Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
arkadaşlar bu arada tavsiye üzerine % 50 TCA yı çatlaklara sürdüm.. geçen hafta 2. seansı yaptım ve çatlaklar yoooooooooooooooooook ... çok mutluyum :D

merb ben bu ürünü aldım fakat nasıl kulandınız anlatırmısınız ayrıntılı bendekı kulanma da pamuğa ıslala kadar dök sonra yüzüne sür demış böylemı oluyor ve bir dakıkayı geçirme diyor ama sizin kulandıklarınızı okudugum kadarıyla 2 dakıka bekletıyorsunuz bende mualakta kaldım bana yardımcı olun nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

merb ben bu ürünü aldım fakat nasıl kulandınız anlatırmısınız ayrıntılı bendekı kulanma da pamuğa ıslala kadar dök sonra yüzüne sür demış böylemı oluyor ve bir dakıkayı geçirme diyor ama sizin kulandıklarınızı okudugum kadarıyla 2 dakıka bekletıyorsunuz bende mualakta kaldım bana yardımcı olun nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

evet pamuğu ıslatman ve yüzüne sürmen gerekiyor damla hesabı yapınca serumu zaten pamuk kendi emiyor ve yüzüne sürdüğünde doğru dürüst serum geçmiyor haliyle işe yaramıyor. ilk uygulamada 1 dk yi geçme... eğer 1 dk yetersiz kanaatine varırsan 2 dk tutabilirsin ama ilk uygulaman mutlaka 1dk olsun.

arkadaslar kullanıcı yorumları cok ıyı fakat oncekı sayfalarda
bilgengin84 ısımlı kullanıcı ebay dan cok daha ucuza aldıgından bahsetmıstı ebayda bıraz bakındım (olmayann ıngılızcemle) fakat aynı urunu bulamadım yardımcı olabılır mısınız

incicim ben yüzümü artık sadece suyla yıkıyorum, normalde peeling özelliği olan jelle yıkardım ama soyulma başladıktan sonra tahriş etmek istemediğim için sadece suyla yıkamaya başladım.

sabah öğle akşam yüzümü suyla yıkıyorum. sabah ve öğlede güneş kremi sürüyorum sadece, akşamda yıkadıktan sonra bakım kremini mutlaka kullanıyorum, çünkü soyulma işleminde ve alttan çıkan cildi korumada çok öenmliymiş.

şu anda soyulma işlemi devam etmekle beraber diğer günlere nazaran azaldı ve daha minik minik soyulmaya başladı, tüm soyulmalar geçrtikten sonra tekrar kullanıcam ürünü :)

bugünlük bu kadar...

bu arada sabah güzel bir ciltle uyanmak ve fondotene geerek duymamamk çok keyifli gerçekten , umarım sonu kötü olmaz :)

Kivicim merhaba canım,

Öncelikle ürünü alalı 20 gün falan oldu. ama cildim karma ve hassas açıkcası biraz tedirgin oldugmudan dolayı birtürlü kullanma cesaretinde bulunamadaım. Kullanmak istediğim bölge yanaklarım. güneş lekeleri var, sizin yorumlarınızıda böle okuyunca cesaretleniyorum. Sizce fazla bir yan etkisini görürmüyüm. Yardımınızı rica ediyorum. guclubacismile

Kivicim merhaba canım,

Öncelikle ürünü alalı 20 gün falan oldu. ama cildim karma ve hassas açıkcası biraz tedirgin oldugmudan dolayı birtürlü kullanma cesaretinde bulunamadaım. Kullanmak istediğim bölge yanaklarım. güneş lekeleri var, sizin yorumlarınızıda böle okuyunca cesaretleniyorum. Sizce fazla bir yan etkisini görürmüyüm. Yardımınızı rica ediyorum. guclubacismile

canım bende aldım ılk kulanımmım 2 gün oldu halen bişey yok çok hasasa eğer fazla bekletme ılk kulanımda bır dakıka bekletım canım çok yandı amaa şuan bişey yok ve soyulmada olmadı daha bakalım beklıyorum.ürünü satan şahısla görüşüp öyle yaptım bende

bilgengin84 ısımlı kullanıcı ebay dan cok daha ucuza aldıgından bahsetmıstı ebayda bıraz bakındım (olmayann ıngılızcemle) fakat aynı urunu bulamadım yardımcı olabılır mısınız

canım ben giti gidiyordan aldım 45 şe burdakı arkadaşlar 95 ten filan bahsedıyorlar bilmıyorum slıcıdan konuşup öyle kulandım bilmem şahsın tel burdan verırsem bi sakıncası olurmu .istersen özelden msj atayım ara görüş

evet haklısın bende ilk tca yı yurtdışından almıştım nerdeyse 2 yıl olcak o zaman orda daha ucuzdu tca.. şimdi gittigidiyorda yurtdışı ile aynı fiyattan satılıyor...

canım ben giti gidiyordan aldım 45 şe burdakı arkadaşlar 95 ten filan bahsedıyorlar bilmıyorum slıcıdan konuşup öyle kulandım bilmem şahsın tel burdan verırsem bi sakıncası olurmu .istersen özelden msj atayım ara görüş

%15 aldın sanırım. bende en son %20 lik aldım 55 liraya gittigidiyordan . bazı satıcılar fahiş fiyattan satıyor maalesef hangisi ucuzsa onu alın...

arkadaşlar merhaba bende bu ürünü kullanmak istiyorum ama soyulma aşaması beni çok korkutuyor kullananlar bana soyulma aşamasını anlatabilirler mi kızarıklık yara yada çok kötü bi görüntü oluyor mu acaba .mümkünse resim koyabilir misiniz.ayrıca sonuçları da çok merak ediyorum bu yöntemle akne sonrası çukurluklardan kurtulmayı başaran var mı benim yüzümde kızarıklık değil çukurluk var tavsiye eder misiniz bu ürünü ?şimdiden çok teşekkürler

baharcım soyulma çok kötü olmuyor hatta yazdım öncelerde daha kötü bekliyordum diye hafif hafif soyulmalar oluyor yani bende öyle oldu her taraf da birden soyulmadı aşama aşama soyuldu kimse farketmedi bile ama akşamları yüzümü yıkarken elimle ovaladım soyulmaya yardım ettim, cild kuruduktan sonrada soyulmalar belli oluyor o bile hoşuma giiyordu benim :) kremini sürdükten sonra bir problem olmaz ama çukurluk derken nasıl çukurluk canım? çok derin çukurluklarda çok uzun seanlar gerekebilir yada pek etki etmeyebilir çünkü

kızlar soyulma bittikten sonra 15 gün bekleyemedim ben zaten yaz geliyor dün akşam yaptım tekrar :)
gel dekoltemede yaptım valla bu sene bu son artık güneş yüzünü gösterdi

kızlar soyulma bittikten sonra 15 gün bekleyemedim ben zaten yaz geliyor dün akşam yaptım tekrar :)
gel dekoltemede yaptım valla bu sene bu son artık güneş yüzünü gösterdi

merhaba sewengirl
bişey merak ettim.acaba sen kaç kez uyguladın ve nasıl sonuç aldın çukurluk seklinde akne izleri için kullanmak istiyorum sence etkili olur mu.soyulma aşaması çok mu kötü oluyor acaba sokağa rahat çıkabiliyor musun?cevaplarsan çok mutlu olurum

baharcım soyulma çok kötü olmuyor hatta yazdım öncelerde daha kötü bekliyordum diye hafif hafif soyulmalar oluyor yani bende öyle oldu her taraf da birden soyulmadı aşama aşama soyuldu kimse farketmedi bile ama akşamları yüzümü yıkarken elimle ovaladım soyulmaya yardım ettim, cild kuruduktan sonrada soyulmalar belli oluyor o bile hoşuma giiyordu benim :) kremini sürdükten sonra bir problem olmaz ama çukurluk derken nasıl çukurluk canım? çok derin çukurluklarda çok uzun seanlar gerekebilir yada pek etki etmeyebilir çünkü

canım pardon senin cevabını görmeden son mesajı okumuşum:)ben roacutane kullandım kızarıklık değil ama çukurluklar kaldı yüzümde kremler işe yaramıyor kimyasal peeling önerdiler bana bende sizin yazdıklarınızı okuyunca evde kendim yapabilirim diye düşünmüştüm ama etkili olur mu bilemedim.bide tabi soyulma aşamasından korkuyordum ama sen içimi rahatlattın çok teşekkürler canım cevabın için

bende ilk seansımı evde uyguladım % 15 lik tca benimki .. gayet memnun kaldım . soyulma işlemi uygulamadan 3 gün sonra başladı ve 2- 3 gün içerisinde tamamlandı. bende kızarıklık falanda olmadı sadece güneşte soyulur gibi ince ince soyuldu cildim ..

evde uygulanan tca özellikle yerleşmiş kırmızı sivilce lekeleri ve kahverengi lekeler , siyah nokta ve gözenekler için kısa vadede gayet etkili .. cukurluklar için ise seansları uzun tutmak gerek, yani ancak uzun vadede tatminkar sonuç alınabilir .. ama her cilt yapısında alınan netice farklı olabilir tabi, bunuda dikkate almak gerek.

merhaba arkadaşlar

benimde yüzümde lekelerim var ben de sizin gibi tca almak istiyorum fakat yaz geldi bu saattten sonra kullanmamız sakıncalı olmazmı cevaplarsanız sevinirim.

angel 24 cevabın için çok teşekkür ederim peki lekeler için kaç seansta sonuç veriyor acaba ?soyulma çok olmadığı için ben de uzun sürse de kullanabilirim sanırım bu ürünü ama malesef yaz geldi sanırım doğrusu baharı beklemek olcak

angel 24 cevabın için çok teşekkür ederim peki lekeler için kaç seansta sonuç veriyor acaba ?soyulma çok olmadığı için ben de uzun sürse de kullanabilirim sanırım bu ürünü ama malesef yaz geldi sanırım doğrusu baharı beklemek olcak

geçen sene yazın ortasında bile yaptım ben.. korkulacak bişey yok emin olun. sadece uzun uzadıya güneşte kalmayın yeter.. tatile çıkacaksanız çıkmadan 3 hafta önce yapmak yeterli..

ayrıca ölü deriden arınmış cilt mükemmel bronzlaşıyor ve bronzluk uzun süre kalıcı oluyor.

öle mi buna çok sevindim gerçekten yazın zaten almanya da olucam büyük bir ihtimalle eğitimim için tatil de imkansız görünüyo bende en kıza sürede sipariş vereyim ozaman teşekkür ederim cevabınız için

Back
X