2 yıldır tca uyguluyorum, daha önce kullanmadığım kozmetik dermakozmetik ve medikal ilaç krem kalmadı.. 4 ayrı doktora gittim sonuç mu ? koca bir SIFIR.....
en son dermatologun tavsiyesi üzerine kimyasal peeling seanslarına başladık seasn başı 80 lira ödedim 5 seansta 400 lira ödedim cildim doğru dürüst soyulmadı bile...
bana lütfen doktorları savunmayın şu zamanda dürüst doktorlar parmakla gösterilecek kadar...
peeling uygulaması yaptığında cildim doğru dürüst soyulmuyor ama dediğimde gülerek soyulur soyulur diyen bir insan ...
ilk % 15 tca ile başladım ve 1 hafta içinde inanılmaz soyuldu cildim ve daha sonraki seasnları uygulayarak cildimi adam etmeyi başardım.. şimdi % 20 tca kullanıyorum ayda bir yapıyorum ve inanın başka birşey kullanmıyorum cildimden oldukça memnunum...
doktora sordum evde yapılmaz dedi gibi laflara ben o kadar çok gülüyorum ki... tabi evde yapılmaz gel bana ben yapıyım sana tca yı... her seferinde 100 lira paranı alayım diyecek hali yok ya.....
tavsiyem üzerine 5 arkadaşım kullanıyor bir tane şikayeti olan yok... kılcal damar çatlaması için derinin 3-4 katmanının altına inmesi lazım , ki tca o kadar aşağı inmiyor...