlata kavlata iz bırakıorum ne denediysem geçmedi malum ne kısa bir etek ne kısa bir kıyafet giyemiorum deli oluorum bu tcayı bacaklarıma uygulasam %15 az gelir %20 oranında falan nasl olur acaaba kızlar lütfenn yardım edin sizin sayenizde artık güzel güzel cici cici etekler elbiseler giyebileyimmm ömrüm sonunan kadar duacınız olurum lütfen çok iyi bilgili bir arkadaş bana yarcımcı olsun lütfennnnnnnnnnnnnnnn(((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?