Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merb ben bu ürünü aldım fakat nasıl kulandınız anlatırmısınız ayrıntılı bendekı kulanma da pamuğa ıslala kadar dök sonra yüzüne sür demış böylemı oluyor ve bir dakıkayı geçirme diyor ama sizin kulandıklarınızı okudugum kadarıyla 2 dakıka bekletıyorsunuz bende mualakta kaldım bana yardımcı olun nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
incicim ben yüzümü artık sadece suyla yıkıyorum, normalde peeling özelliği olan jelle yıkardım ama soyulma başladıktan sonra tahriş etmek istemediğim için sadece suyla yıkamaya başladım.
sabah öğle akşam yüzümü suyla yıkıyorum. sabah ve öğlede güneş kremi sürüyorum sadece, akşamda yıkadıktan sonra bakım kremini mutlaka kullanıyorum, çünkü soyulma işleminde ve alttan çıkan cildi korumada çok öenmliymiş.
şu anda soyulma işlemi devam etmekle beraber diğer günlere nazaran azaldı ve daha minik minik soyulmaya başladı, tüm soyulmalar geçrtikten sonra tekrar kullanıcam ürünü :)
bugünlük bu kadar...
bu arada sabah güzel bir ciltle uyanmak ve fondotene geerek duymamamk çok keyifli gerçekten , umarım sonu kötü olmaz :)
Kivicim merhaba canım,
Öncelikle ürünü alalı 20 gün falan oldu. ama cildim karma ve hassas açıkcası biraz tedirgin oldugmudan dolayı birtürlü kullanma cesaretinde bulunamadaım. Kullanmak istediğim bölge yanaklarım. güneş lekeleri var, sizin yorumlarınızıda böle okuyunca cesaretleniyorum. Sizce fazla bir yan etkisini görürmüyüm. Yardımınızı rica ediyorum. guclubacismile
arkadaslar kullanıcı yorumları cok ıyı fakat oncekı sayfalarda
bilgengin84 ısımlı kullanıcı ebay dan cok daha ucuza aldıgından bahsetmıstı ebayda bıraz bakındım (olmayann ıngılızcemle) fakat aynı urunu bulamadım yardımcı olabılır mısınız
arkadaslar kullanıcı yorumları cok ıyı fakat oncekı sayfalarda
bilgengin84 ısımlı kullanıcı ebay dan cok daha ucuza aldıgından bahsetmıstı ebayda bıraz bakındım (olmayann ıngılızcemle) fakat aynı urunu bulamadım yardımcı olabılır mısınız
canım ben giti gidiyordan aldım 45 şe burdakı arkadaşlar 95 ten filan bahsedıyorlar bilmıyorum slıcıdan konuşup öyle kulandım bilmem şahsın tel burdan verırsem bi sakıncası olurmu .istersen özelden msj atayım ara görüş
kızlar soyulma bittikten sonra 15 gün bekleyemedim ben zaten yaz geliyor dün akşam yaptım tekrar :)
gel dekoltemede yaptım valla bu sene bu son artık güneş yüzünü gösterdi
baharcım soyulma çok kötü olmuyor hatta yazdım öncelerde daha kötü bekliyordum diye hafif hafif soyulmalar oluyor yani bende öyle oldu her taraf da birden soyulmadı aşama aşama soyuldu kimse farketmedi bile ama akşamları yüzümü yıkarken elimle ovaladım soyulmaya yardım ettim, cild kuruduktan sonrada soyulmalar belli oluyor o bile hoşuma giiyordu benim :) kremini sürdükten sonra bir problem olmaz ama çukurluk derken nasıl çukurluk canım? çok derin çukurluklarda çok uzun seanlar gerekebilir yada pek etki etmeyebilir çünkü
angel 24 cevabın için çok teşekkür ederim peki lekeler için kaç seansta sonuç veriyor acaba ?soyulma çok olmadığı için ben de uzun sürse de kullanabilirim sanırım bu ürünü ama malesef yaz geldi sanırım doğrusu baharı beklemek olcak